=== ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
 === Πολλοί από εσάς, θα πήρατε τη βαρύγδουπη ΚΥΠατζίδικη μαλακία, σαν κι’ αυτές που μας έστελναν διάφοροι …διοικητές, για να φτιάξουν ατμόσφαιρα υπέρ του Τζέφρι Παπανδρέου για να στηριχθεί σαν καταρρέων πρωθυπουργός και ξεφτιλισμένος αρχηγός του ψευδοΠΑΣΟΚ.

=== Ελπίζω να μη τη πατήσατε, ούτε από το (καθηγητής του Columbia University), ούτε από το “Αριστοτέλης”, διότι θα μ’ απογοητεύσετε σφόδρα και ενδέχεται να διακόψω κάθε σχέση μεθ’ υμών. Μη το ψάχνετε. Το Columbia University ο κάλπικος “καθηγητής” Αριστοτέλης Σληλιωτόπουλος (Άρη μ’ ακούς????), δεν το έχει δει ούτε σε φωτογραφία.
=== Μας αρχίζει λοιπόν ο πρακτοράκος από όσα ηχούν καθώς πρέπει στα ώτα μας, για να μας λιώσει στο τέλος το εγκεφαλικό μας σύστημα και ότι έχει απομείνει σε αυτό, με όσες κοτρώνες πουστιάς, (βράχια τεράστια ασυναρτησίας), μπορεί να διαθέτει μια μυστική και μυστικιστική οργάνωση επιπέδου ΜΟΣΑΝΤ.
=== Για ποιο λόγο???? Για να συνεχίσουν οι 258 ληστές βολευτές να μας καταληστεύουν, λες και δεν είναι οι ίδιοι που διαχειρίσθηκαν και λλεηλάτησαν τόσα χρόνια το δημόσιο χρήμα, λες και δεν είναι οι ίδιοι ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ τη διαπλοκή με τους παπατζήδες και τα πιράνχας του, λες και δεν είναι οι ίδιοι που συνεχίζουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ, να τρώνε μίζες από τους φαρμακέμπορους και κάνουν κάθε δύο χρόνια νομοθετική ρύθμιση για αυτές τις μίζες, λες και δεν είναι οι ίδιοι (οι οι 258 ληστές βολευτές) που και χθες και σήμερα και αύριο κοιμούνται μέσα στο βρακί του κάθε Ψυχάρη…..

 === Διαβάστε τις ασυνάρτητες μαλακίες του κουκουλοφόρου ….Αριστοτέλη:

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ …ΚΩΛΟΥΜΠΙΟΣ:
ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ
Το μνημόνιο της ΕΕ, το Δ.Ν.Τ. τι συμβολίζουν αυτά για την χώρα μας;;;
Η λεηλασία του δημοσίου, η άναρχη διαχείριση του χρήματος, οι χορηγοί παπατζήδες, η διαπλοκή, οι συλληφθέντες, οι Έλληνες τοκογλύφοι, οι Ελληνικές τράπεζες που δεν ξέρουμε αν στήριζαν πραγματικά μια Ελληνική επιχείρηση, οι παράγοντες των αθλητικών ομάδων.
Το πρόβλημα το συζητήσαμε ποτέ;;;
Αγαπούλα.… την κουκούλα.…
Οι αγορίνες, οι ρόμπες, τα ριχτάδικα, οι ακάλυπτες επιταγές, οι μεγάλοι εκβιαστές και οι τραπεζίτες με τις χορηγίες τους δεν μας είπαν ποτέ πως διαχειρίστηκαν τον οικονομικό πλούτο της χώρας.
Τα διόδια τους… και οι δρόμοι τους…
Φαρμακοβιομήχανοι ακόμα και οι νεκροφόρες έχουν σχέση με τα νοσοκομεία.
Πότε θα συζητήσουμε το πρόβλημα της χώρας;;;; – ή – 
Το καλύτερο για όλους αυτούς είναι να γίνουν εκλογές;;;;
Τι θα κερδίσει ο Ελληνικός λαός με τις εκλογές; Θα έχει το γιο του Ψυχάρη υπουργό εξωτερικών; Αλήθεια μας εκβιάζει ο Ψυχάρης ή μας λέει παραμύθια ο Παπανδρέου;;;;
Ποιο κόμμα θα ξανά βγάλει 258 βουλευτές;;;; Τώρα έχουμε την ευκαιρία σε αυτή την χώρα να βάλουμε προτεραιότητες, να ξεκαθαρίσουμε το πώς θέλουμε αυτή την χώρα.
Πως θα ξεκαθαρίσουμε από αυτά τα πιράνχας που έχει η χώρα και όλους αυτούς τους αρουραίους.
Είναι μια καλή και ίσως μοναδική ευκαιρία για την χώρα αυτά τα 2 χρόνια που απομένουν, όλο το πολιτικό σύστημα να φανεί αντάξιο των περιστάσεων γιατί δεν θα έχει άλλη φορά την δυνατότητα να μπορεί να προσφέρει τέτοια ανασυγκρότηση του κράτους.
Δεν θα βρεθεί κάποιος Έλληνας το όραμα  <κοινωνικός σκοπός> να τον κάνει ιδέα.  
Σπηλιωτόπουλος Α. Αριστοτέλης
(καθηγητής του πανεπιστήμιου Columbia)”

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  ΨΙΤττττ…. Βορίδη…. Βγάλε τη κουκούλα….
Το όραμα ρε φούστη, θα πραγματωθεί με το να σας συντηρήσουμε ακόμα δύο χρόνια στο σβέρκο??? ΟΥΣΤ πιράνχας… ΟΥΣΤ καρχαρίες… ΟΥΣΤ μιζαδόροι κλεφταράδες. Οι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη ήταν και είναι η αιτία του όλου κακού ρε απατεώνα??? Για να εμπεδώσεις ρε άτιμε, ότι “οι Έλληνες είναι τοκογλύφοι”??? Για πιες “Ελληνικές Τράπεζες” μιλάς ρε καραγκιόζη, αφού ξέρεις ότι καμιά τράπεζα, εντός και εκτός Ελλάδας, δεν είναι Ελληνική????
ΜΠΕΝιζέλο βγάλε τη κουκούλα, γιατί σε βλέπω να ξαναπαθαίνεις αυτοκάθαρση κάθε τρεις και μία.
Σαμαρά, βγάλε τη κουκούλα, γιατί αυτή φταίει που σε κατάντησε μεγαλύτερο κωλοτούμπα κι’ από τον αρχικωλοτούμπα Καρατζαφύρερ….
Ρεμάλια…. Και οι οι 258 ληστές βολευτές, πάρτε τις κουκούλες σας και δρόμο για τη σιών της κατάμααυρης ψυχής σας. Είστε κλέφτες και τη λύση δεν τη περιμένουμε από εσάς….

Απάντηση