Το σύστημα διαπλοκής “Εφραίμ-Αρσένιου”, εξοικειωμένο με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, πλασάρει τις εκδοχές συσχετισμού του, με μερικούς από τους διαπλεκόμενους πολιτικούς που συναλλάχθησαν μαζί του. Για όσους τυχόν παραπέμπονται, έχει τουλάχιστον τον κοινό νου να τους κάνει γαργάρα.

Το ότι γράφονται πολλά και επισκιάζουν τα τρέχοντα προβλήματα ληστειών, διαφθοράς και φτώχειας, οφείλονται κατά τη ταπεινή μου γνώμη, στο άρρωστο σύστημα Εφραίμ-Αρσένιου και στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που τα βολεύει να το αποδέχονται και να το διαδίδουν. Προσωπικά δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου, αλλά διαβάζοντας ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ εδώ κι’ εκεί, είτε από άσχετους, είτε από μέλη του συστήματος, άρχισα από προχθές να καταγράφω τη γνώμη μου. Στα λεγόμενα χθές του συστήματος Εφραίμ-Αρσένιου (σχετική ανάρτηση “H ανακρίτρια που ήταν Πατριάρχης !“, καταγράφω τις φτωχές γνώσεις μου, γιατί η παραποίηση πάει σύννεφο:

1.— Ο ανακριτής μιας υπόθεσης δεν έχει έννομο δικαίωμα να κρίνει και να εγκαλέσει δικαστές που έκριναν παρεμφερή ή σχετική υπόθεση.
2.— Μια δικαστική απόφαση ΝΑΙ μεν δημιουργεί δεδικασμένο, αλλά, αν ο ανακριτής άλλης (σχετικής) ΝΕΑΣ υπόθεσης, έχει στη διάθεσή του μαρτυρίες, απολογίες και αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ το Δικαστήριο που ήδη έχει αποφασίσει διαφορετικά (απαλλακτικά), ΤΟΤΕ ο ανακριτής, σύμφωνα με το εθνικό και διεθνές ποινικό και εμπράγματο δίκαιο, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
3.— Το λεγόμενο “ίδιον όφελος” του φυσικού προσώπου που κατ’ εξακολούθηση προκαλεί ζημία στο ΔΗΜΟΣΙΟ, στο ποινικό και εμπράγματο δίκαιο, εξομοιώνεται με το οποιοδήποτε παράνομο όφελος, ήλθε σαν αποτέλεσμα παράνομης πράξης του αυτουργού, υπέρ νομικών προσώπων (Μονής, Εταιρειών, Offshore Εταιρειών κλπ, και υπέρ συγγενικών και φιλικών του προσώπων).
4.— Η ανακρίτρια επαληθεύθηκε. Ήδη ο Εφραίμ, επί ένα μήνα και ενώ είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης, πήγε στη Ρωσία και κινητοποίησε φίλα προσκείμενα σε αυτόν ΙΣΧΥΡΑ πολιτικοθρησκευτικά πρόσωπα, φορέων εξουσίας ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, οι οποίοι με τη σειρά τους, παρεμβαίνουν ξεδιάντροπα, δίκην συμμορίας Αλ Καπόνε, κατά του Ελληνικού Δικαιακού Συστήματος. Όσο σαθρό και αν είναι το σύστημά μας, η ωμή παρέμβαση επίσημων παραγόντων εξουσίας ξένης δύναμης, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
5.— Η ανακρίτρια έχει να κρίνει τη νομιμότητα ή μη των κτηματικών συναλλαγών του συστήματος Εφραίμ. Τα εμπλεκόμενα φυσικά πρόσωπα έχουν ειδικές ιδιότητες που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Ο Νόμος την υποχρεώνει, είτε θετικά κρίνει, είτε αρνητικά, να συσχετίσει τη τυχόν παράνομη δραστηριότητα του φερόμενου ως αυτουργού παράνομων πράξεων, με τις ειδικές ιδιότητές του (ζωή μοναχού), να συσχετίσει και να κρίνει μαζί με τα άλλα κριτήρια που θέτει, αν είναι σύνηθες και κοινωνικά αποδεκτό και νομικά νόμιμο, ένας μοναχός να ζημιώνει με τις κτηματικές συναλλαγές του το Ελληνικό Δημόσιο (για το που μπορεί να καταλήγει το όφελος το εξήγησα – δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται ειδικά για “ίδιον”).
Είναι φαιδρότατο να λέμε, ότι επειδή η ανακρίτρια κρίνει ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ τον Εφραίμ, προσπαθεί να τον …αποσχηματίσει. Αυτό ας το κρίνει αυτός που τον εγκατέστησε στη Μονή Βατοπεδίου.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Στις 17 Νοεμβρίου 2010 η Ολομέλεια της Βουλής με μυστική ψηφοφορία αποφάσισε να παραπέμψει τους Ευάγγελο Μπασιάκο, Αλέξανδρο Κοντό και Πέτρο Δούκα στο Δικαστικό Συμβούλιο με τις κατηγορίες της αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου.– ΝΑΙ, ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.–

Απάντηση