=== Μερικοί, επιχειρούν να αθωώσουν τους επιχειρηματίες και σπογγοκωλάριους των γαλαζιοπράσινων πολιτικών αλητών, Εφραίμ και Αρσένιο και μπαίνουν μπροστάρηδες στην Εφραιμική προπαγάνδα και παραπληροφόρηση.
  === Από ένα σημείο και μετά “κύριοι”, γίνεστε προκλητικά ενοχλητικοί.
=== Έχω κάνει γνωστό εξ αρχής, ότι ακολουθώ το πάτριο εορτολόγιο (παλαιό καλούμενο ημερολόγιο) και επίσης, ότι στηρίζω, τον σωστό και έντιμο αγώνα των
107 μοναχών της γνήσιας ιεράς μονής Εσφιγμένου. Η στήριξή μου είναι διακριτική και αξιοπρεπής, χωρίς ποτέ να διανοηθώ, ότι έχω οποιοδήποτε δικαίωμα, να μετατρέπω αυτό που πιστεύω, σε όχληση κατά οποιουδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί μου. Μέσα από το ιστολόγιό μου, ανάλογα με τις εξελίξεις στο χρονίζον πρόβλημα των διώξεών τους, κάνω με μέτρο και περίσκεψη το κατά δύναμη, υπολογίζοντας και τις αντοχές και τις ανοχές των συνανθρώπων μου. Το “έγκλημά” τους η πιστή τήρηση των αποφάσεων των οικουμενικών συνόδων, που τους έφερε σε ρήξη με τον Βαρθολομαίο, όπως τους είχε φέρει σε ρήξη με τον Δημήτριο, όπως τους είχε φέρει σε ρήξη με τον Αθηναγόρα, επί χούντας, από το 1971.
=== Από την άλλη έχουμε αυτούς, που ευτέλισαν την ιερά Μονή Βατοπεδίου και με τη συμπεριφορά τους σκανδάλισαν το Πανελλήνιο και όχι μόνο. Τον Εφραίμ και τον Αρσένιο.
===  Λοιπόν κύριοι. Δεν υπάρχει κατ’ αρχήν “χρυσόβουλο”. Το έγγραφο που επικαλούνται οι δυο ρασοφόροι, κάποιοι διαπλεκόμενοι πολιτικάντηδες, με μαρτυρικές καταθέσεις, το έχουν επιβεβαιώσει ως ….αντίγραφο χρυσόβουλου!!! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ.
=== Λοιπόν κύριοι. Έγιναν διαπλεκόμενες συναλλαγές αυτών των ρασοφόρων με πολιτικά κατακάθια, τα οποία με κατάχρηση εξουσίας, πραγματοποίησαν κτηματικές συναλλαγές με το σύστημα Εφραίμ, δια των οποίων ζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο.
=== Λοιπόν κύριοι. Η Ιερά Μονή Βατοπεδίου, ήταν ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι, το οποίο με πρωτοβουλία του Βαρθολομαίου, επαναδραστηριοποιήθηκε, με εγκατάσταση σε αυτό, του συστήματος Εφραίμ, του διαπλεκόμενου στους σκοτεινούς διαδρόμους μιας διεφθαρμένης εξουσίας.
=== Λοιπόν κύριοι. Επί 4 χρόνια καταξευτιλίστηκε η χώρα σε όλο τον κόσμο, με το σύστημα των κτηματικών συναλλαγών, των offshore εταιρειών του συστήματος Εφραίμ. Αυτοί κύριοι, δεν είναι καλογέροι. Αυτοί είναι κτηματομεσίτες.
=== Λοιπόν κύριοι. Το σύστημα Εφραίμ, παραμονές έκδοσης του εντάλματος προφυλάκισης, ενεργοποίησε με προδοτική συμπεριφορά, τις πολιτικές και θρησκευτικές παρεμβάσεις ξένων, και στα εσωτερικά της χώρας και στα εσωτερικά της εκκλησίας μας.
=== Λοιπόν κύριοι. Δεν με πείθεται για την αντικειμενικότητα των ενεργειών σας, παριστάνοντας ότι δεν ξέρετε τι λέει προς και για τον Κύπριο μοναχό Εφραίμ, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.  

Ρίξτε μια ματιά στο Άγιο Όρος…. Δεν έχετε ακουστά για το τι τραβάνε οι 107 μοναχοί της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου???
Σε ρήξη ΝΑΙ, Θρησκευτική και δογματική, από το 1971, επί χούντας και μετά, με 3 αλιτήριους μασόνους “πατριάρχες”.
Άγριες διώξεις.
Ούτε ένα σκάνδαλο δεν μπορούν να τους προσάψουν. Ψυχές-καθρέπτες. Πραγματικά ασκητικές, αξιοζήλευτες.
Ούτε ένα € από τα βρόμικα ταμεία της ΕΕ.

Ούτε μία οικονομική συναλλαγή, οποιασδήποτε νομικής μορφής, με τους διαπλεκόμενους πολιτικούς.
Άγριες διώξεις, για τους 107 αγωνιστές της ορθοδοξίας. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, από τους μασόνους του Αθηναγόρα, από τους μασόνους του Δημήτριου, από τους μασόνους του Βαρθολομαίου.
Βγήκατε πολλές φορές για συμπαράσταση???? ή δεν υπήρχε λόγος, επειδή δεν υπήρχε εμπλοκή ….αντίγραφου “χρυσόβουλου”????
====================
Να βγω και να φωνάξω, ότι μαζί με τον Εφραίμ, πρέπει να μπουν στη φυλακή και τουλάχιστον 50-60 κλέφτες πολιτικοί, για το τεράστιο οικονομικό-ληστρικό σκάνδαλο ΕΦΡΑΙΜ – ΑΡΣΕΝΙΟΥ (και όχι μονής Βατοπεδίου) να το καταλάβω. Να βγω και να συμπαρασταθώ στο χειρότερο τσιράκι της διεφθαρμένης γαλαζιοπράσινης εξουσίας, ΠΟΤΕ.–
====================
Και μην ανησυχείτε κύριοι. Θυμηθείτε τον Μπαρμπανίκο. Λίγο θέατρο θα παιχθεί και σε λίγους μήνες, όλα μέλι-γάλα. Κόρακας κοράκου μάτι, δεν βγάζει.
Αλλά μη με εξισώνετε ρε με μαλάκα, μόνο και μόνο επειδή είμαι “παλαιοημερολογίτης”…..
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Όταν ένας ολόκληρος κατευθυνόμενος μηχανισμός διαπλεκόμενων συμφερόντων, προσπαθεί να με κάνει “κριτή” μιας ανύπαρκτης αθωότητας, καλό είναι, να αποφύγουν οι εντεταλμένοι να μου επιστήσουν το άκριτο των συγκεκριμένων ρασοφόρων ή άλλες συγκριτικές παπαριές. Είμαι σαφής????

Θρησκεία μου είναι ο Θεός μου και όχι ο κάθε ρασοφόρος κοπρίτης. Είμαι σαφής???? Μη μου τα πρίζετε….

2 Comments

  • Ο/Η Γιώργος Κ. λέει:

    Γειάσου μπαρμπανίκο αγωνιστή τής αλήθειας. Νά έχεις καλή χρονιά μέ υγεία καί ό Χριστός μας νά σού δίνει κουράγιο καί προστασία γιά αγώνα.

    • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

      Σε υπέρ ευχαριστώ — Κι’ εγώ σου εύχομαι ατομική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία και άλλο κακό να μη μας βρει. Ο Χριστός κι’ η Παναγιά μαζί σας.

Απάντηση