….Έχει πλάκα, να μας κρύβει κάποιο μυστικό η Άννα Διαμαντοπούλου-Σαβαλάνος (Savalanos)….

 === Εδώ, στη ΝοτιοΑνατολική εσχατιά της γριάς και ξεδοντιασμένης από το διεθνές και άπληστο σιωνιστικό-τραπεζικό σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης, ένας υπερήφανος λαός ζει υπόδουλος κάτω από τη πιο αδίστακτη δικτατορία που γνώρισε ποτέ.
=== Καμιά “ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ”, καμιά “ΧΟΥΜΑΝ ΡΑΪΤΣ” και καμιά πουτάνα ακτιβίστικη οργάνωση δεν βλέπει τίποτα, για το τι τραβάμε τα δύο τελευταία κυρίως χρόνια απροκάλυπτης ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Έστω μια λέξη συμπόνιας, για το κραυγαλέο ανθρωπιστικό έγκλημα που γίνεται σε βάρος του λαού, που έχει την ατυχή τύχη να ονομάζεται ΕΛΛΗΝΑΣ λαός, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός, σε μια χώρα αγκάθι στο μάτι του διεθνούς σιωνισμού, που θέλει και λέγεται ΕΛΛΑΔΑ.
=== Και πως να το έχει αυτό το ενδιαφέρον, και την ανάλογη διεθνή κινητοποίηση από τους αυτοαποκαλούμενους ακτιβιστές της Διεθνούς Αμνηστίας, ή της SOS Racisme,   ή έστω από αυτούς που νοιάζονται για τη τύχη της κάθε αρκούδας του κάθε σκύλου, όταν όλο αυτό το δίκτυο έχει στηθεί για να προβάλει και να προστατεύει τους απανταχού σιωνιστές.
Στην άλλη όχθη, στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν, στις 4 Μαϊου
2011, δικάστηκε και καταδικάστηκε, ο ….Εβραίος Jabbar Savalan, 21 χρονών, που είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο 2011, για κατασκευή και κατοχή ναρκωτικών, σύμφωνα με το κατηγορητήριο των αρχών του Αζερμπαϊτζάν.
=== Ο Jabbar Savalan είναι και ανώτατο ηγετικό στέλεχος της νεολαίας του κόμματος της αντιπολίτευσης “Λαϊκό Μέτωπο” και από τους λίγους τυχερούς αυτής της χώρας, που έχει ιδιόκτηση ιστοσελίδα, στην οποία αυτοπροβάλει τις πολιτικές του θέσεις.
Αμέσως μετά τη σύλληψη και καταδίκη του, το κόμμα “Λαϊκό Μέτωπο” του Αζερμπαϊτζάν, κινητοποίησε σε χρόνο ρεκόρ τη “Διεθνή Αμνηστία” και άλλα χουμανιστικά παρακλάδια του διεθνούς σιωνισμού. Οι τελευταίοι έβαλαν μπροστά, περισσότερους από 80 διάσημους Εβραίους καλλιτέχνες, με επικεφαλής τον Μπομπ Ντίλαν, οι οποίοι διεθνοποίησαν το ζήτημα της φυλάκισης του
Jabbar Savalan, αυξάνοντας τον ντόρο, εμφανίζοντας τον Jabbar Savalan ως “αντιρρησία Συνείδησης” και κατηγορώντας τις αρχές του Αζερμπαϊτζάν, ότι καταπιέζει τον λαό αυτής της χώρας, στο πρόσωπο του αρχηγού μιας νεολαϊστικης κομματικής οργάνωσης. Οι πιέσεις προς την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν εντάθηκαν και εκ μέρους των δυτικών κυβερνήσεων, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί ο Jabbar Savalan στις 26 Δεκεμβρίου 2011, με απόφαση του προέδρου του Αφγανιστάν.
Η “Διεθνής Αμνηστία” αποφάνθηκε, ότι ο Jabbar Savalan δεν είναι χρήστης ναρκωτικών και ότι διώχθηκε για τις πολιτικές και ….θρησκευτικές του πεποιθήσεις!!!!
