Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ, ΕΝΙΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ…

3 Ιανουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

 === Είδηση δεν είναι η παραίτηση ενός εκτελεστικού γκάγκστερ. Είδηση θα ήταν να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας, ολόκληρη η συμμορία Παπαδήμου, Παπανδρέου, Σαμαρά-Μπενάκη, Καρατζαφέρη, Βενιζέλου, Αβραμόπουλου, Παπακωνσταντίνου, Βορίδη κλπ, κλπ, γομαριών τε και κοπριτών. Που τέτοια τσίπα όμως….

 === Όσον αφορά τον Καπελέρη αυτόν καθ’ εαυτόν, έτσι άπλωσα το χέρι και πρόχειρα-πρόχειρα έβγαλα μερικά ενθύμια:

 === ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΠΕΛΕΡΙΚΑ

 === Οι ώρες περνούν, οι μέρες περνούν, οι μήνες περνούν, οι περισσότεροι γεράσαμε, σε λίγο πλακώνει κι’ άλλη μαύρη νυχτιά, κι’ ο κοπρίτης ο Καπελέρης δεν λέει να βγάλει τη τσίμπλα-κουρτίνα από τα μάτια!!!

 === ΜΠΕΝιζέλος, Γερουλάνος και Καπελέρης, καταζητούν φοροδιαφεύγουσα κατσίκα με αυξημένο δείκτη νοημοσύνης, που εισέρχεται στα γήπεδα χωρίς εισιτήριο!!!

 === Ως ύποπτος διάπραξης οικονομικών εγκλημάτων κλήθηκε να καταθέσει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ – Καιρός ήταν!!!

 === Προβληματισμένος ο ρινόκερος των φοροφυγάδων!!!…

 === Βενιζέλος: Ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών!!!!

 === Με καπελέρικες –ορδές, κρατικά έσοδα δεν μαζεύονται, Παπαδήμοοοοο!!! Έεεε, Παπαδήμοοοο!!!…

 === Μεγάλος συνωστισμός για το πολυεθνικό βραβείο «Η Χρυσή Καλτσοδέτα της Χρονιάς»!!!!

 === Σιγά μην τους άφηναν ανεξέλεγκτους να εξετάσουν υποθέσεις όπως τα CSC, δάνεια κομμάτων, υπερκοστολογήσεις ιστοσελίδων του δημοσίου… Πολλά τα λεφτά Άρη!

Κι’ αν απλώσω και τ’ άλλο χέρι βαθιά στο διαδίκτυο, ξέρω και ξέρετε, ότι για τις χαβούζες και όσα σκατά έχουν γραφεί στα ΜΜΕ για πάρτη του, δεν θα μας έφταναν 40 Ψυττάλειες για ν’ αποθέσουμε τ’ απόβλητα.

Τ’ απόβλητα, τα οποία είναι αγαπημένη ενασχόληση και του Σαμπατακάκη, που δεν λέει να τ’ αφήσει απ’ το δεξί του χέρι. Κατάφερε να τα χωρέσει σε μιάμιση σελίδα Α4!!!!… Με τ’ αριστερό, κρατά γερά τη καραμπίνα του. Αυτήν που του εξασφαλίζει λαγό στιφάδο.

Τ’ απόβλητα, που πολύ τ’ αρέσουν του Ρακιντζή, επί το έργον του….. Σπουδαία δουλειά…. Για ποιον????…. Πονάει η Αλεξανδρούπολη??? Θα στείλουν επιθεωρητή στη Γαύδο. Στη καλύτερη περίπτωση στη Τζιά, κι’ αν χρειαστεί, ακόμα και στην Ικαρία, μέχρι να ησυχάσει η Αλεξανδρούπολη!!!!… Επωδός…. Το προσωπικό είναι λίγο και ανεπαρκές… Τουλάχιστον από δουλειά, πάντα έχει απόθεμα.

Γενικός Επιθεωρητής της Σάπιας Δημόσιας Διοίκησης…. Η μακρόχρονη θητεία του συμπίπτει απόλυτα με το μακρόχρονο ποτάμι της ποιο μαύρης διαφθοράς που γνώρισε ο τόπος και κανένας, όχι δεν συγκινείται, αλλά του παρατείνουν παράνομα τη θητεία….

