=== Μέσα στον καταιγισμό πολυΕφραιμικών και άρρωστων εξελίξεων και σεξουαλικά ανώμαλων παρεμβάσεων του Κρεμλίνου της γκαγκστερικής συμμορίας Πούτιν- Νεντβέντεβ εναντίον της χώρας μας, και ενώ τα ΝΑΤΟϊκά μισθοφορικά στρατεύματα, με τη χρήση των υλικοτεχνικών υποδομών του Ισραήλ αιματοκυλούν με αγριότητα τη Συρία, εμείς, χωρίς ούτε μία υποτυπώδη, έστω συμβολική συμμετοχή στις offshore εταιρείες του απατεώνα Εφραίμ και των πολιτικών προστατών του, καταφέραμε στις πιο αντίξοες συνθήκες κατοχής, υπό το φως μιας λάμπας ακάθαρτου πετρελαίου, λειτουργήσαμε την επιτροπή του διαγωνισμού για την ανακήρυξη της GOLDEN GARTER 2011 (Χρυσής Καλτσοδέτας 2011) !!!! 

=== Σε αυτή τη δύσκολη φάση και καμπή, οι κορυφαίες καλτσοδέτες της πλέον πτωχευτικής περιόδου της πατρίδας μας, που επάξια προκρίθηκαν με τα πλέον υποκειμενικά αισθητήρια κριτήριά μας, είναι οι: Εύα Καϊλή, Έλσα Παπαδημητρίου, Μαράϊα Δαμανάκη, Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, Μιλένα Αποστολάκη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Φωτεινή Πιπιλή !!!!

  === Παρά τη τιμητική παρουσία των γκουρού της πολιτικοοικονομικής διαφθοράς Ρακιντζή, Σαμπατακάκη και Καπελέρη, κανένας δεν ξέρει αν η έκρυθμη εσωτερική και εξωτερική κατάσταση, θα επιτρέψει την ομαλή ολοκλήρωση αυτής της πολυπολιτισμικής ιεροτελεστίας, στην οποία συμμετέχουν οι κορυφαίες καλτσοδέτες της διεθνούς πολιτικής σκηνής και της πολιτικής πασαρέλας.

 === Η πρωτοποριακή Επαναστατική Οργάνωση TSOUTSOUNEROS, υπόσχεται ότι θα εντείνει τον επαναστατικό της αγώνα, ώστε με ριζική αλλαγή του εκπορνευθέντος και βίαια καταργηθέντος πρώην συντάγματος, να γίνει επείγουσα τροποποίηση, με την οποία να συμπεριληφθεί συνταγματική διάταξη, σύμφωνα με την οποία η κάτοχος βραβείου ΧΡΥΣΗΣ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑΣ, να αποκτά την ιδιότητα της βουλευτού ισοβίως, χωρίς να χρειάζεται στο εξής να θέτει τη κορμάρα της στη βάσανο της εκλογικής διαδικασίας και του κομματικού ευτελισμού !!!!

 === Επειδή θέλουμε να ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα που απασχολούν τον τόπο, όπως για παράδειγμα, να μάθουμε επί τέλους Γαλλικά και Γερμανικό πιάνο και να σπουδάσουμε στο κακόφημο Λόντον Σκουλ Οφ Οικονόμικς, θεωρούμε απίθανο να παραστεί ανάγκη να ασχοληθούμε με τις 736 ενστάσεις και διοικητικές προσφυγές. Άλλωστε, είναι γνωστό, ότι οι γαλαζιοπράσινοι εργολάβοι και προμηθευτές και μεσίτες όπως εκπροσωπούνται στο κυνοβούλιό τους, από υπερβάλλοντα τσιγκουνισμό, αποφεύγουν ακόμα και σήμερα την εποχή των τροϊκάνων νταβατζήδων, να καταβάλουν το εκ του νόμου προβλεπόμενο παράβολο.

