=== Πολλοί αναρωτιούνται για το ποιοι είναι οι Εφέτες δικαστές, οι οποίοι συναποφάσισαν (ως Τριμελές Συμβούλιο Εφετών), υπέρ της προφυλάκισης του Εφραίμ, μετά από διαφωνία Ανακρίτριας και Εισαγγελέα. Τα ονόματά τους είναι δημοσιοποιημένα και είναι οι παρακάτω:
=== Ευγενία-Αλεξάνδρα Κακκαβά, Πρόεδρος Εφετών
=== Θεόδωρος Σπηλιάδης, Εφέτης,
=== Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, Εφέτης (εισηγήτρια)

  === Από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα, η Ευγενία-Αλεξάνδρα Κακκαβά, προήχθηκε σχετικά πρόσφατα (25-5-2011) σε Πρόεδρο Εφετών και τοποθετήθηκε αμέσως μετά τη προαγωγή της, στο Εφετείο Αθηνών (βλέπε σχετικό έγγραφο Αρείου Πάγου).
=== Ο Εφέτης Θεόδωρος Σπηλιάδης, στο ιστορικό του, έχει συμμετοχή ως τακτικό μέλος, στη σύνθεση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο δίκασε σε δεύτερο βαθμό τα μέλη της “
17 ΝΟΕΜΒΡΗ”. Εισαγγελέας σε αυτήν την υπόθεση ήταν, η νυν Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου (τότε Εισαγγελέας Εφετών), Ευτέρπη Κουτζαμάνη.
=== Η Εφέτης Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, μετατέθηκε στο Εφετείο Αθηνών, τον Φεβρουάριο του
2007. Ίσως συμπτωματικά να είναι: α) η ύπαρξη και άλλων δικαστικών υπαλλήλων με το επίθετο “Αλεβιζοπούλου”  και β) το ότι στον Άρειο Πάγο υπηρετεί δικαστικός υπάλληλος, ονόματι “Αλεβιζοπούλου Βασιλική του Γεωργίου”
=== Οι παραπάνω ελάχιστες πληροφορίες, είναι καθαρά ενημερωτικού χααρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνουν ούτε υπονοούν, ότι τίθεται υπό αμφισβήτηση η απόφαση προφυλάκισης του Εφραίμ. Ακόμα και αν αποδεικνύονταν πολιτικές σκοπημότητες, οι αποφάσεις δικαστηρίων και δικαστικών συμβουλίων, μόνο με ένδικα μέσα ανατρέπονται.

Απάντηση