=== Για τα “κακά παιδιά”, τους ….αντιεξουσιαστές του πάλαι ποτέ “ράδιο Θεσσαλονίκη”, Ταγματάρχη και Λάλα, που έγιναν μέσα σε μια νύχτα οι πιο φανατίλες …εξουσιαστές του γαλαζιοπράσινου διεφθαρμένου καθεστώτος και ανταμείφθηκαν δεόντως από το σάπιο καθεστώ, έχω αναφερθεί στην ανάρτηση  Τα διαπλεκόμενα, κρατικοδίαιτα «ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ» του ραδιοφώνου, πάντα ρουσφετίζουν!!! (ΚΛΙΚ στον τίτλο για το ηχητικό Βίντεο)   και ενδεχομένως και σε κάποια πολύ παλαιότερη ανάρτηση στο http://avragioz.blogspot.com/. Προσωπικά σε αυτά τα κατάμαυρα παιδιά, τους εύχομαι ότι χειρότερο και δεν τους διαχωρίζω ουδόλως από τους γκάγκστερς εποχής Αλ Καπόνε, για να μη τους στεναχωρήσω.

 === Πρόσφατα θα μάθατε για τη περίεργη και απίθανη διάρρηξη και ληστεία πανάκριβων πινάκων από την Εθνική Πινακοθήκη, στην οποία διευθύντρια είναι μια αξιόλογη γυναίκα ΕΛΛΗΝΙΔΑ, που δεν κολλάει στο σύστημα “ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ”. Μιλάω για τη καθηγήτρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΠΛΑΚΑ.

 === Τι σχέση μπορούν να έχουν αυτά τα δύο??? Ίσως όχι, αλλά ίσως ….ναι. Αυτό το επεισόδιο είναι “ότι πρέπει” για να φαγωθεί (αν τελικά το τολμήσουν οι συμμορίες που θέλουν να τη φάνε ύπουλα), η καθηγήτρια-διευθύνρια ΚΥΡΙΑ  ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΠΛΑΚΑ. Το να διαβρωθεί ένας χώρος για να γίνει μια βρωμοδουλειά, δεν είναι και τόσο δύσκολο για κοπρίτες της πιάτσας.

 === Υπάρχει άραγε κάποιος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, σε ανύποπτο χρόνο, για να φαγωθεί η αξιόλογη ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΠΛΑΚΑ, από τη θέση της διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης??? Διαβάστε τη παρακάτω ανάρτηση  Ο ΛΑΜΠΗΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΣΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΠΛΑΚΑ!…  του fimitro.blogspot.com μέσω του inews.gr 18:46 26/9/2011 – Πηγή: Fimotro:

 === “ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
Τι δουλειά μπορεί να έχει ο Λάμπης Ταγματάρχης με την Εθνική Πινακοθήκη;;;; Αναλόγως τι σχέσεις θέλει να διατηρήσει με μια σειρά από πρόσωπα και ισορροπίες που τον ευνοούν. Μάθαμε ότι προσπαθεί να επιβάλλει την Κατερίνα Κοσκινά που είναι διευθύντρια του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Θεσσαλονίκης για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!!! Ποιο είναι αυτό; Να καταφέρει να πάρει την θέση της διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνας Λαμπράκη-Πλάκα, σε αντιστάθμισμα με τις υψηλές γνωριμίες της Κατερίνας Κοσκινά στον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ ώστε να τον διατηρήσει στην διεύθυνση της ΕΡΤ που δεν τον θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό ο αρμόδιος υπουργός Ηλίας Μόσιαλος! Μόνο το μυαλό του Λάμπη σκέφτεται τέτοια περίεργα πράγματα…”

Μπορεί να ενδιαφερόταν και άλλος – δεν μπορώ να ξέρω, ας τα βρουν οι αστυνομικοί που ψάχνουν να βρουν τους διαρρήκτες-ληστές. Για να διώξεις μια επιστήμονα επιπέδου της ΜΑΡΙΝΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΠΛΑΚΑ, χρειαζόταν πολύ χοντρό παιχνίδι. Το χοντρό και βρόμικο παιχνίδι έγινε. Αν η ΕΛ.ΑΣ. έχει τα κότσια, ας κάνει τη δουλειά της χωρίς να λογαριάζει κανένα χαραμοφάη κερατά και θα βρει την άκρη.

Απάντηση