 === Ας αφήσουμε λοιπόν τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και ας επικρατήσει η χειρότερη. Για μας, με όποια καλτσοδέτα και αν μας πνίξουν στα χρέη, το ίδιο κοστίζει!!! Είμαστε πολιτισμένοι επαναστάτες!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Μεγάλος συνωστισμός για το πολυεθνικό βραβείο «Η Χρυσή Καλτσοδέτα της Χρονιάς»!!!!

2 Comments

 • Ο/Η kallistratos λέει:

  The Jewish Oligarchs of Russia

  www. martinfrost.ws/htmlfiles/oct2008/russian-jewish-oligarchs.html

  www. martinfrost.ws/htmlfiles/oct2008/russian-business-oligarch.html

  1 Mikhail Khodorkovsky
  2 Roman Abramovich
  3 Viktor Vekselberg
  4 Mikhail Prokhorov
  5 Vladimir Potanin
  6 Mikhail Fridman
  7 Vladimir Lisin
  8 Oleg Deripaska
  9 Alexei Mordashov
  10 Vagit Alekperov
  11 Gherman Khan
  12 Alexander Abramov
  13 Vladimir Bogdanov
  14 Vladimir Yevtushenkov
  15 Iskander Makhmudov
  16 Piotr Aven
  17 Nikolai Tsvetkov
  18 Leonid Nevzlin
  19 Alexei Kuzmichev
  20 Mikhail Brudno
  21 Vladimir Dubov
  22 Platon Lebedev
  23 Vasily Shakhnovsky
  24 Leonid Fedun
  25 Alexander Lebedev
  26 Viktor Rashnikov
  27 David Davidovich
  28 Rem Vyakhirev
  29 Vyacheslav Sheremet
  30 Andrei Melnichenko
  31 Sergei Popov
  32 Igor Zyuzin
  33 Andrei Gorodilov
  34 Valery Oif
  35 Yelena Baturina
  36 Alisher Usmanov
  37 Igor Naivalt
  38 Boris Ivanishvili
  39 Yury Shefler –
  40 Vladimir Balaeskul
  41 Vladimir Kremer
  42 Yevgeny Olkhovik
  43 Grigory Berezkin
  44 Andrei Kosogov
  45 Oleg Boiko
  46 Igor Yakovlev
  47 Boris Berezovsky
  48 Suleiman Kerimov
  49 Lev Chernoi – Jewish
  50 Vladimir Iorikh
  51 Mikhail Gutseriyev
  52 Dmitry Pumpyansky
  53 Vyacheslav Kantor
  54 Leonid Mikhelson
  55 Sergei Pugachev
  56 Khazret Sovmen
  57 Shalva Chigirinsky
  58 Dmitry Rybolovlev
  59 Polimetall, Baltiisky
  60 Alexander Leiviman
  61 Yevgeny Novitsky
  62 Vyacheslav Shtyrov
  63 Dmitry Zimin
  64 Alexander Tynkovan
  65 Vladimir Makhlai
  66 Aras Agalarov
  67 Vasily Anisimov
  68 Alexander Pushkin
  69 Andrei Vavilov
  70 Arngolt Bekker
  71 Alexei Gudaitis
  72 Mikhail Suslov
  73 Sergei Muravlenko
  74 Farkhad Akhmedov
  75 Boris Zingarevich
  76 Mikhail Zingarevich
  77 Zakhar Smushkin
  78 Vadim Moshkovich
  79 Yury Gushchin
  80 Vladimir Gusinsky
  81 Alexei Golubovich
  82 Yury Golubev
  83 Alexander Gorbatovsky
  84 Viktor Ivanenko
  85 Viktor Kazakov
  86 Rustam Tariko
  87 Dmitry Kamenshchik
  88 Airat Khairullin
  89 Alexander Goncharuk
  90 Sergei Veremeyenko
  91 Boris Zubitsky
  92 Alexander Smolensky
  93 Vladimir Kogan
  94 Igor Makarov
  95 Vladislav Tetyukhin
  96 Sergei Zivenko
  97 Alexander Bronshtein
  98 Fyodor Klyuka
  99 David Yakobashvili
  100 Ralif Safin

 • Ο/Η kallistratos λέει:

