=== Ανικανότητα, ή κομπίνες στη διαχείριση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων? 

  === Για βδομάδες βομβάρδιζαν  από τις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις τους νέους επιχειρηματίες και ανέργους, να ενταχθούν στο περίφημο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  Αποθεματικό Απροβλέπτων, για να ενισχυθούν με 10-20.000 ευρώ για το στήσιμο της επιχείρησης . Η υποβολή της αίτησης έπρεπε να γίνει ιντερνετικά μέσω της  Ιστοσελίδας του Υπουργείου του Χρυσομυγοϊδη (www.espa.gr) μέχρι μεθαύριο  15 Ιανουαρίου (Κυριακάτικα).
=== Μόνο που από χθες, όσοι δικαιούχοι ήδη  συμπλήρωσαν  ψηφιακά τον πολύπλοκο κυκεώνα των ψηφιακών αιτήσεων για να ενταχθούν, έβλεπαν στις οθόνες τους ότι δεν γίνονται δεκτές οι υποβολές τους, γιατί το πρόγραμμα θα …τροποποιηθεί. 
=== Είναι δε τόσο γελοία η κατάσταση με όλους αυτούς τους κηφήνες που απολαμβάνουν το μέλι της Ε.Ε σε αυτό το πολυτελές κτίριο επί της Μεσογείων 56, που αν τους ενοχλήσεις με τις απορίες σου, σου λένε ότι θα …βγει ανακοίνωση που θα…ανακοινώσει την παράταση  του προγράμματος.
=== Στο μεταξύ επειδή  οι προϋποθέσεις για ένταξη στο πρόγραμμα  είναι τόσο απίστευτα γκρίζες και δυσνόητες , έμμεσα σε παραπέμπουν στα “κοράκια” των Γραφείων Συμβούλων για να σου  συντάξουν  το απαιτούμενο “επιχειρηματικό σχέδιο”  όπου προκαταβάλεις από 500-1000 ευρώ (1/10 της επιχορήγησης). Αν φυσικά απορριφθείς ,η βαρεθείς να περιμένεις τις …παρατάσεις, τα λεφτά πάνε  χαμένα.
=== Όπως μας πληροφορούν αγανακτισμένοι …ΑΝΕΡΓΟΙ, που προσπάθησαν να δηλώσουν συμμετοχή (υποχρεωτικά ) μέσω της ιστοσελίδας   http://www.ependyseis.gr είναι τόσο ύποπτα άχρηστοι- ανίκανοι  οι τεχνοκράτες του Χρυσοχοϊδη , που ο κωδικός πρόσβασης γίνεται δεκτός μόνο αν χρησιμοποιείς ως περιηγητή τον EXPLORER.
Με Mozilla Firefox , που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία  χρηστών του διαδικτύου παγκοσμίως, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.
Μιλάμε για απίστευτους καραγκιόζηδες.

P.s. Και μη νομίζετε ότι το …Κράτος δεν κονομάει από τα προγράμματα. Το ποσό της “ενίσχυσης”   αν και  όταν το πάρετε, δεν περιλαμβάνει τον ΦΠΑ. Που σημαίνει για κάθε 100 ευρώ που δίνει η Ευρώπη, θα βάζετε 23 ευρώ από την τσέπη σας (για να ταΐζεται τους Εθνοπατέρες σαν τον Μιχαλάκη, που φιλοδοξεί να γίνει και πρωθυπουργός .Τρομάρα του)…

Αναρτήθηκε από V.K.-Adena

Απάντηση