=== Από τον “Άνεμο” έλαβα την ανάρτηση “προς Παπούλια ΤA ΒΙΝΤΕΟ“, τα οποία βίντεο ανέλυσα καρέ-καρέ και είδα τη φρίκη των μισθοφόρων τραμπούκων του, τις οποίες οικόνες μπορείτε να δείτε και σεις:

  === Γράφει ο “ΑΝΕΜΟΣ”: Ανεχτήκατε με πρόσχημα την προσβολή….του θεσμού του προέδρου της δημοκρατίας, να συλληφθούν Έλληνες πολίτες, γιατί διαμαρτυρήθηκαν για την εξαθλίωση, που και εσείς με τις υπογραφές σας συμβάλλατε δεν είστε εκλεγμένος από τον λαό, αλλά έχετε ταχθεί ανοικτά υπέρ του μνημονίου και της ΕΟΚ

  === ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ  με δεκάδες μπράβους και αστυνομικούς γιατί;
=== ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

=== ΜΠΡΑΒΟΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΤΥΠΑΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Τους θεσμούς εσείς τους κάνατε κουρελόχαρτο και τώρα τους υπερασπίζεστε, μόνο όταν προσβάλουν την αισθητική σας, και όχι τον ελληνικό λαό, που εξαθλιώσατε, ενώ οι θεσμοί λένε να τον υπερασπιζόσασταν, συνένοχος στην κυβέρνηση δολοφόνων….
Γιατί εντολοδόχε του μνημονίου, σκιάχτρο και ανδρείκελο των προσταγών των διεθνών τοκογλύφων;
θαυμάστε στο βίντεο 2 τραμπουκοφρουρούμενε Παπούλια στο 5 λεπτό ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, συλλαμβάνουν μια αγωνίστρια, που μου θυμίζει την ηρωίδα Συγχωρεμένη…. την μάννα μου….


Η αγανάκτηση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της…..
  Η “δημοκρατία” σου και ο θεσμός ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ
εθίχθει, διότι τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την εξαθλίωση στην οποία υποβάλλατε και εσείς τον ελληνικό λαό
τώρα μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχος, αφού η ιστορία θα σας γράψει και εσάς με μελανά γράμματα
Υ.Γ.:
ο εθνικός ύμνος που κάθεσε προσοχή, σου λέει….
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!
=========================

Η αφαίρεση του προσφωνήματος “κύριε” και η προσθήκη λέξεων που φαίνονται με κόκκινο, γίνεται με ευθύνη του ΧΑΛΚΙΔΑΙΟΥ Μπαρμππανίκου Αρβανίτη. Στον Παπούλια και στους ομοίους του που έχουν καταλύσει κάθε έννοια της εννόμου τάξεως και όλους τους θεσμούς, αξίζουν μόνο να τους προσφωνούμε ως “κοπρίτες” και “γομάρια”
Το ένα βίντεο έχει και τι παρακάτω σημείωση:
SOROPOULOS:   Τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για το χάλι της χώρας, την φτώχεια και την ανέχεια που ταλανίζει όλους τους Έλληνες και η Αστυνομία, εκτελώντας εντολές του καθεστώτος, τους προσήγαγε για εξακρίβωση στοιχείων.

Απάντηση