Ξεπουλιέται ο Λυκαβηττός…. Όποιος προλάβει τσιμεντώνει!!!

8 Ιανουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Εντάξει, στο παρελθόν λίγο τα …”Χρυσόβουλα”, λίγο (πολύ) η διαφθορά στη Πολεοδομία, Δικαιοσύνη, και γενικά στο Δημόσιο,  κατάφεραν να τσιμεντώσουν τον Λυκαβηττό μέχρι …αηδίας.

Όμως  σήμερα , έστω κι αν δεν είμαστε αρχι-μηχανο-τέκτονες, δεν μπορεί παρα να μας προκαλεί εντύπωση η εμφάνιση  αυτής της κολωνακιότικης “κατασκευής” (απέναντι από το ξενοδοχείο GEORGE) στης παρυφές της Αρχαίας ιστορικής τοποθεσίας.
 Αυτοί που έβαλαν την υπογραφή τους να σκαφτεί ο λόφος , δεν πρόσεξαν που οδηγούν τα παλαιότατα σκαλοπάτια ? Κανένας αρμόδιος (μαζί με τους θεομπαίχτες της Πυροσβεστικής) δεν θεωρεί επικίνδυνο ότι τα μπαλκόνια των ορόφων , είναι ανάμεσα στα δένδρα του μοναδικού εναπομείναντος πράσινου λόφου  της Αθήνας?
Και εντάξει ας γίνει (που θα γίνει κάποια στιγμή) στάχτη και μπούλμπερη ο “πνεύμονας (και) της καλής Αθηναϊκής κοινωνίας.
Με πια λογική όμως τους επετράπη  να χτίσουν  σχεδόν 100% της “προίκας” τους, και η  γωνιακή κολόνα φυτεύτηκε εκεί που ήταν πεζοδρόμιο?
Και όλους αυτούς τους μήνες, γιατί σε ένα τέτοιο άκρως (πάνω στην στροφή) επικίνδυνο  κατηφορικό και ολισθηρότατο σημείο, οι πεζοί να αναγκάζονται να ακροβατούν παίζοντας την ζωή τους κορώνα γράμματα?
Μωρέ  χίλιες φορές  νααναλάβουν οι Γερμανοί τον Δημόσιο Τομέα.
Τουλάχιστον αυτοί στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο σεβάστηκαν την αρχαία μας κληρονομιά.
Οι δικοί μας κυβερνητικοί  διαχειριστές (με τους διεφθαρμένους υπαλλήλους τους) συνεχίζουν να την βεβηλώνουν.
Ασύστολα…

Αναρτήθηκε από V.K.-Adena

Απάντηση