=== Η Marfin ανακοίνωσε την υποβολή παραίτησης του Ελευθέριου Χιλιαδάκη από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Marfin Popular Bank και των θυγατρικών της εταιρειών.

 === Ο Ελευθέριος Χιλιαδάκης σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Οικονομικά, του Πανεπιστημίου York του Τορόντο.
=== Ο Ελευθέριος Χιλιαδάκης διετέλεσε Διευθυντής στη Chase Manhattan Bank, Γενικός Διευθυντής της HSBC Bank στην Ελλάδα για την περίοδο 1983 – 2003  και Γενικός Διευθυντής της Marfin Financial Group A.E. Συμμετοχών.
=== Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Marfin Financial Group A.E. Συμμετοχών και της Marfin-Λαϊκής Τράπεζας (Ελλάς) Α.Ε.
=== Επίσης ήταν Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος για τις εργασίες του Ομίλου Marfin στην Ελλάδα και το εξωτερικό και Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin-Εγνατίας Τράπεζας.

 === Κάτι τρέχει, κάτι τρέχει και το πετροδόλαρο δεν τρέχει…. το Dubai Group συνεχώς ανασκατώνει τη τράπουλα τους 3 τελευταίους μήνες. Το φαντάζεστε να δούμε πρόεδρο της Marfin Group τον ….Βαρδινογιάννη???…

 === Τέλος, ο Ελευθέριος Χιλιαδάκης είναι μέλος ΔΣ της εταιρείας INFORM LYKOS AE.

Απάντηση