=== ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

 === Το οικογενειακό σύστημα και οι 200 Εβραίοι σύμβουλοι, που κυβερνούν τη χώρα για λογαριασμό των συμφερόντων του Ισραήλ, εξακολουθεί να κάνει παιχνίδι με το όνομα “Παπανδρέου” και το ιδιοκτησιακό καθεστώς Παπανδρέου στη ταμπέλα του ψευδοΠΑΣΟΚ.

 === Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, που “επρόκειτο” να γίνουν πριν από το Πάσχα 2012, και το μετακίνησαν “προσωρινά” και αορίστως για μετά το Πάσχα, που ίσως φθάσει μέχρι το χάσκα του  2013, αλλά ΟΠΟΤΕ ΚΙ’ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ τελικά, το ψευδοΠΑΣΟΚ είναι χαμένο κορμί από χέρι και θα ξοδέψει πολλά δανεικά χρήματα για να κρατήσει τη δεύτερη θέση.

 === Αυτό μεταφράζεται, στο ότι όποιος θα είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ με τη κουρελού του ψευδοΠΑΣΟΚ, θα τελειώσει και τη πολιτική του καριέρα με αυτόν τον ντροπιαστικό τίτλο της ξεφτίλας, τον οποίο η “οικογένεια” γκάγκστερ του γκαγκά δεν τον θέλει, αφού πλέον προετοιμάζει με εντατικά μαθήματα, τη παρθενία του επόμενου ιδιοκτήτη της ταμπέλας Παπανδρέου-ψευδοΠΑΣΟΚ.

  === Από την άλλη, όποιος Βενιζέλος, ή Λοβέρδος, ή Πετσάλνικος (άκου Πετσάλνικος….), ή μπουρμπούτσαλος, επιθυμεί να αρχηγέψει πάντων των πουλημένων και διεφθαρμένων που έχουν απομείνει στο ληστρικό ψευδοΠΑΣΟΚ, όσο επίσης γκαγκάς κι’ αν είναι, δεν μπορεί, κάποιος θα τον ορμηνέψει, πως μια τέτοια προσωρινότητα θα τον θάψει κανονικά και κανένας δεν θα σκέφτεται να τον ΣΤΗΡΊΞΕΙ για πρόεδρο ….μετά τις εκλογές-στραπάτσο.

 === Ο γκαγκάς και η οικογένεια της ντροπής του και οι 200 Εβραίοι σύμβουλοι, γνωρίζουν ότι κερδίζουν χρόνο και ήδη έχουν καταφέρει να διατηρούν το πτώμα στην αρχηγία του ψευδοΠΑΣΟΚ, 3 μήνες μετά την επεισοδιακή κατάρρευσή του. Τώρα στοχεύουν να κερδίσουν άλλο ένα 3 μηνο και έχοντας τον πλήρη έλεγχο του κόμματος, θα αδυνατίζουν όλους τους αυτοχρισμένους διαδόχους, στη φθορά και διαφθορά της σάπιας εξουσίας του. Αλήθεια, ποιος θα φανταζόταν πριν από 6 μήνες, ότι ο Λοβέρδος που τα έχει κάνει τελείως σκατά στο υπουργείο των πιράνχας, θα ξεπερνούσε τον ΜΠΕΝιζέλο στις δημοσκοπήσεις του σήμερα. Κι’ όμως έγινε κι’ αυτό, γιατί τον ανίκανο υπουργό οικονομικών τον ξεζουμίζει μεγαλύτερη φθορά και διαφθορά της θέσης που κατέχει.

 === Η οικογενειακή επιχείρηση Παπανδρέου, ποντάρει στο ότι ο χρόνος δουλεύει για πάρτι της, κι’ ότι σε 2-3 μήνες, ίσως να “γεννηθεί” και αίτημα της βάσης του αποκόμματος, για τη παραμονή του στην ηγεσία, μέχρι να μεγαλώσει ο οικογενειακός διάδοχος. “Δεν προτίθεμαι να κατέβω ούτε ως υποψήφιος πρωθυπουργός, ούτε ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ …μετά τις εθνικές εκλογές”, είπε ο Γ. Παπανδρέου στο Πολιτικό Συμβούλιο του κινήματος, λέει η είδηση, αλλά μια τέτοια (φλου) είδηση, δεν ξεκαθαρίζει το τι προτίθεται να σκεφθεί ή να κάνει μετά 3 μήνες από σήμερα….

 === Τι χειρότερο θα μπορούσε να πάθει το ψευδοΠΑΣΟΚ και η χώρα, αν όταν παραιτήθηκε από πρωθυπουργός, έφευγε κι’ απ’ το κόμμα???? Τίποτα λοιπόν δεν ξεκαθάρισε με τις μαύρες προθέσεις της η οικογένεια Παπανδρέου. Αντίθετα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, δείχνει το ενδιαφέρον της να συνεχίζει να θέλει να είναι καβάλα στον σβέρκο μας και όλοι αυτοί που μοστράρουν σαν εν δυνάμει αρχηγοί, δεν έχουν τα φόντα να δρομολογήσουν εξελίξεις, είναι ομοίως ηλίθιοι σαν τον τέως και περιμένουν και θα περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο αποχωρών ….παραμένοντας ο Τζέφρι αρχιγκαγκάς….

Απάντηση