=== Ανοίγει τις πόρτες του το «Αλληλέγγυον». Πλήρης στήριξή του από το Πατριωτικό Μέτωπο.

 === Την πλήρη στήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού «Αλληλέγγυον», o οποίος ανοίγει τις πόρτες του για τους αγρότες και τους καταναλωτές τις επόμενες ημέρες, εξέφρασε η ολομέλεια του Πολιτικού Συμβουλίου του Πατριωτικού Μετώπου.

 === Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΜ, το οποίο συνεδρίασε συμβολικά στον χώρο του Ανταλλακτηρίου, Αγίας Σοφίας 50 στον Κολωνό, έθεσε παράλληλα όλες τις δυνάμεις του Κινήματος, στη διάθεση του Συνεταιρισμού, έτσι ώστε να ευοδωθούν οι στόχοι και οι σκοποί του.

 === Να προσθέσουμε εδώ πως ήδη οργανώνεται το δίκτυο εισροής αγροτικών αλλά και ελληνικών προϊόντων προς το «Αλληλέγγυον» από όλη την περιφέρεια, σε τιμές χωραφιού και βιοτεχνίας, όπως εξήγγειλε εξ’ άλλου το Ανταλλακτήριο. Έτσι, συμβολικά να αναφέρουμε τιμές από τις πρώτες αγορές αγροτικών προϊόντων, όπως πορτοκάλια και λεμόνια πρώτης ποιότητας στα 22 λεπτά.

 === Η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά πράγματα πρακτική, η οποία θα ακολουθηθεί από το «Αλληλέγγυον», όπως αποφάσισε το Διοικητικό του Συμβούλιο, θα είναι η εξής:

  1.— Όλα τα προϊόντα θα προμηθεύονται κατευθείαν από τους αγρότες και τις ελληνικές επιχειρήσεις καθετοποιημένης παραγωγής, και όχι από οποιουδήποτε τύπου μεσάζοντα ή «μάνατζερ».

2.— Πάνω στο προϊόν του κάθε αγρότη αλλά και του Έλληνα βιοτέχνη, θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία του καθώς και η ποιοτική περιγραφή του προϊόντος του, έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να επικοινωνήσει κατ’ ευθείαν με τον αγρότη ή τον βιοτέχνη, για την όποια διευκρίνηση.

3.— Πάνω σε κάθε προϊόν, θα αναγράφεται η τιμή αγοράς από το χωράφι ή την βιοτεχνία, έτσι ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει την τιμή πώλησης του προϊόντος στον τόπο παραγωγής του και παράλληλα να μπορεί να το διασταυρώσει.

4.— Στις τιμές πώλησης των προϊόντων, θα προστίθεται ΜΟΝΟΝ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΦΠΑ και τα λειτουργικά έξοδα του Συνεταιρισμού, τα οποία να σημειώσουμε πως είναι ασήμαντα και ανέρχονται σε λίγα λεπτά, κατά κιλό/μονάδα προϊόντος.

5.— Από τον Συνεταιρισμό, θα μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. (Να σημειώσουμε εδώ πως η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος είναι πάρα πολύ απλή και γίνεται στο ίδιο το Ανταλλακτήριο).

Να προσθέσουμε εδώ πως το «Αλληλέγγυον» καλεί όλους τους Έλληνες αγρότες αλλά και βιοτέχνες που έχουν καθετοποιημένη ελληνική παραγωγή, οι οποίοι επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό μέσω του δικτύου του Συνεταιρισμού, να επικοινωνήσουν με το Ανταλλακτήριο στα τηλέφωνα 2105141443, 6975646728 και 6932647605,  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] και φυσικά να δουν περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του, στο www.allilegion.gr.

Παράλληλα, καλούνται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία, να έλθουν σε επαφή με τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού, οι οποίοι σημειωτέον, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Να υπενθυμίσουμε τέλος πως αν επιθυμούμε να αντιδράσουμε δυναμικά στο τέρας που έχει γαντζωθεί στον σβέρκο του ελληνικού Λαού, του ΔΝΤ, της Τρόϊκας, των τοκογλύφων, των πολυεθνικών και των θλιβερών νεοταξιτών που «κυβερνούν» τον τόπο, το «Αλληλέγγυον», είναι ένας αποτελεσματικός και σαφής τρόπος αντίδρασης.

Πέρα από τα φληναφήματα των πολιτικών, τους λεονταρισμούς των κυβερνοσυνδικαλιστών, τις «επαναστατικές γυμναστικές» των επαγγελματιών «προοδευτικάριων», με το «Αλληλέγγυον», απαντούμε δυναμικά στους σχεδιασμούς τους. Παράλληλα, σχεδιάζουμε στις σκοτεινές εποχές που ζούμε και στις σκοτεινότερες που έρχονται, την δικτύωσή μας ως ελληνική κοινωνία αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης, έτσι ώστε να μην πεινάσει κανείς, αλλά και ούτε να αφεθεί χώρος για τους «μαυραγορίτες», οι οποίοι έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους ως κοράκια στο πτώμα του ταλαιπωρημένου μας Λαού.

Εντός των επομένων ημερών, θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης των εργασιών του Ανταλλακτηρίου «Αλληλέγγυον». Εμπρός λοιπόν να κάνουμε ένα βήμα, ουσιαστικής επιστροφής στην κοινωνία της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας, έτσι όπως μας την δίδαξαν οι αγωνιστές, εθνικοί και κοινωνικοί, οι οποίοι μας άφησαν κληρονομιά με την ψυχή τους και το αίμα τους, τούτον τον τόπο τον «μικρό τον μέγα».

Πατριωτικό Μέτωπο —- Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33 — 10557 — Σύνταγμα — Αθήνα — Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652 — Τηλ. Προέδρου: 6980292626

http://www.pamet.gr —  [email protected]

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232 — 54655 — Θεσσαλονίκη — Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6 — Πλατεία Αγίας Λαύρας — Αίγιο — Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων “Αλληλέγγυον — Αγίας Σοφίας 50 — Κολωνός — Αθήνα — Τηλ. 2105141443

www.allilegion.gr[email protected]

Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

Απάντηση