Από το ιστολόγιο “ΧΑΙΡΕΤΕ”

 === Ο χρήστης του facebook, «παπαδημητριου χρηςτος», υποστηρικτής του γ. Παΐσιου… Αναρτά κείμενα του καλόγερου στη σελίδα του… 

 === Ο χρήστης χρηςτος έγραψε: — Μονο ο χριστοσ κρινη και αυτοσ ειναι κανονασ τησ αγιασ γραφησ… αρα σε τι πιστευησ??

 === Παναγιώτης: Γεροντο-λατρεία;;; Γεροντο-λαγνεία;;;
 === Δεν μας λέτε τίποτε από την Αγία Γραφή, δεν μας λέτε τίποτε από τους Πατέρες της Εκκλησίας, αλλά μόνο Παΐσιος και πάλι Παΐσιος!!!..

=== Ο χρήστης χρηςτος έγραψε: — ενα μονο αδερφε μου μην κρημησ και ακομα κατι βρεισκησ τιποτα κακο μεσα στο κειμενο?? για τα λογια και την σοφια του θεου μιλαει συγνωμη αν ειπα κατι που σε στεναχωρησε καλεσ γιορτεσ — (Σάββατο, 24 Δεκέμβριος 2011, 22:01)

 === Παναγιώτης: Παΐσιος (218 αναρτήσεις)

 === Ο παπαδημητριου χρηςτος σχολίασε: — αυτο δεν εχει σχεσει με ορθοδοξια αδερφε μου που κανεισ κρινησ εναν ανθρωπο που μονο ο χριστοσ κανει να τον κρινη και αυτοσ ειναι κανονασ τησ αγιασ γραφησ αρα σε τι πιστευησ??” — Σάββατο, 24 Δεκέμβριος 2011, 22:21

 === ΠαναγιώτηςΠιστεύω, ότι καλώς κάνεις ΕΣΥ, και με… κρίνεις!!!.. -:)

παπαδημητριου χρηςτος: — ο θεοσ να σεχει καλα αδερφε μου συγνωμη αλλα δεν μβορω να πιστευο μονο στα μισα και την υποληπη διαθηκη να την αφηνω κρηνησ χωρισ σταματιμο και αυτο δεν το αντεχω συνχωρεσε με λοιπον αν θα σε διαγραψω νασε καλα ο θεοσ μαζι σου —(Πριν από 14 λεπτά)

Και με διέγραψε, και με μπλόκαρε!!!

Αναρτήθηκε από P. MICHALOPOULOS

Απάντηση