==== 35 χρόνια διώξεων, σε βάρος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, από 3 Πατριάρχες, και ακόμα δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έμαθαν τίποτα στην Διεθνή Αμνηστία ====
====
2 χρόνια κατάργησης όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού – σήριαλ σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ και δεν ξέρουν τίποτα στην Διεθνή Αμνηστία ====
Μιλάμε πάντα για μονόπαντες παρεμβάσεις, όπου υπάρχει ειδικό εθνικό, θρησκευτικό και πολιτικό συμφέρον. Οι υπόλοιποι, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, πρέπει να βρούμε μόνοι μας τις λύσεις που εκ των πραγμάτων επιβάλλονται, εναντίον των ξένων εισβολέων και ληστών.
====================================
Το επίθετο
Savalan” δεν είναι τυχαίο. Το συναντάς φυσικά σε ένα μέρος της συνοριογραμμής Αζερμπαϊτζάν – Ιράν εκατέρωθεν, αλλά δεν είναι ούτε Αζερμπαϊτζάνικο ούτε Ιρανικό. Και εκεί, μέσα σε 200 χρόνια, κατάφερε να δοθεί σε συνοικία πόλεως του νότιου Αζερμπαϊτζάν, σε βουνό της ίδιας περιοχής και σε ….μυστικιστική οργάνωση, η οποία έχει για βιτρίνα τη διάδοση τοπικής λαϊκής μουσικής και δήθεν τη διάδοση του …τούρκικου πολιτισμού.
====================================
Το επίθετο “Savalan” αυτούσιο, είναι ευρύτατα διαδεδομένο σε ….Γαλλοεβραίους, επίσης στην Αγγλία και φυσικά στις ΗΠΑ και αλλού. Στην Ιταλία υπάρχει σαν Savalano, και το αξιοπερίεργο είναι, ότι εδώ στο Ελλάντα, θα το συναντήσουμε σαν “Savalanos” (Σαβαλάνος). Και λέγω αξιοπερίεργο, διότι Σαβαλάνος (John Savalanos) θα λεγόταν η  “αγαπημένη” μας Άννα Διαμαντοπούλου, αν χρησιμοποιούσε το επίθετο του άντρα της, αλλά προς το παρόν της φτάνει το πατρικό της.
====================================
Ας ξαναπάμε στο Αζερμπαϊτζάν μέσω ….Ιράν και άλλου John Savalan!!!!
Το Ιράν επιθυμούσε διακαώς από το …1296 να αποκτήσει τράπεζα, και ο Haji Mohammad Hossein Aminnasab Nasiruddin Shah, απευθύνθηκε με επιστολή του προς τους ΕβραιοΕυρωπαίους τραπεζίτες, για να τους επιβεβαιώσει την επείγουσα ανάγκη για την ίδρυση μιας τράπεζας στο Ιράν. Ακολούθησε το ενδιαφέρον, του Mirza Khan, του Nazim al-Molkam Dooleh και πολλών άλλων, οι οποίοι έστελναν έγγραφα στη Ευρώπη χωρίς αποτέλεσμα, γιατί το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο. Άλλες φορές η μοναρχική γραφειοκρατία τα έκανε από μόνη της μπάχαλο. Ακόμα και βασιλιάς τσακωνόταν με τον διάδοχο γιο του, για το τι έπρεπε να κάνουν στο θέμα αυτό.
Μια οικογένεια ΓαλλοΕβραίων, ονόματι “Savalan”, είχε πιάσει το νόημα της ζωής νωρίτερα από πολλούς άλλους και πηγαινοερχόταν συχνότατα, μέχρι που απόκτησε και μόνιμη βάση για τις δουλειές της Ευρωπαϊκής δύσης με την Ιρανική ανατολή. Την ΠΡΩΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ίδρυση τραπεζών στο Ιράν την πήρε λοιπόν το 1864, ο ΓαλλοΕβραίος πολίτης, που ονομαζόταν John Savalan, συνεργαζόμενος με τον Mahmoud Mirza Khan Nasir al-Mulk. Αυτή η πρόταση “ρίχθηκε” στον Mahmoud Mirza Khan Nasir al-Mulk, όταν ο τελευταίος ήταν στο Λονδίνο, για να συζητήσει ένα συμβόλαιο για την κατασκευή του σιδηροδρόμου του Ιράν. Μετά από αυτές, το 1886, η εταιρεία σιδηροδρόμων του Παρισιού, ζήτησε από τον Mahmoud Mirza Khan Nasir al-Mulk να κάνει τα δέοντα, για να εκδοθούν άδειες για ίδρυση τραπεζών στο Ιράν. Όμως ο Mahmoud Mirza Khan Nasir al-Mulk είχε δυσκολίες και αρνήθηκε να συμμετάσχει.
