Εεεε!!!! ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΚΙ Ο ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΜΑΪΜΟΥ-ΤΡΩΚΤΙΚΟΣ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ …ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟ-ΤΡΩΚΤΙΚΟ…..

Μας έφθασε και ξεκίνησε και ο νέος ….διάδοχος, ο υπερατλαντικός troktikos, με αποκλειστικό σπόνσορα τον Alex Stefanopoulos, ο οποίος και μας προϊδέασε τις 2,5 τελευταίες μέρες. Αφού και ο Αμερικάνος είναι μαϊμού, δεν μας μένει πλέον τίποτε άλλο, παρά να υποδεχθούμε οσονούπω και τον ….Αυστραλοπίθηκο-troktiko, για να ολοκληρωθεί το όνειρο ζωής που είχαμε στη κωλότσεπη……

Τόσα πολλά τρωκτικά, δε τα μπορώ…. Παθαίνω…. Αηδιάζω….
Ο δημιουργός του troktiko.bogspot.com Σωκράτης Γκιόλιας, εκτελέσθηκε από τη “σέχτα επαναστατών”, τα ξημερώματα (5.25’πμ) της Δευτέρας 19-7-2010.
Για ένα μόνο 24ωρο, οι “συνεργάτες” του κατάφεραν να αφιερωθούν στη μνήμη του και αμέσως μετά …γιούρια στον ταμπλά με τα κουλούρια.
Κάντε μια επίσκεψη στο αυθεντικό ΤΡΩΚΤΙΚΟ και αφού πραγματικά δείτε τι έγινε από 20-7-2010 έως και το Σάββατο 24-7-2010, ελπίζω να ξεστραβωθείτε όλοι και να καταλάβετε, το γιατί η οικογένεια του Σωκράτη Γκιόλια, στη κυριολεξία έστειλε στο διάολο, όλα ανεξαιρέτως τα τσουτσέκια που τον περιστοίχιζαν!!!
Ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ, όλων ανεξαιρέτως βγήκε προς τα έξω χωρίς όρια και φραγμούς και ανεβοκατέβαζαν τα ξέκωλα κλπ σελέμπριτις, σαν να μη συνέβη τίποτε. Αραιά και που, ανέβαζαν βαριεστημένα καμιά φωτογραφία του….
Κοντεύουν να συμπληρωθούν 3 μήνες από τη δολοφονία του, και αφού όλοι τους έφαγαν πόρτα από την οικογένεια για την ασέβειά τους, σκόρπισαν στους 4 ανέμους και προσπαθούν ο καθένας ξεχωριστά να αυτοανακηρυχθεί διάδοχος, τέκνο, συνεχιστής και …ομάδα τρωκτικών!!!!…
Δεν είναι ο αμοραλισμός που αποδεδειγμένα έδειξαν όλοι τους. Το πλέον και ουσιαστικότερο στοιχείο είναι η έντονη απουσία προσωπικότητας και ιδεών, που την υποκαθιστούν με νερόβραστες απειλές……
Και γιατί απειλές ρε “μάγκες”????? Αν έχετε κάτι ουσιαστικό, το ρίχνετε κατακούτελα μια κι έξω….. ΓΙΑΤΙ αναμασήματα γνωστών προσώπων με υπονοούμενα χωρίς ουσία???? Για να θυμηθούμε και παλιά, πόσες προαναγγελίες είχαν γίνει, που κατέληγαν να γίνουν γαργάρα????
Είμαι από αυτούς που έτσι και στραβώσω και πάρω ανάποδες, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Και τα κωθώνια τα είχα προειδοποιήσει ότι θα αρχίσει άγριο κράξιμο και δε με πίστεψαν…….

Απάντηση