“Καμμένος” τοίχος για τη μαφία

7 Ιανουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Panos Kammenos -1
=== Δείτε με προσοχή τα αστέρια του συμβουλίου υπο τον Αντρίκο, στίς επόμενες ημέρες θα καταλάβετε τι σημαίνει ο κάθε ένας, τι σχέση έχει με εταιρείες που πουλάν εσωτερική πληροφορία, με ιδρύματα του φίλου του ΓΑΠ Σόρρος,με εταιρίες που ποντάρουν στην πτώχευση του Ελληνικού λαού, και με ¨σοφές φίρμες ” που έχουν αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα όπως ο Jeffrey D. Sachs και φιλοξενήθηκε εχθές στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
=== ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ,ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
=== ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.

=== Advisory Board | Institute for Climate and Energy Security
www.i4cense.org

 === i4cense is steered by an advisory board of internationally renowned academics, politicians and decision makers. Their role is to provide the institute with direction, bringing in their expertise, global experience and scientific knowledge……..

Panos Kammenos -2

Αυτή την Ελβετική εταιρεία σας Αντρίκο, γιατί την κάνατε , μήπως σας παρέσυρε η σύζυγος του συνεταίρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην πράσινη ανάπτυξη που έχει άλλες 5 εταιρείες στον ίδιο Ελβετό δικηγόρο?
Χρήματα από το Λονδίνο πώς πάνε από τον Νεοδημοκράτη οργανωτή συνεδρίων στον δικηγόρο που συστεγάζεστε και κατά διαβολική σύμπτωση οργάνωσε μαζί σας το συνέδριο για την πράσινη ενέργεια με κρατικούς χορηγούς?
Δεν είχα σκοπό να βγάλω σήμερα έγγραφα αλλά θα κόψω το μεροκάματο από τα trolls που εργολαβικά προσπαθούν να απαξιώσουν την έρευνα……

=========================

Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή….  Διαπλοκή…. 

Με τις σφραγίδες των ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ “οικογενειών”  Τζέφρι Παπανδρέου και Σαμαρά-Μπενάκη…..

Απάντηση