  A Grandson Of One Of Russia’s Original Bolsheviks

  Dmitry Rybolovlev is a Jewish Russian, who attended the Perm Medical Institute, studying medicine, but after graduating in 1990 he entered the fertilizer business. In 1994, named chairman of the board of Uralkali, Russia’s largest producer of potassium fertilizers, founded by the Soviets in 1930. Cancelled a planned 2006 listing of the company’s shares in London, but 2007 brought vindication. The listing, the first by a Russian chemicals company, raised $1 billion. He owns 66% of the Uralkali. ]

  Basically he is one of 50 Zionists that stole Russia in 1993

  Ο Alexander Abramov δεν είναι ο μεγαλομέτοχος που κατέχει από την Τρίτη το 9,7% της Τράπεζας Κύπρου μέσω του κυπριακού εμπιστεύματος Odella Resources. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ρώσος μεγιστάνας, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την Odella Resources Ltd είναι ο Dmitry Rybolovlev.

  Ποίος είναι ο Dmitry Rybolovlev;

  Ο Dmitry Rybolovlev κατέχει 65% της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής λιπασμάτων καλίου, Uralkali, η οποία παράγει το 10% της παγκόσμιας παραγωγής. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το 2008 ήταν ο 60 ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, το 2009 ήταν ο 196 ος πιο πλούσιος με $3.1 δισ ενώ το 2010 είναι ο 79 ος πλουσιότερος στον κόσμος με $8,6 δισ.

  Ο Dmitry Rybolovlev γεννήθηκε στην πόλη Perm της Ρωσίας το 1966 ενώ το 1990 αποφοίτησε από το Perm Medical Institute. Αρχικά, στην επαγγλεμτική του καριέρα, ασχολήθηκε για μερικά χρόνια και με το επάγγελμα του ιατρού.

  Το 1991-1993 ήταν Director στη φαρμακευτική εταιρεία Magnetic, η οποία ειδιεκυόταν στη μαγνετική θεραπεία ενώ την ίδια στιμή μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του για τις χρηματιστηριακές αγορές.

  Στο τέλος του 1996 με αρχές του 1997 (σύμφωνα με πηγές στο διαδίκτυο), ο Rybolovlev ήταν ύποπτος για δολοφονία της general director της εταιρείας Perm AO Neftekhimik, Eugenia Panteleimon, στην οποία ο Rybolovlev κατείχε 40% των μετοχών. Το 1998, το δικαστήριο τον βρήκε αθώο.

  Το 2007 εισήγαγε τη Uralkali στο ΑΙΜ του Λονδίνου αντλώντας κεφάλαια $ 947.97 εκ.

  Με την πρώην σύζυγο του βρίσκεται στα δικαστήρια αφού η ίδια, η οποία ονομάζεται Yelena και μένει μόνιμα στην Ελβετία διεκδικεί σημαντικό μέρος της περιουσίας του, συμπεριλαμβανομένης μιας έπαυλης στο Palm Beach της Florida, την οποία αγόρασε το 2008 από τον δισεκατομμυριούχο Donald Trump και κόστισε 100 εκ. δολάρια.

  Όσον αφορά στην Κύπρο, ο κ. Rybolovlev έχει παρουσία μέσω της εταιρείας Madura Holdings, με εγγεγραμμένη έδρα το κτίριο Νεοκλέους στη Λεμεσό. H Madura Holdings πώλησε τον Ιούνιο πλειοψηφικό πακέτο της Uralkali και μέρος των προσόδων κατατέθηκαν σε λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου. Η Madura ιδρύθηκε το 2002.

  Ο κ. Rybolovlev φέρεται να αποφεύγει τα media και τη δημοσιότητα, κάτι που επιβεβαίωσε χθες τόσο ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας, Ανδρέας Ηλιάδης, όσο και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος Β, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα του μεγαλοεπενδυτή.

  http:// hocna.info/FrPanteliemonBiography-Part1.shtml

  100 Wealthiest “Russians”

  www. vnnforum.com/archive/index.php/t-31205.html

Απάντηση