=== Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Η ΕΛΠΙΣ”, έχει την ιδιοπαραμορφία να γεννηθεί το 1842 ως Δημοτικό Νοσοκομείο Αθηνών, προορισμένο να πεθάνει έτσι, επί δημαρχίας του εισαγώμενου μασόνου Καμίνη. Το κράτος υπάρχει, για να πληρώνει εις διπλούν τον κάθε κερατά.

 === Υπάγεται στον Ν.Δ. 2592/1953  και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1397/83 : “4. Κατ εξαίρεση, το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Νοσοκομείου Αθηνών “Η ΕΛΠΙΣ” που υπάγεται στις διατάξεις του Ν.Δ. 2592/1953 σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 6 του νόμου αυτού, αποτελείται από επτά (7) μέλη:
  === α) το Δήμαρχο Αθηναίων ή δημοτικό σύμβουλο, που ορίζεται από αυτόν ως Πρόεδρο.
  === β) έναν (1) εκπρόσωπο του Δήμου Αθηναίων, που ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο,
  === γ) έναν (1) εκπρόσωπο των γιατρών και των άλλων επιστημόνων της ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου που εκλέγεται από αυτούς και έναν (1) εκπρόσωπο των υπόλοιπων εργαζομένων στο Νοσοκομείο που εκλέγεται από αυτούς.
  === δ) τρία (3) πρόσωπα που ορίζονται από τον Υπουργό Υγείας και Πρόνοιας.”

  === Στον Δήμο Αθηναίων, γινόταν ανέκαθεν της Τζούλιας το κάγκελο, αλλά από εκλογής Καμίνη και εντεύθεν, γίνεται και της Μπεζαντάκου και της Ντούβλη και της Πέπης Τσεσμελή επιπροσθέτως. Πεντήκοντα επεισόδια ημερησίως σε αδιάκοπες συνέχειες, με περιεχόμενο ακατάλληλο δι’ ανηλίκους.

Μία από τις πρωταγωνίστριες, η κατά την άποψή της όμορφη Σταυρούλα Αγγελίδου (που δεν λέω, τις πάει το “ομορφάντρα μου”). Οι καυγάδες στους οποίους συμμετέχει καθημερινά, είναι απόδειξη της λαϊκής συμμετοχής της στα κοινά… Από τη μια, Ο Λοβέρδος έχει βάλει στοίχημα, ότι δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο στο ΕΣΥ…. Από την άλλη, ο Καμίνης θέλει να γλυτώσει από ψυχίατρο και ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τη καυγατζού Σταυρούλα και βρήκαν τη χρυσή τομή. Έβαλε ο Λοβέρδος τον Διοικητή του και τους λοιπούς μαστροχαλαστήδες  στο “ΕΛΠΙΣ”, κι έβαλε και ο Καμίνης τη Σταυρούλα Αγγελίδου Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου στο ίδιο Νοσοκομείο της ΑΠΕΛΠΙΔΟΣ των ασθενών.

Μόλις η ωραία Σταυρούλα διάβασε τις αρμοδιότητές της σαν Προέδρου του ΔΣ,  χέστηκε για τον Διοικητή του Λοβέρδου, χέστηκε και για το Διοικητικό Συμβούλιο και κάνει “γιούρια στον ταμπλά με τα κουλούρια” και λέει σε όλους να κάνουν στη πάντα, γιατί έχει βρει το κλειδί, για να κάνει το Γ.Ν. “ΕΛΠΙΣ” μπάχαλο από μόνη της. Και μαθαίνω από τα εντός του νοσοκομείου, ότι κάθε μέρα γίνεται χαμός και πανικός και ήδη η Τζούλια, η Μπεζαντάκου, η Ντούβλη, η Πόπη και απροσδιόριστος αριθμός εθελοντριών νοσοκόμων, έκαναν αίτηση για πλήρη απασχόληση. Διαβάστε τι μου γράφουν:

