=== Είναι γνωστό, ότι η Ομάδα Μισθοφόρων «ΔΙ.ΑΣ.», είναι μια από τις ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ένστολες οργανώσεις του σιωνιστικού – φασιστικού καθεστώτος των Αθηνών και του φασίστα Παπουτσή, οι οποίες πρωταγωνιστούν στη βίαιη αντιμετώπιση υπερηλίκων και αναπήρων, που θα τολμήσουν να συμμετάσχουν σε αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις και οι οποίοι μισθοφόροι, εποχούμενοι στα δολοφονικά τους δίκυκλα, πέφτουν με αυτά εναντίον των υπερηλίκων διαδηλωτών, αδιαφορόντας αν προκαλέσουν ακόμα και θανάτους. Όταν «περιπολούν» μόνο και μόνο για επίδειξη φασιστικής δύναμης, ποτέ δεν θα τους δεις, έναν ή δύο μόνους τους. Η «περίπολος» περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο μοτοσυκλέτες και τουλάχιστον τέσσερις «άνδρες» της ομάδας των παρακρατικών-παραστρατιωτικών δυνάμεων.

 === Με το επεισόδιο «Κίμωνα Κουλούρη», δια του γνωστού τραμπούκου Θέμου Αναστασιάδη και της φυλλάδας του, έγινε γνωστή μόνο η προπαγάνδα του φασιστικού καθεστώτος, με απόκρυψη ουσιωδών πληροφοριών, όπως είναι οι αρμοδιότητες των μισθοφόρων, τις οποίες ένα σοβαρό φασιστικό καθεστώς, έχει γραμμένες στα παλιά του τα μποτίνια, διαφορετικά θα ήσαν φασίστες για κλάματα.

  === ΕΠΙΣΗΣ, είναι γνωστό (ανεξαρτήτως ευγενών ή μη κινήτρων) ότι ο Κίμωνας Κουλούρης είναι στα μαχαίρια με τη συμμορία Παπανδρέου, Παπουτσή, Λαλιώτη, Καρχιμάκη, ενώ σαν πρώην υπουργός, δεν πιστεύω να κυκλοφορεί μόνος του.

 === Το διεφθαρμένο φασιστικό καθεστώς, μιλάει για τροχαία παράβαση. Ας διαβάσουμε προσεκτικά σκοπό ίδρυσης του ευγενούς παραστρατιωτικού σώματος καθώς και τις εκ του νόμου ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ του, όπως η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. καταγράφει με υπερηφάνεια στην ιστοσελίδα της:

«Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης («ΔΙ.ΑΣ»)
Συχνές ερωτήσεις 

  • Γιατί χρειαζόμαστε τις Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης;

Η έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας στις μεγάλες πόλεις απαιτεί διαρκή, στοχευμεύνη και εμφανή αστυνόμευση, προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς. Οι ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης ανταποκρίνονται στην ανάγκη ταχείας και μαχητικής επέμβασης τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταστολή κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

  • Ποιά είναι τα καθήκοντά τους;

Οι 2.448 αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης αναλαμβάνουν την πρόληψη και την καταστολή βίαιων και εγκληματικών ενεργειών, όπως είναι οι ληστείες, οι βιασμοί, οι συμπλοκές, οι ανθρωποκτονίες. Θα κάνουν συνεχώς περιπολίες σε Αττική και Θεσσαλονίκη από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

  • Είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι;

Οι αστυνομικοί και οι ειδικοί φρουροί που απαρτίζουν την ομάδα ακολούθησαν μία απολύτως άρτια και εξειδικευμένη εκπαίδευση, η οποία και θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στόχος της Αστυνομίας είναι η διαρκής μετεκπαίδευση με σκοπό να βελτιώνεται η ετοιμότητα και η επίδοσή τους.

  • Σε ποιες περιοχές θα δραστηριοποιούνται οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ;

Οι αστυνομικοί των ομάδων περιπολούν σε 75 Δήμους της Αττικής συμπεριλαμβανομένου του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά, και σε 21 περιοχές της Θεσσαλονίκης. Η αριθμητική και γεωγραφική κατανομή των δυνάμεων της ομάδας προέκυψε από τη χαρτογράφηση της εγκληματικότητας ανά περιοχή.

  • Πώς μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους;

Μέσα σε ένα μήνα, οι αστυνομικοί της ομάδας θα γνωρίσουν κατοίκους, καταστηματάρχες και φορείς της περιοχής. Οι πολίτες σε περίπτωση ανάγκης θα καλούν το «100» στο κέντρο της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της περιοχής τους θα ειδοποιούνται και θα σπεύδουν άμεσα για την προστασία των πολιτών.
Απολογισμός πρώτου μήνα λειτουργίας ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Δελτίο Τύπου)……… ……..

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, αν ο Κίμωνας Κουλούρης έκανε τροχαία παράβαση:
>>>>> Κατά πρώτον δεν έχουν καμία απολύτως αρμοδιότητα επί των τροχαίων παραβάσεων. Εγώ πιστεύω ότι τους έκανε προσπέραση και ….θίχτηκε ο μαύρος σαν τη στολή τους τσαμπουκάς τους.
>>>>> Αφού δεν είχαν αρμοδιότητα και ήθελαν να προστατέψουν το κράτος από τον τροχαίο παραβάτη (όποιος ….άγνωστος Κουλούρης κι’ αν ήταν, είχαν τα περιθώρια να τον θέσουν υπό παρακολούθηση και είχαν τα μέσα να προχωρήσουν σε άμεση ταυτοποίηση του οχήματος και του ιδιοκτήτη.
>>>>> Αφού δεν είχαν την εκ του νόμου αρμοδιότητα και επειδή στους δρόμους τριγυρνάνε για άλλους σκοπούς, όφειλαν σαν …..νομοταγείς (ΧΑ… ΧΑ…. ΧΑ….) μπάτσοι, να ειδοποιήσουν πάραυτα τη τροχαία, για να κοπιάσει και να επιληφθεί της σοβαράς τροχαίας παράβασης….. κλπ, κλπ, κλπ…..
…..να μη σας κοπιάζω, διότι για να με διαβάζετε είστε πολύ υψηλού IQ, αν γινότανε αυτόφορο, το μόνο που θα επακολουθούσε, θα ήταν ο Πανελλήνιος γέλωτας σε βάρος του φασίστα Παπουτσή. Γι’ αυτό σας ξαναλέω αγαπημένα και βιαστικά παιδάκια μου, μη βιάζεστε και μη παρασύρεστε από ερωτύλους της κρατικής βίας σαν τον Θέμο Αθέμητο…..

1 Comment

Απάντηση