=== Μια και μου έθεσαν κάποιοι φίλοι το θέμα ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας, που τόσα χρόνια τη ξέραμε “κρατική” ή “δημόσια”, αλλά με χουντικό  διάταγμα Παπανδρέου-Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου μετονομάσθηκε σε ….ιδιωτική του …δημοσίου, ψάχνοντας βρήκα τη παρακάτω εξέλιξη: Δεν το πιστεύω!!!!… Ο Κόκκαλης πέρασε στον τελικό και μπορεί να φάει και τα κρατικά λαχεία, τα οποία θα μετονομαστούν σε κοκκάλινα!!!!

 === ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
=== Προχωρά στη Β’ φάση η διαγωνιστική διαδικασία για τα Κρατικά Λαχεία
Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2011 ‐ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου Α.Ε. κατά τη συνεδρίασή του την 11η Ιανουαρίου 2012, αποφάσισε ομόφωνα να προκρίνει τους παρακάτω υποψηφίους
1.— Την εταιρεία Österreichische Lotterien Gesellschaft m.b.H.
2.— Τη σύμπραξη των εταιρειών Sisal S.p.A., Damco Energy S.A. και DamlotΑ.Ε. και
3.— Τη σύμπραξη των εταιρειών OPAP Investment Limited, Lottomatica Giochi e
Partecipazioni S.r.l., Intralot Lotteries Limited και Scientific Games Global Gaming S.à.r.l.
=== στη Β’ φάση της Διαγωνιστικής Διαδικασίας, στο τέλος της οποίας θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές για τη χορήγηση αποκλειστικής άδειας παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και εν γένει διαχείρισης των ΚρατικώνΛαχείων.
=== Οι προκριθέντες υποψήφιοι θα λάβουν τη Πρόσκληση Κατάθεσης Δεσμευτικών Προσφορών για τη Β’ φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας και οδηγίες για την υποβολή της προσφοράς τους μέσα στις επόμενες πέντε (5) εβδομάδες.
=== Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (www.hradf.com).
=== Γραφείο Τύπου Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου
=== Τηλ: 6944 946294 ‐ [email protected]

Απάντηση