Καμιά φορά ο Δούναβης των βοθρολυμάτων παθαίνει υπερχείλιση από απρόσεκτους υπουργούς κλπ αισθηματίες του ενιαίου νομίσματος και της δραχμής και του δολαρίου και ότι κυκλοφορεί στις αγορές κι’ απλώνεται παντού, λες και θέλει να διασχίσει το Αιγαίο γαμώ τα πετρέλαιά του και να πάει που??? Στην Αφρική??? Δεν βλέπει ότι στο Κάϊρο, στ’ Αλγέρι και στη Τρίπολη και παντού γίνεται της Τζούλιας, της Πεντζεντάκου και της κυρίας Μαριάννας???… Όλοι μιλάνε για μαύρη άνοιξη της δημοκρατίας με νέους φιλοεβραίους δικτάτορες….

Έχει κεραίες κινητής 4ης γενιάς στο χοντρό του το κεφάλι, με νόμιμο συμβόλαιο, για να πιάνει τα σήματα της μπόχας από μακριά…. Βέβαια… Τη βλέπει τη μπόχα, τη σαπίλα και τη διαφθορά καθημερινά…. Εξοικειώθηκε κι’ ας μη μπορεί ν’ ανασάνει…. Μπορεί να γίνανε και φίλοι…. Ότι και να του πεις θα βγει και θα πει ότι ξέρει τα πάντα, με ονόματα και τηλέφωνα και διευθύνσεις…. Και πάντα του φταίει ο νόμος που μόνο αυτός τον βλέπει λειψό….

Ένα κεφάλι αδειανό… Τόσο, που δεν έχει το ελάχιστο περιθώριο να σκεφθεί, ότι η κραγκάσα που κουβαλάει στους ώμους του φταίει….

Σαν ποίημα τραγουδιού για γιουροβίζιον…. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια…. Σκατά από τα ίδια…. Σκατο-συνέταιρος σε κάθε μπόχα???…

Κακές γλώσσες λένε, ότι το υπέρογκο ξίγκι της υπερχειλίσεως, του προκάλεσε δισκοπάθεια και ο γιατρός του συνέστησε λασπόλουτρα κι’ αυτός προσέφυγε (πριν τον γιατρό) στον ειδικό σκατολόγο του ΣΕΥΥΠ…. Τού ‘χει μεγάλο σέβας… Το έχω ξαναπεί… Σε σημείο να μη μπορείς να ξεχωρίσεις, ποιος είναι προϊστάμενος ποιανού!!!!… Μέσα κι’ έξω απ’ τη στοά….

Ο Παπαδήμος βλέπει το πλεόνασμα σκατού και πέραν της οικονομολογικής του διατριβής, το σκέφτεται σοβαρά, να κάνει χρήση των ηλεκτρολογικών πανεπιστημιακών του γνώσεων…. Ίσως επινοήσει τον αναγκαίο μετασχηματιστή, για να το μετασχηματίσει, για να καλύψει τις τρύπες του κρατικού προϋπολογισμού, που άνοιξαν και συνεχίζουν οι ιδιωτικές τράπεζες!!!!…

Παραιτήθηκε ο Καπελέρης ρεεεε!!!!… Ποιος ξέρει… Τα Καπελέρικα κόλπα παραιτήθηκαν ή έμειναν παρακαταθήκη και εμπίστευμα???… Και διαδίδει με θράσος, καθώς μου λέγει και ο φίλος “Τ.Κ.”, ότι τον “έφαγαν” κάποιοι ….μεγαλογιατροί που τον είχαν άχτι…. Και απορεί ο φίλος: “μπορεί να μας πει το όνομα έστω και ενός μόνο μεγαλογιατρού, που υπέστη οποιαδήποτε δίωξη, εξ αιτίας της δικής του ελεγκτικής δραστηριότητας??? και δεν μιλάω για ανακοινώσεις του κ—–, για τις οποίες στη συνέχεια εξαφανίζονταν οι φάκελοι των υποθέσεων…. επί της ουσίας”.–

Προς το παρόν, έπιασε τόπο το γενικό κράξιμο που έφαγαν κάποιοι το τελευταίο διήμερο. Καλή συνέχεια σε όλους μας….

Απάντηση