=== ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΤΕ!!! ΞΟΡΚΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 === Έλαβα ένα ευχητήριο sms από το φίλο μου @Τζονάκο που μου ευχήθηκε μια καλή χρονιά με τριπλασιασμό των μισθών και των συντάξεων…  και σκέφτηκα:  Ωραία ευχή… αλλά σίγουρα “δεν πιάνει”… Επομένως άδικη ευχή όπως όλες οι μέχρι τώρα ευχές μου… Μήπως καλύτερα να ευχηθώ το ανάποδο, που θα “πιάσει” κιόλας;;
Ας ξορκίσουμε το κακό που μας βρήκε και ας ευχηθούμε τις πιο ριζοσπαστικές και απίθανες ανατροπές!
=== Σαν τη χειρότερη αρρώστια που κάποτε την είπαν ευλογιά…
=== Έτσι κι εγώ σήμερα θα ευχηθώ μια καλή χρονιά:
— Με μόνιμα διορισμένο πρωθυπουργό και υπουργούς, χωρίς τις ασύμφορες εκλογές!
— Με περισσότερα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα… κι όχι μόνον  …51 άτομα με τις κουστωδίες τους και τις ορντινάτζες τους!!
— Με περισσότερες παραγραφές και ασυλίες των “αδιάφθορων” πολιτικών μας…
— Με ζογκλέρ αριστοτέχνες στις κολοτούμπες, guest stars  του θίασου που μας κυβερνά.
— Με πλήρη ατιμωρησία των μεγαλοαπατεώνων και καταχραστών με το λευκό κολλάρο… γιατί που να τους κλείσεις τώρα φυλακή και να τους παρέχεις εν μέσω κρίσης, την πολυτέλεια της διαβίωσης που η …υψηλή προσωπικότητά τους επιβάλλει να τους παρέχεις ως κράτος…
— Με αποσυμφόρηση των φυλακών από τους μικροποινίτες που θα έχουν και πάνω από 10 χρόνια κάθειρξη και εγκλεισμό μόνον των στυγνών εγκληματιών που δεν θα πληρώνουν τα χαράτσια και τα διόδια… αλλά και των αλλαζόνων παπάδων!!!

Με κατάργηση των blogs που σαμποτάρουν το … “σωτήριο” κυβερνητικό έργο… και επαναφορά της θανατικής ποινής για τους επικίνδυνους στη δημόσια …αταξία, bloggers!
— Με περισσότερες γιαλαντζί “παραιτήσεις” οικονομικών και μη εισαγγελέων και ακόμη πιο τρανταχτές …γιαλαντζί αποκαλύψεις!!
— Με βασικό μισθό  των πληβείων που θα φθάνει το ιλιγγιώδες ποσό των … 400 Ευρώ μηνιαίως και νόμιμες αποδοχές  των βουλευτών μας που δεν θα ξεπερνούν το ευτελές ποσό των 10.000 Ευρώ, μηνιαίως, πλέον των λοιπών προνομίων και ελαφρύνσεών τους!!!
— Με αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης ένα βήμα πριν τον τάφο, δηλαδή άντε στα 85, μιας και ο μέσος όρος ζωής ανεβαίνει διαρκώς… λόγω καλοπέρασης.
— Με σχολεία χωρίς την …περιττή θέρμανση το καταχείμωνο, με λιγότερους δασκάλους, χωρίς  βιβλία και περισσότερα cds και ipods…
— Με νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και φάρμακα.
— Με χαράτσια και φόρους που θα μας κόβουν την ανάσα, έτσι για να μην πλήττουμε από τη βαρεμάρα της τρελλής χλιδής μας…
— Με περισσότερους παράνομους μετανάστες για να μας καθαρίζουν  …φθηνά τα τζάμια στα φανάρια…

— Με… με…. βάλτε κι εσείς στον κατάλογο ό,τι θυμηθείτε … έτσι να ξορκίσουμε το νέο χρόνο 2012, και να του σπάσουμε τον τσαμπουκά!!
ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ…
Τότε ίσως να ξαναγεννηθεί η ελπίδα που εδώ και χρόνια ζητείται και δεν βρίσκεται…

Αναρτήθηκε από marianaonice – Ζητείται Ελπίδα

Απάντηση