=== ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ   Όλος ο χθεσινός κάλπικος κυβερνητικός καβγάς, μόνο εδώ!!!!

 === Χθες ήταν Πέμπτη, 22-12-2011, αποφράδα ημέρα!!!! Οι πολιτικοί ταγοί και τράγοι και κερατούκληδες και πουστρόνια του κερατά, εκτός από τους πορδοβολισμούς, για τις αγεφύρωτες ….ιδεολογικές διαφορές της τρύπας τους, για να σκεπάσουν τις σκατούλες, της έγκρισης με παμψηφία του νομοσχεδίου περί “Δίκαιης Δίκης” και περί “καταπολέμησης της φυγοδικίας”, δηλαδή για να στραγγαλίσουν ακόμα περισσότερο τη δικαιοσύνη, τι άλλο να έκαναν άραγε, εντός της κοινής, πόρνης τριφασιστικής ιδεολογίας τους??? Ετοιμασμένο από καιρό και αφημένο να ωριμάσει. Να το δούμε σχεδόν σάπιο και να αποστρέψουμε τους οφθαλμούς μας, να μη τους δούμε και τους ματιάσουμε.

 === Λοιπόν, οι Καραμανλήδες, οι Σαμαράδες των ΜΠΕΝάκηδων, οι Παπανδρέηδες, οι Παγκαλαίοι, οι Λοβέρδοι, οι Αβραμοπουλαίοι, οι ΜΠΕΝιζέληδες, οι Καρατζαφέρηδες, με Βορίδη, με Άδωνις, με την Ευγενία την αχώριστη, με Βελόπουλο, και λοιπούς τσογλαναραίους, τους από τη πουτάνα τη τρόϊκα εγκεκριμένους, έχουν ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΜΨΗΦΕΙ συμφωνήσει, τη “προστασία” του σάπιου και κρατικοδίαιτου ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος από τα PSI (κούρεμα ομολόγων) και από κάθε κίνδυνο!!!!

 === Θα σου πουν, “η απόφαση είναι του 2008, περπάτησε το 2009 εμείς απλά συνεχίζουμε κάτι που βρήκαμε” … ΟΧΙ!!!! Η κυβέρνηση Παπαδήμου, έχει μαζέψει όλα τα λιγούρια των χορηγών και αυτή η τρικομματική, τριφασιστική κυβέρνηση, έχει συμφωνήσει να εφαρμόσει τη πιο βίαιη ανακατανομή εισοδήματος υπέρ της αχόρταγης πλουτοκρατίας. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. Και μιλάω ευθέως για ΕΤΕ (99% ιδιωτική), ALPHA BANK, EFG EUROBANK, Τράπεζας Πειραιώς, Εμπορική. Το κάνει με το αζημίωτο???

 === Τι είναι αυτό που κάνει????

 === Αφενός καταληστεύει με όλους τους άμεσους και έμμεσους τρόπους και με τους πλέον άγαρμπους και παράνομους τρόπους, με κάθε απίθανη δικαιολογία και με επίδειξη ακραίου φασισμού εναντίον των μεσαίων και χαμηλών και ανύπαρκτων εισοδημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των ευπαθών κοινωνικά και οικονομικά ομάδων, με πραγματική λύσσα, ότι έχουν και δεν έχουν. Μια κυβέρνηση, η οποία είναι αποκλειστικά προσανατολισμένη, να μαζεύει έσοδα μόνο από μικροεπιχειρήσεις, από μισθωτούς, από συνταξιούχους, από άνεργους και από ΑΜΕΑ.

Χωρίς καν να αναφερθούμε στις ασταμάτητες μίζες, πρέπει να ξαναπούμε (εκτός από τα τοκοχρεολύσια), που κυρίως πηγαίνουν αυτά που μας κλέβουν και πρέπει να το πούμε, γιατί η μαζική φασιστική-ναζιστική προπαγάνδα, βάζει βίαια στο κεφάλι μας, αυτά που θέλει, για να μη βλέπουμε αυτά που κλέβει.

1.— Ένα μέρος αυτών που μας αρπάζει ο συνασπισμός των κυβερνητικών συμμοριών, πηγαίνει κατ’ ευθείαν στις τσέπες αυτών και των ποικιλώνυμων μισθοφόρων τους.