“……Η κυρία αυτή, η Σταυρούλα,  που ορίστηκε πρόεδρος ΔΣ  από τον Δήμαρχο Αθηναίων, αραδιάζει καθημερινά βλακείες περί πτυχίων και μεταπτυχιακών που διαθέτει, ενώ στην ουσία είναι και παραμένει νοσοκόμα. Καθημερινά καθυβρίζει, εκβιάζει και απειλεί τους υπαλλήλους προκειμένου να παρακάμψει τον Διοικητή και το Δ.Σ., για να βοηθήσει τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις της.
Προ ημερών ανέθεσε, χωρίς να έχει αρμοδιότητα (την αρμοδιότητα την έχει μόνο ο διοικητής μετά από έγκριση του ΔΣ και διεξαγωγή διαγωνισμού που πρέπει να αναρτηθεί στο “Διάυγεια”), την εκπαίδευση του προσωπικού του “Ελπίς” στο ιδιωτικό ΚΕΚ “Γαία Α.Ε”, το οποίο απ’ ότι ακούγεται είναι συμφερόντων Μαρτίνη (Προέδρου του Ε.Ε.Σ). Δεν είναι παράξενο, που η εν λόγω κυρία … “πρόεδρος” του Νοσοκομείου, είναι νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” στην Αθήνα, στο οποίο πρόεδρος και απόλυτος άρχων, είναι πάλι ο κος Μαρτίνης???? Η κυρία Σταυρούλα Αγγελίδου, παρανόμως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 15:50 ανέθεσε , χωρίς καν να ενημερώσει τον Διοικητή του νοσοκομείου, που ουσιαστικά είναι ο επικεφαλής του νοσοκομείου, τη δουλειά στο Γαία ΑΕ, και κανόνισε στα γρήγορα, η εκπαίδευση να αρχίσει στις 9:30 τη Δευτέρα και να τελειώσει την Τρίτη το μεσημέρι, στα γρήγορα για να τα τσεπώσουν χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.
Όμως την τσακώσανε. Οι ελεγκτές του ΓΕΝΙΚΟΎ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΉ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ήρθαν στο “Ελπίς”, βρήκαν μόνο 4 άτομα απο τα δήθεν 30 που είχαν δηλωθεί, για το… σεμινάριο και στέλνει την κα Σταυρούλα Αγγελίδου μας στον εισαγγελέα.
Η κυρία Σταυρούλα δεν έχει καταλάβει πως ο ρόλος της είναι καθαρά διακοσμητικός και το νοσοκομείο έχει και διοικητή και Δ.Σ. Αρα το να βάλει χέρι στις προμήθειες δεν είναι τόσο εύκολο. Όμως προσπαθεί, έχοντας την κάλυψη ενός ανεπαρκούς δήμαρχου, ο οποίος και επανέφερε την υπόδικο για 4 κακουργήματα Διοικητική Διευθύντρια κα Μεταξάκη πίσω στη θέση της υπογράφοντας διαπιστωτική πράξη στις 7/12/2011, ενώ ο ίδιος από 2/12/2011 δεν ήταν πλέον πρόεδρος αλλά με ΦΕΚ είχε γίνει, κατόπιν δικής του πρότασης η κα Σταυρούλα Αγγελίδου πρόεδρος. (Στο Ελπίς τον πρόεδρο τον ορίζει ο εκάστοτε δήμαρχος).
Η κα Σταυρούλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να λιγδώσει το αλίγδωτο…και επιμένει…. Ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ κος Μουσιώνης γνωρίζει την κατάσταση. Γιατί δεν κάνει κάτι???? Σας επισυνάπτω…….
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φώτο της Σταυρούλας (είναι πολύ ρετουσαρισμένη… στην πραγματικότητα, αν τη δεις στο φυσικό της, θα καταλάβεις τι σημαίνει …. τρόμος)……”

4 Comments

 • Ο/Η ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ λέει:

  Το χαρακτηρίζεται εσείς αυτό δημοσιογραφία κ. Αρβανιτιδη; Είναι όντως υποτιμητικό για το πρόσωπο σας και χαρακτηρίζει μόνο εσάς. Κανείς πιστεύω με σεβασμό προς τον εαυτό του δεν θα διαβάζει τα γραφόμενα σας και των συμβαλλόντων χωρίς να αναρωτηθεί για το ποιον της δικής σας προσωπικότητας και την φερεγγυότητα των προθέσεων σας.

  Όσο για εμάς που γνωρίζουμε την Σταυρούλα από τα γεννοφάσκια της, είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι μια ικανή, έντιμη και ακέραιη προσωπικότητα αντάξια τιμής και σεβασμού. Πρότυπο προς μίμηση.

  Ναι όντως η όμορφη Σταυρούλα ανάβει φωτιές όπου πάει με την έντονη προσωπικότητα της, το γάργαρο γέλιο της,τα λαμπερά μάτια της και την εκτυφλωτική αύρα της. Φωτιές κάθαρσης, φωτιές από τις οποίες αναγεννιούνται φοίνικες.

  Όσο και εάν προσπαθείτε να σπιλώσετε το όνομα της και το έργο της μάταιες είναι και θα είναι οι προσπάθειες σας. Η βρωμιά δεν κολλάει ποτέ στο καθαρό και το έντιμο.