Ο “Γάλλος Πολίτης” (σαν τον προ-προ-προ Πάγκαλο) John Savalan, δεν ήταν από αυτούς που το βάζουν κάτω.
Η ιδέα του για την ίδρυση τράπεζας στο Ιράν είχε δρομολογηθεί και διαρκώς τη συζητούσε, δημιουργώντας νέες στενές επαφές με παράγοντες. Αυτή τη φορά προτείνει σε μια σειρά από “Ιρανούς” επενδυτές που κατοικούσαν στην Τουρκία το 1885. Τους Πρότεινε (John Savalan) τη δημιουργία των Ιρανικών και Αφγανικών τραπεζών, με ενισχυμένη οικονομική συμμετοχή επενδυτών, από τη Γαλλία και την Οθωμανική Τουρκία. Ωστόσο, και αυτή η προσπάθεια του John Savalan, για να ιδρύσει τη πρώτη τράπεζα του Ιράν απέτυχε, λόγω έλλειψης διασφαλίσεως των κεφαλαίων, διότι οι Γάλλοι επενδυτές εξακολουθούσαν να αμφιβάλλουν για τα οφέλη που θα επιτευχθούν.
Μετά από επανειλημμένες αποτυχίες, επιτέλους, το 1888 ιδρύθηκε η πρώτη τράπεζα του Ιράν υπό την επωνυμία Τράπεζα της Νέας Ανατολής (σύμπτωση έεεε??? Μάκη μ’ ακούς??? Κεντρική έδρα της τράπεζας να βρίσκεται στην Τεχεράνη, και με υποκαταστήματα σε Mashhad, Ισφαχάν, Sheraz και Boushehr. Όμως, οι δραστηριότητες της τράπεζας δεν κράτησαν πολύ, δύο χρόνια μετά την ίδρυσή της, το βασίλειο του Ιράν  εξαγόρασε τα περιουσιακά στοιχεία της Νέας Τράπεζας της  Ανατολής, έναντι 20 χιλιάδων λιρών και η δραστηριότητα της τράπεζας αυτής θα τελειώσει.
Όμως, δεν το βάζει πάλι κάτω. Νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με τον ΓερμανοΕβραίο επιχειρηματία Paul Julius Reuter von Freiherr και ομάδα Βρετανών καπιταλιστών. Ο ΓερμανοΕβραίος  Paul Julius Reuter von Freiherr κατάφερε να δωροδοκήσει όλους τους υψηλούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου και του Σάχη του Ιράν Nasir al-Din!!!!
Αυτό το Εβραιοτραπεζικό κονσόρτσιουμ μεγαλοκεφαλαιούχων εκτός του δικαιώματος ίδρυσης τραπεζών, κατάφερε να πετύχει εκπληκτικές συμφωνίες αποκλειστικής εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Ιράν και φορολογική ασυλία. Αντί φόρων, θα έδινε απ’ ευθείας στον Σάχη της Περσίας, το 6% των ετήσιων κερδών των δραστηριοτήτων τους. Η Ρωσία έδειξε με κάθε τρόπο την αντίθεσή της στις συμφωνίες που υπόγραψαν τότε οι τραπεζίτες αυτοί με το τότε Ιρανικό καθεστώς. Μιλάμε για συμφωνία 60 ετών, για δικαίωμα των τραπεζιτών να εκδίδουν το νόμισμα του Ιράν, απόλυτη ελευθερία εξόρυξης χρυσού, ασημιού, πολύτιμων λίθων και ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Μονοπώλιο στα πάντα.
Και ποιος φταίει για όλα αυτά, φταίει ο ΓαλλοΕβραίος John Savalan, ο οποίος πέρασε και τα σύνορα και έφτιαξε οικογενειακό προγεφύρωμα στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά ας όψεται η Οκτωβριανή επανάσταση που έφερε την επέκταση πίσω.
=====================================
Μια οικονομική επέκταση, που φαίνεται ότι θέλει να την επαναλάβει δια της πολιτικής εξουσίας, ο απόγονος του τραπεζίτη, ΑΡΓΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ “ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ”Jabbar Savalan, ο οποίος είχε την ευτυχία, να έχει με τόση εύκολα, την υποστήριξη της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, δια της “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ” και των συνοδών ακτιβιστικών οργανώσεων, απανθρωπιάς για όλον τον υπόλοιπο κόσμο.

1 Comment

Απάντηση