2.— Ένα άλλο μέρος, πηγαίνει για την ενίσχυση των βιομηχανιών Γερμανίας, Γαλλίας, Αμερικής, Ιαπωνίας κλπ βιομηχανικά ανεπτυγμένων κρατών, με αισχρή πριμοδότηση για διάφορους λόγους της τελικής τιμής. Την επιδότηση όμως όλοι ξέρουμε, δεν την ωφελείται ο καταναλωτής, γιατί προλαβαίνουν οι αυξήσεις τιμών και την καρπώνονται ΕΝ ΨΥΧΡΩ οι ξένοι βιομήχανοι και οι εδώ μεσάζοντες και μεταπωλητές.

3.— Ένα άλλο μέρος των κρατικών εσόδων, πολύ σημαντικό, πηγαίνει ΕΥΘΕΩΣ στις ….ιδιωτικές τράπεζες, για την λεγόμενη “θωράκιση της κεφαλαιακής τους επάρκειας”. Με αυτόν τον τρόπο, μετακυλούν τμηματικά το ψευδεπίγραφο “κούρεμα”- PSI, των εις χείρας των ιδιωτικών τραπεζών κρατικών ομολόγων. Προς τον σκοπό αυτό έχει στηθεί ο μηχανισμός στήριξης. Ένας μηχανισμός απάτης σε κεντρικό Ευρωπαϊκό επίπεδο (ΕΚΤ) και από ένας στις χώρες της Ευρωζώνης τουλάχιστον, είτε δια της κεντρικής τράπεζας κάθε χώρας, είτε απ’ ευθείας δια των κρατικών ταμείων!!!! Σε κάθε περίπτωση παρανομούν άπαντες, αφού ο κρατικός παρεμβατισμός υπέρ της πλουτοκρατίας, δεν επιτρέπει να λειτουργήσει η πραγματικά ελεύθερη αγορά.

Πέμπτη λοιπόν, αποφράδα μέρα 22-12-2011, όπου οι τριφασιστικές γάτες της κυβέρνησης των δοσίλογων Παπαδήμου, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη, σκέπασαν για άλλη μια φορά το σκατό τους με έναν κάλπικο καβγά “ιδεολογικών διαφορών”, όταν ξέρουμε, ότι όλες αυτές οι πολιτικές πόρνες, έχουν συμφωνήσει στην ιδεολογία του θεού του χρήματος, του κλεμμένου από τον λαό χρήματος,

…..και Πέμπτη 22-12-2011, η κατά 99% ιδιωτική ΕΤΕ, με έκτακτη Γενική Συνέλευση των ιδιωτών μετόχων της, ενέκριναν (ξανά) αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 1.000.000.000 (ένα δις) €, που θα μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της και θα το πληρώσει τοις μετρητοίς το υπό πτώχευση Ελληνικό Δημόσιο. Η λεγόμενη έκδοση “προνομιούχων” μετοχών υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, σημαίνει ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν δικαιούται να συμμετέχει με δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις και κατ’ επέκταση δεν μπορεί να εκλέγει εκπρόσωπό του στη πραγματική διοίκηση της τράπεζας των ιδιωτών. Απλά, τους δίνει τα χρήματα των Ελλήνων ληστευθέντων πολιτών και πάπαλα. Τάχα, θα περιμένει, να πάρει πρώτο μέρισμα, ….αν και όποτε προκύψουν κέρδη προς διανομή!!!!

…..και Παρασκευή 23-12-2011 πρωί-πρωί, με τη τσίμπλα στα μάτια, οι μέτοχοι της 100% ιδιωτικής Τράπεζας Πειραιώς, αυτηνής που πριν ένα χρόνο, χωρίς λεφτά δικά της, κόντεψε να “αγοράσει” ταυτόχρονα Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ΑΤΕ, ενέκριναν κι’ αυτοί, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 400.000.000€, με έκδοση ….προνομιούχων μετοχών υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου!!!! Εδώ να υπενθυμίσουμε, ότι η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, και τον Μάϊο του 2009, είχε αντλήσει άλλα 370.000.000 € κρατικό χρήμα. Αν προσθέσουμε τα δύο ποσά, προκύπτει το συνολικό ποσό, με το οποίο υποτίθεται ότι θα αγόραζε τις δύο τράπεζες, οι οποίες ελέγχονται ακόμα από το Ελληνικό Δημόσιο (Ταχ. Ταμ/ριο και ΑΤΕ)!!!! Και εδώ, ο παράνομος αποκλεισμός του Ελληνικού Δημοσίου, από κάθε συμμετοχή στη διοίκηση, έστω και ως μειοψηφία, σημαίνει ότι από πλευράς κερδών, θα έχει τη προτίμηση να πάρει από τα 3 το μακρύτερο!!!!