  Είμαστε σίγουροι πως υπάρχει κάποιο ανώτερο σχέδιο που η Σταυρούλα βρέθηκε αυτήν την στιγμή στο ΕΛΠΙΣ και ό,τι το ΕΛΠΙΣ θα δει μέρες ευημερίας και ποιότητας στην υγεία που θα παράσχει μελλοντικά στους ασθενείς του, γιατί όντως η Σταυρούλα νοιάζεται.
  Άκουσον… άκουσον… άπλυτος ιματισμός νοσοκομείου 4 μηνών !!!!!! και μόνο με το χεράκι της Σταυρούλας μοσχομύρισαν και πάλη…!!!!

  Μακάρι κάθε δημόσιος χώρος να έχει ένα άτομο σαν την Σταυρούλα στους κόρφους του. Τότε όλοι θα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι με την πίστη και ελπίδα πως η χώρα μας θα μπορέσει να δει άσπρες μέρες στο μέλλον.
  Καλό βράδυ σε όλους μας.

  Αγγελιδου Κυριακή,
  ψυχολόγος

 • Ο/Η ΛΕΩΝΊΔΑΣ λέει:

  Κύριε Αρβανίτη
  Το ΕΛΠΙΣ σύσσωμο αντιπαλευεται τη διαφθορά. Εσείς δημοσιεύσατε καταγγελία του σωματείου εργαζομένων του Ελπίς σχετικά με τον διοικητή της 1ης ΥΠΕ, κο Μουσιώνη, που προσπάθησε, παρά το ότι η αποφασή του, βάσει των πορισμάτων του κου Γ.Ε.Δ.Δ. κου Ρακιντζή, ήταν και παρανομη και άκυρη, και είχε εκδoθεί από αναρμόδιο άτομο. Το Ελπίς, μέσω των εργαζόμενών του και της διοίκησής του, είχε στείλει 2 κακούς υπαλλήλους σπίτι τους (Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών, και Προσωπάρχη), αλλά απ’ ότι και εσείς με το άρθρο σας αναδείξατε, το Ελπίς συνάντησε σθεναρή αντίσταση από το κατεστημένο, όπου πιθανότατα ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ κος Μουσιώνης, παρεπλανήθηκε από τους ανθρώπους αυτούς και έπραξε ως έπραξε. Το Ελπίς, πλέον, είναι, απ’ ότι γνωρίζω, ανοικτό για κάθε έλεγχο… Το απόστημα έσπασε, αλλά δυστυχώς μας προέκυψε η κα Σταυρούλα, που μπήκε με τις μπάμτες στο “…ταμπλό με τα κουλούρια”, όπως, πολύ επιτυχώς, αναφέρατε… Το Ελπίς θα αντιμετωπίσει και την κα Σταυρούλα 🙂

 • Ο/Η ΛΕΩΝΊΔΑΣ λέει:

  Χαίρομαι πραγματικά για την πρωτοβουλία σας αυτή να υπερασπιστείτε με αυτή τη δημοσίευση το νοσοκομείο Ελπίς, έστω και με αυτό τον τρόπο. Θα ήθελα, απλά να σας ενημερώσω πως το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην επικράτεια που εδώ και σχεδόν 2 χρόνια δεν έχει λίστα αναμονής. Ο ασθενής έρχεται σήμερα και χειρουργείται την επόμενη μέρα. Είναι το νοσοκομείο που δέχεται ανθρώπινα οποιονδήποτε χρειαστεί βοήθεια, ακόμα και εκτός εφημεριών. Πιστεύετε πως το νοσοκομείο αυτό που ξερίζωσε το απόστημα της διαφθοράς είναι αρεστό στο μέχρι σήμερα κατεστημένο που επιτίθεται λυσσαλέα??? Έχει μέλη Δ.Σ. που πραγματικά νοιάζονται για το νοσοκομείο. Απευθυνθείτε, αν θέλετε στο υπουργείο υγείας και ρωτήστε πόσα συγχαρητήρια μηνύματα και επιστολές έρχονται από απλούς πολίτες για το νοσοκομείο, το ιατρικό και λοιπό προσωπικό και για το διοικητή που νυχθημερόν βρίσκεται στο νοσοκομείο για να δίνει λύσεις. Είναι, ίσως, λίγο άδικο να ταυτίζεται όλο το νοσοκομείο… όλο το προσωπικό με την κα Σταυρούλα Αγγελίδου που το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να σταματήσει την ήρεμη πορεία του νοσοκομείου προς το όφελος των πολιτών και να στρεφεταιενάντια στην προσπάθεια του συνόλου των εργαζομένων του, για την προστασία και την προώθηση της υγείας των πολιτών. Η κυρία αυτή είναι επιεικώς απαράδεκτη, διότι, αντί να προσπαθεί να συμβάλει στην ανοδική πορεία του νοσοκομείου, το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να γκρεμίσει ότι οι εργαζόμενοι πέτυχαν… Είμαι ένας εργαζόμενος του Ελπίς που πραγματικά είμαι υπερήφανος που συνέβαλα και εγώ στην μεταμόρφωση του Ελπίς, από μαγαζί γωνία σε ένα πραγματικό νοσοκομείο που “νοιάζεται” Σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να σχολιάσω το άρθρο σας, και σας προσκαλώ, όταν βρεθείτε κοντά, να επισκεφθείτε το νοσοκομείο μας. Διότι, ότι εγώ σας γράφω είναι απλά λόγια. Τα μάτια σας όμως, και οι εικόνες και εμπειρίες που θα αποκομίσετε, σίγουρα θα σας πουν την αλήθεια. Το Ελπίς, κύριοι δέχεται ανήθικη επίθεση και χρειάζεται τη βοήθεια, όλων όσων έχουν τα ίδια όνειρα με εμάς…

