Αυτοοργάνωση http://autoorganosi.blogspot.com/ ΡΑΔΙΟ9 4-1-2012
Τα λέει, τα ξαναλέει ο χρυσόστομος…άντε να κάνουμε κι εμείς κάτι!
Για όσους ψευτοπατριώτες κρύβονται σαν δειλοί πίσω από το δάχτυλό τους ας αφήσουν τις δικαιολογίες δεν υπάρχει άλλος χρόνος πριν μας δέσουν χειροπόδαρα. Εδώ και τώρα λαϊκή επανάσταση να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια υπερήφανη πατρίδα και να φάμε ένα γλυκό ψωμί!
Πως μπορείτε να ζείτε δούλοι και να παραδίνεται και τα παιδιά σας στους δουλεμπόρους;;;;;


ΣΧΟΛΙΑ:
NIK: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ MORGENTHAU
αντιγονη: απαντω με ενα αποσπασμα απο τον «Δεκάλογο του γύφτου» του Παλαμά
«και χορό τριγύρω σου θα στήσουν με νταούλια και ζουρνάδες,
γύφτοι, εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
και τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου και θα γίνουν,
τών ραγιάδων οι ραγιάδες»
ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ: Καλημερα φίλη μου έχουν χοντρή πέτσα και δεν τους αγγίζει, αλίμονο στους ευαίσθητους και πατριώτες Έλληνες
Γιάννης Αννουσάκης: Είναι μια κατάρα που την προωθούν και την υποστηρίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια και αποσιωπούν τα σημαντικά.
Δ. Τσατσος: Όταν έχεις τα ΜΜΕ δεν χρειάζεσαι τα τάνκς. Εδώ βέβαια έχουμε και έναν υπουργό ανεργοαλήτη αστυνομικοαφαντικό που προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο τις κοινές εκδηλώσεις στις πλατείες και κατατρομοκρατεί τους πολίτες εμάς που τον στείλαμε στη βουλή, αν δεν πλαστογράφησαν τα αποτελέσματα τη βραδιά εκείνη. Κάποιος να του στείλει ένα ταψάκι γαλατομπούρεκο, η ότι γλυκό του αρέσει, αν θυμάστε πως έγινε την άλλη φορά και το άνοιξε ο καημένος ο αξιωματικός.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μην ενοχληθούν ξανά οι πολίτες στις πλατείες. Αν περιμένουν τα γκλόπς και τα δακρυγόνα, το βλέπω χλωμό.
Η συνολική προδοσία υποστηρίζεται και από τους δικαστές, που δεν δικάζουν πιά πολιτικούς. Η δκαιοσύνη καγκουρώ ευθύνεται στο 80% της σημερινής κατάστασης.
Αναρτήθηκε από ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Απάντηση