=== “”Δεν είμαι σίγουρος, αλλά ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ της λεγόμενης δημοκρατίας (κι’ όπως μου λένε του ρακιού), για όσα είπαν και κατήγγειλαν δημόσια οι εισαγγελείς που “παραιτήθηκαν”…..
=== Τώρα βλέπω να μην έχουν ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ κανέναν οι δυο οικονομκοί εισαγγελείς από εκείνους που χτες ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ότι τους ΕΠΙΕΖΑΝ. Αν δεν είναι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, τότε το ΘΕΑΤΡΟ είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ φοβάμαι….
=== Να υποθέσει κανείς, ότι είναι ΑΠΟΡΡΗΤΑ, όσα είπαν και εννοούσαν ξεκάθαρα μέχρι σήμερα????  ή ότι δεν ΤΟΛΜΗΣΑΝ τελικά????
=== Κάτι τέτοια, μόνον ΖΗΜΙΑ κάνουν στην υπόθεση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ αλλά και στον απελπισμένο κοσμάκη…..
=== Α…..και κάτι άκόμη: Αν (λέμε ΑΝ) ήταν κάποιος ανθρωπάκος αυτός που ΔΙΑΤΥΠΩΝΕ τέτοιους ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ για πιέσεις επηρρεασμού του, κατά την άσκηση των καθηκόντων του (π.χ. ένας γεωπόνος σε χωριό ή ένας γιατρός στο ΙΚΑ….) τότε (φοβάμαι), ότι ο Πεπόνης ο ΙΔΙΟΣ (ή και ο Μουζακίτης), θα ήταν αυτοί που θα του ασκούσαν δίωξη γιά “διάδοση ψευδών συκοφαντικών ειδήσεων δυναμένων να προκαλέσουν ανησυχία στο κοινό και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του στα όργανα το κράτους”….. (και άντε να ξεμπλέξει το ανθρωπάκι μετά…..) — “Τ.Ν.” “”

  ================================

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Εγώ φίλε μου “Τ.Ν.”, έτσι όπως τα έκαναν, στις “επάλξεις” δεν βλέπω κανέναν εισαγγελέα….. Τον Sallas βλέπω να τρέχει στη τάφρο, με τα σακιά γεμάτα, με 380.000.000€…. Θυμάσαι την δικαστίνα mis Popis στη μακρινή Botsovalia…. Δεν τη θυμάσαι τι έκανε στον φουκαρά ταβλαδόρο????

Απάντηση