=== Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, της 17-1-2012, ο Τομέας Πολιτισμού του Δήμου Πολιτισμού (Μπουτάρης), είχε ανακοινώσει στις 19-9-2011, τις γενναίες δωρεάν χρηματοδοτήσεις που έλαβε από την ΟΠΑΠ ΑΕ, για ένα πρόγραμμα επιχορήγησης Εβραίων καλλιτεχνών και πρωτοβουλιών, που το βάφτισε “Σταυροδρόμι Πολιτισμών”
=== ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

 === 1.— Η ΟΠΑΠ ΑΕ ενίσχυσε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 25.000 €, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σταυροδρόμι Πολιτισμού”, για να γίνει αφιέρωμα, στην Εβραία τραγουδίστρια ….Ελληνικού ρεμπέτικου τραγουδιού Ρόζα Εσκενάζυ, από το μουσικό ….πολυεθνικό γκρουπ “καναρίνι μου γλυκό”
=== 2.— Η ΟΠΑΠ ΑΕ, ενίσχυσε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 175.000 €, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σταυροδρόμι Πολιτισμού”, για τις ανάγκες της Μπιενάλε νέων καλλιτεχνών Ευρώπης και Μεσογείου (με γενικό κουμάντο την πρόεδρο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Κατερίνα Κοσκινά, φίλη του Μπουτάρη, που φλερτάρει αγριότατα, τη θέση της προέδρου της ….Εθνικής Πινακοθήκης).
=== 3.— Η ΟΠΑΠ ΑΕ ενίσχυσε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 23.000 €, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σταυροδρόμι Πολιτισμού”, για πραγματοποίηση Συναυλίας, από την Ισραηλινή ορχήστρα δωματίου “Tel Aviv Solists Ensemble”
  === 4.— Η ΟΠΑΠ ΑΕ ενίσχυσε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 5.500 €, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σταυροδρόμι Πολιτισμού” για πραγματοποίηση Συναυλίας μουσικής δωματίου από τον Ισραηλινό πιανίστα Ishay Shaer.
  === 5.— Η ΟΠΑΠ ΑΕ ενίσχυσε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 10.000 €, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σταυροδρόμι Πολιτισμού” (στο τέλος το μοτίβο αυτό θα γίνει εβραϊκό τραγούδι) για την πραγματοποίηση Συναυλίας Μουσικής δωματίου, από τους Ισραηλινούς David Sereno Κυπριανό Κατασαρί.
  === 6.— Η ΟΠΑΠ ΑΕ ενίσχυσε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 49.550 €, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σταυροδρόμι Πολιτισμού” για πραγματοποίηση Παράστασης θεάτρου “Third Generation” σε συνεργασία με το Εθνικό θέατρο Hamiba του Ισραήλ.
  === 7.— Η ΟΠΑΠ ΑΕ ενίσχυσε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με το ποσό των 31.650 €, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σταυροδρόμι Πολιτισμού” για πραγματοποίηση Παράστασης χορού, από την ….Ισραηλινή ομάδα χορού Baraka Marshal.
Είπες τίποτα????  Σαν εφτάφωτη λυχνία δεν μοιάζει??? Μη ξεχνάς ότι πίσω από τον Μπουτάρ Πασά, υπάρχει επί των οικονομικών, ο εν δυνάμει δήμαρχος, ο Χασδάϊ Καπόν(ε) και στο Υπουργείο αποδόμησης του Ελληνικού Πολιτισμού, υπάρχει ένας Γερουλάνος που κάνει τα πάντα για το Ισραήλ. Μόνο για Μπουτάρη και Καπόν υπάρχει η ΟΠΑΠ ΑΕ????

1 Comment

  • Ο/Η dimitris λέει:

    Όχι μόνο στα φεστιβάλ τις Επανάστασης πρέπει να δίνονται δωρεές (1821, 1967, κτλ…) σωστά ? Σαν δεν ντρέπεσαι μωρέ αδικημένοι που δεν δώσανε φράγκα εκεί που θα ήθελες! Γιατί δεν μάζεψες λίγα από τις διαφημισούλες και τους χορηγούς που έχεις εκ δεξιών και αριστερών να την γιορτάσουμε την απελευθέρωση ! Με κανονικούς χορηγούς όμως και όχι ελεγχόμενους από τις δυνάμεις των ποταπών Σιωνιστών Εβραίων και λοιπών. Άσε ρε!

Απάντηση