=== ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΑ “ΕΦΑΓΑΝ” Ο ΓΑΠ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ.!!!

  === Ύστερα από επίμονες ερωτήσεις του  Αλέξη Τσίπρα και μετά την παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Σταύρος Δήμας, κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στη Βουλή, από τα οποία φαίνεται, ότι είχαν εγκριθεί κονδύλια ύψους 18 εκατ. ευρώ και τελικώς δαπανήθηκαν 56.073.300 ευρώ για το 2010, ενώ για το 2011 είχε εγγραφεί πίστωση στον προϋπολογισμό του ΥΠΕΞ, ύψους 34,15 εκατ. ευρώ!!!! 

  === Έχουμε και λέμε λοιπόν: Επί κυβερνήσεως Παπανδρέου, δαπανήθηκαν σε μυστικά κονδύλια 90.223.300 ευρώ, την ώρα που η χώρα βουλιάζει στη δίνη της χρεοκοπίας.  

  === Ο Παπανδρέου, ο στενός φίλος του κ. Δημήτρης Δρούτσας, ο στενός συνεργάτης του κ. Σταύρος Λαμπρινίδης καθώς και όσοι συμμετείχαν στο ιεραρχικό επιτελείο του υπουργείου Εξωτερικών θα πρέπει να λογοδοτήσουν ποιους δημοσιογράφους λάδωσαν με αυτά τα λεφτά για να λιβανίζουν τις προδοτικές αποφάσεις τους και να αφήσουν τις μπούρδες περί εθνικών λόγων και εξυπηρέτησης εξωτερικής πολιτικής.
 === Όλοι ξέρουν ότι δεν έχουμε, ούτε εξωτερική πολιτική αφού είναι εντολοδόχοι, ούτε εθνική αφού είναι προδότες.  
Ο υφυπουργός οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης δηλώνει αναρμόδιος να απαντήσει ενώ ο τότε υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης επικαλείται ο νόμο 3566/2007 που προβλέπει την καταστροφή των σχετικών παραστατικών. ΕΑΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;;;;
 === Η δημοσίευση των εγγράφων από το newsbomb αναφέρουν ότι στις 2 Μαρτίου 2010 εκταμιεύθηκαν κονδύλια ύψους 2,7 εκατ. ευρώ και μετά άλλο 1,575 εκατ. ευρώ έγινε με την υπογραφή του…. αναρμόδιου για το θέμα υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, ο οποίος βρισκόταν στο στενό περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού:
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ

Απάντηση