Το να μπαίνει μια τράπεζα σε μηχανισμό στήριξης, σε απλά Ελληνικά σημαίνει, ότι είναι ή ήταν υποψήφια για φούντο. ΝΑΙ, μια τέτοια τράπεζα, ήθελε ν’ αρπάξει τις δύο τράπεζες που ελέγχει ακόμα το Δημόσιο. Για τη πραγματικά δυσχερή κεφαλαιακή της κατάσταση, δεν της φταίνε τα Ελληνικά ομόλογα, αλλά τα διεθνή κερδοσκοπικά της ρίσκα, με διεθνές χαρτοφυλάκιο υψηλού κινδύνου (ρίσκου), τζογάροντας από κοινού με την Ολανδική ING.

Ακούγεται και άλλο κόλπο. Οι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας Πειραιώς, έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια από μια σκοτωμένη αγορά χρηματιστηριακού τζόγου, σε τιμές κοψοχρονιάς ….Ελληνικά ομόλογα. ΝΑΙ, αυτά που διάφοροι τα κούρευαν από μόνοι τους προκειμένου να τα ξεφορτωθούν (Το ίδιο έχουν κάνει και οι Γαλλογερμανοί εβραιοτραπεζίτες). Με ευκαιρία λοιπόν της νέας αρπαγής 400.000.000€ Δημόσιου χρήματος, υπό μορφή προνομοιούχων μετοχών, ο Σάλλας της ΠΕΙΡΑΙΩΣ, βγήκε και ξανάκλασε αριστερίζουσες ιδέες. Τον έπιασε ξαφνικός, ιδεολογικός χρηματιστηριακός πόνος, υπέρ των ΙΔΙΩΤΩΝ κατόχων Ελληνικών Ομολόγων και λέει μας, ότι δεν είναι καλό, ούτε σωστό να κουρευτούν τα ομόλογα που έχουν προμηθευτεί κοψοχρονιά στη μισή τιμή, από πανικόβλητους πωλητές, οι αγαπημένοι ιδιώτες-φυσικά πρόσωπά του (π.χ., ατομικά Σάλλας, Βαρδινογιάννης, Μπακατσέλος, Μπόμπολας, Εβραίοι τραπεζίτες -ενδεικτικά λέω- κλπ), διότι αν τους κουρευτούν τα ….κουρεμένα τους, πολύ φοβάται, ότι θα πληγεί η εμπιστοσύνη των …..μικροεπενδυτών!!!!

ΚουΚουΈλοοοοο!!!! Είχες αγοράσει ομόλογα χοντρική και κουρεμένα από τον Sallas και το έκρυβες??? Ντροπή σ’!!!! Εξ αιτίας λοιπόν του Κουκουέλου μου γίνεται όλος αυτός ο χαμός. Και αναγκάζεται ο Sallas της ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK, να γίνεται για το χατήρι του, ζητιάνος σε ποιον???? Στον Παπαδήμιο και στο υπηρετικό προσωπικό των στησοκώληδων, ώστε το μαλακισμένο Ελληνικό κράτος, να τα επαναγοράσει στο …. 100% της αρχικής ονομαστικής αξίας τους προσαυξημένα με τα τοκομερίδιά τους!!!! Έτσι, η νέα ιδέα Sallas από τας κλαζομενάς, μπορούν να αποφέρουν στους πτωχούς ιδιώτες του, ένα πτωχό κέρδος, ίσα με το 50% της αξίας των ομολόγων, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

ΕΤΣΙ, αν κάνουμε σούμα της διαδικασίας των μυθικών PSI (κουρεμάτων ομολόγων), διαπιστώνουμε ότι κατά το μέρος που αφορά ευθέως τις Ιδιωτικές τράπεζες, οι ευεργέτες των τραπεζών Παπαδήμος, Βενιζέλος, Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Αβραμόπουλος, Βορίδης, Λοβέρδος και τ’ άλλα παιδιά των χορηγών, με το κόλπο των “προνομιούχων” χωρίς προνόμια μετοχών, τις απαλλάσσουν από κάθε ζημιά, λόγω κουρέματος των ομολόγων ΚΑΙ κατά το μέρος που αφορά τους πτωχούς μεγαλοκατόχους ιδιώτες επενδυτές, που απόκτησαν ξαφνικά σκοτωμένα Ελληνικά ομόλογα (νόμος προσφοράς και ζήτησης), αν επαληθευθεί η πορδοπροφητεία Sallas, και τα φορτωθεί το Ελληνικό Δημόσιο στο 100% της αξίας τους προσαυξημένων με τα τοκομερίδιά τους,

ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ, ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΖΟΓΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ. Η ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Απάντηση