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Αγαπητέ “Λεωνίδα Της Σπάρτης”,
   Εκτός από τα αστεία μου και τον σαρκασμό που εκπέμπουν οι αναρτήσεις μου, θα πρέπει να κατάλαβες, ότι η ανάρτηση συμπεριλαμβάνει συγκεκριμένη καταγγελία, η οποία μπορεί να μην εμφανίζει όνομα, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΡΦΩΤΗ. Επίσης η ανάρτηση, συμπεριλαμβάνει πραγματικά και διασταυρωμένα στοιχεία για το θέατρο που παίζεται στον Δήμο Αθηνών. Έχουν γραφτεί πολλά, σε πολλές πηγές. Την υπογεγραμμένη αλλά μη κοινοποιούμενη καταγγελία, δεν έχω κανένα λόγο να μη τη πιστεύω.
   ΟΜΩΣ, πολύ θα ήθελα να σου κάνω τη χάρη με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ επίσκεψη στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, με συγκεκριμένες προδιαγραφές ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΎ ΕΛΕΓΧΟΥ.
   Πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, ότι τυγχάνω πρώην ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Σ.Ε.Υ.Υ.Π., επί 6 συναπτά χρόνια και τώρα είμαι συνταξιούχος. Τον ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΚΙΤΖΗ, τους ξέρω σαν “κάλπικη δεκάρα” (σχήμα λόγου). Με ξέρουν και αυτοί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και οι επιτυχίες μου στις έρευνες που μου ανέθεταν, είναι πάρα πολλές. Είμαι Δημοσιολόγος-Οικονομολόγος εγνωσμένου κύρους που λέμε στη πιάτσα.
   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ: Μπορεί να μη μπορώ να εργαστώ σε πλήρη απασχόληση, αλλά σαν ειδικός που είμαι, οποτεδήποτε η αρμόδια αρχή, μπορεί να μου αναθέσει έρευνα στο νοσοκομείο της επιλογής σου, καλύπτοντάς μου τα έξοδα μετακίνησης, το ξενοδοχείο και το φαγητό. Λογικά, μου αρκούν δύο εβδομάδες για μια καλή έρευνα, δύο διαχειριστικών-οικονομικών χρήσεων. Βοηθό δεν χρειάζομαι.
   Με τη παρούσα απάντηση, σε εξουσιοδοτώ να ρυθμίσεις τα δέοντα με τη διοικητή σου και τον Σαμπατακάκη, να μου αναθέσουν ειδικό οικονομικο-διοικητικό έλεγχο και έλεγχο νομιμότητος και αν σας ελέγξω και τα βρω νόμιμα, τότε θα γίνω ο καλύτερος διαφημιστής του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ και της διοικητή. Μέχρι τότε μη λες μεγάλες κουβέντες, γιατί όπου και αν έκανα έλεγχο, πάντα εύρισκα τα παράσπονδα και σεντράριζα πάντα, μεγάλα κεφάλια.
   Συμβουλέψου τον Σαμπατακάκη. ΞΕΡΕΙ. Δεν έχεις να χάσεις.
   Πάντως για καφέ γνωριμίας δεν έρχομαι, είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι Αθήνα.
   ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Απάντηση