=== Μετά τη τραγική μορφή του Εθνομάρτυρα Ρήγα Φεραίου Βελεστινλή, κατά την άποψη του Νικόλαου Αρβανίτη, ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ του Κωνσταντή, ήταν η σημαντικότερη μορφή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα για ελευθερία και προκοπή του γένους μας.

 === Ο Θεόδωρος Κ. Κολοκοτρώνης, ήταν κατά τη ταπεινή μου γνώμη, ο σύγχρονος ΠΑΝΕΛΛΗΝΑΣ, με όλη τη σημασία που θα μπορούσε να έχει αυτή η λέξη.

 === Πολλοί φθόνησαν τη δόξα που επάξια κατέκτησε με το σπαθί του στα πεδία των μαχών και όχι μόνο. Αυτός ο φθόνος, σποραδικά εμφανίζεται ακόμα και στις μέρες μας. Υπάνθρωποι, που επιζητούν προστασία νόμου για να διαφυλάξουν τις δικές τους σεξουαλικές ανωμαλίες και διαστροφές, δεν διστάζουν να τον συκοφαντούν ξεδιάντροπα με κραυγαλέα ψέματα. Τα τελευταία χρόνια είχαμε τη δυστυχία, μέσα από τηλεοπτικό κανάλι των Αθηνών, Ισραηλίτικων συμφερόντων, πίσω από έναν τυχάρπαστο καθηγητισμό και τρισάθλια θολοκουλτούρα, επιχείρησαν να εμφανίσουν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ως ομοφυλόφιλο, με λογική ψυχοπαθούς παρερμηνείας του επίθετου «Κολοκοτρώνης», ενώ γνωρίζουν, ότι το επίθετο αυτό προέρχεται από το αρβανίτικο παρατσούκλη «Μπιθεκούρας», που χρησιμοποίησε πρώτος, ο παπούς του Γιάννης Μπότσικας (Τσεργίνης).

Τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, όσο και αν προσπαθούν να τον μειώσουν, τον διακδικούν ξεχωριστά (κακώς κατά την άποψή μου) οι πάντες. Τον διεκδικεί η Μάνη, γιατί στη περιοχή της ξεκίνησε την επαναστατική του δράση. Τον διεκδικεί όλος ο Μωριάς, γιατί από παντού στη Πελοπόννησο πέρασε και έδωσε αγώνες για τη λευτεριά. Τον διεκδικούν οι Αρβανίτες, γιατί έχει και Αρβανίτικη καταγωγή. Τον διεκδικούν…. …… …… …..

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΛΙΚ στο “Αρβανίτες-Arvanites-Hellines”

1 Comment

  • Ο/Η Γεώργιος Ε.Μαράκης λέει:

    Νενέκοι γραικύλοι Εφιάλτες του Ελληνικού Λαού μη βάζετε στο στόμα σας τι Γέρο του Μοριά τον αθάνατο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
    Άααααααααχ πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτέ σου Αθάνατε Κολοκοτρώνη η μνήμη σου θα είναι Αιωνια.

Απάντηση