=== Η πολιτική ηγεσία του φασιστικού καθεστώτος, αντί για Ανεξάρτητη Αρχή, που θα προστατεύει τα συμφέροντα των πολιτών καταπολεμώντας τα καρτέλ που ληστεύουν καθημερινά τον κόσμο, συντηρώντας το κόστος ζωής σε δυσθεώρητα ύψη και μάλιστα ενώ καταρρέουν τα λαϊκά εισοδήματα, έχει εγκαταστήσει εγκάθετους με τη ταμπέλα “Επιτροπή Ανταγωνισμού”, που λειτουργεί σαν ανάχωμα προστασίας και εξάπλωσης των συμφερόντων των τραπεζιτών, των μεγαλοβιομήχανων και των μεγαλέμπορων, βυθιζοντας τους πολίτες στη φτώχεια….

=== Απτόητη η ελληνική …ψευδο-Αντιμονοπωλιακή Αρχή εξακολουθεί να υπηρετεί τούς τραπεζίτες εγκρίνοντας σκανδαλώδη συγχώνευση αντί να τους καθίσει πάλι στο σκαμνί.
=== Δεν αποτελεί έκπληξη η έγκριση από τη… γνωστή για την προστασία των καρτέλ Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού της συγχώνευσης των πιο μεγάλων ιδιωτικών τραπεζών Alpha Bank και Eurobank.
 === Οι δύο ελληνικές τράπεζες είναι γνωστό ότι μαζί με την Εθνική (των ιδιωτών), αποτελούν τους στυλοβάτες του μονοπωλίου της Ένωσης Ελληνικών τραπεζών.Είναι προφανές ότι η συγχώνευσή τους θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του τραπεζικού καρτέλ στην Ελλάδα.
=== Το STOPCARTEL τον Σεπτέμβρη του 2008 προσέφυγε με επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών και των μελών της αποκαλύπτοντας τη λειτουργία καρτέλ στον τραπεζικό κλάδο.
=== Συγκεκριμένα κατά την παραπάνω περίοδο οι ελληνικές τράπεζες απαιτούσαν αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία υπαιτιότητα των δανειοληπτών μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών την εκβιαστική αποδοχή αύξησης των επιτοκίων με το πρόσχημα …αύξησης των σπρέντς δίνοντάς τους διορία 30 ημερών.
Στο τέλος αυτού του χρονικού διαστήματος θα έπρεπε οι χρηματοδοτούμενοι να αποδεχθούν τους νέους αυθαίρετους όρους συνέχισης της χρηματοδότησής τους ή να εξοφλήσουν άμεσα τα ποσά τα οποία χρωστούσαν.
Όταν οι δανειολήπτες επιχειρούσαν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση από κάποια άλλη τράπεζα, διαπίστωναν ότι όλες οι τράπεζες -εντελώς συμπτωματικά- έθεταν τους ίδιους αλλαγμένους όρους χρηματοδότησης!!!
Το θέμα αυτό, που αποτελεί τον ορισμό λειτουργίας των καρτέλ, εξέτασε η ψευδεπίγραφη “Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού”, η οποία χρησιμοποιώντας ακόμα και τα… ΜΑΤ μέσα στις εγκαταστάσεις της, προκειμένου να τρομοκρατήσει μάρτυρες από την Ένωση Καταναλωτών και τους καταγγέλλοντες, έσπευσε φυσικά να αθωώσει τους τραπεζίτες!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.. στο  http://www.youtube.com/watch?v=hSVq6ZABit4  όπως και στο τρέχον πρόγραμμα του STOPCARTEL TV

Με μία απόφαση-βόμβα για τη λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής, το Διοικητικό Εφετείο Αθήνας ακύρωσε προ τριμήνου την αθωωτική απόφαση-σκάνδαλο της ψευδεπίγραφης Επιτροπής Ανταγωνισμού και επανάπεμψε το θέμα προκειμένου να γίνει επανεκδίκαση!!!
Το περιεχόμενο της απόφασης αυτής, σε συνδιασμό και με άλλες παρόμοιες αποφάσεις που έχουν εκδοθεί πρόσφατα σε βάρος της ψευδεπίγραφης “Αρχής”, εγείρει τεράστια ζητήματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία της και την ευθύνη της για την ανεξέλεγκτη λειτουργία κάθε είδους καρτέλ στη χώρα, σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων των πολιτών.
Αντί οι εγκάθετοι του φασιστικού καθεστώτος, που θα έπρεπε να υπηρετούν τα συμφέροντα της κοινωνίας να σπεύσουν άμεσα να επανεκδικάσουν την πολύκροτη αυτή υπόθεση σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση σε βάρος τους και να καταδικάσουν τους τραπεζίτες, επιδίδονται την ίδια περίοδο με σπουδή, σε μία αμφιλεγόμενη έγκριση συγχώνευσης που απλά υπηρετεί την τραπεζική εξουσιαστική ελίτ και την ασυδοσία τους.
Αντί ο υπουργός Μ.Χρυσοχοίδης να παραιτήσει μετά τις δικαστικές αυτές αποφάσεις, σύσσωμη την ψευδεπίγραφη Επιτροπή Ανταγωνισμού και να προχωρήσει σε εκτεταμένη αναδιάρθρωσή της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, παραμένει σιωπηλός παρατηρητής του οργίου, που τα τελευταία χρόνια συντελείται μέσα στο γωνιακό κτήριο Πατησίων και Κότσικα, σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
Η κατάσταση αυτή θα χαρακτηριζόταν εύκολα σαν μια  άλλη ελληνική γραφικότητα αν δεν αφορούσε τόσο άμεσα τη διαδικασία φτωχοποίησης του λαού που συντελείται σε αυτόν τον τόπο.
Η πολιτική ηγεσία του καθεστώτος ανέχεται μια Αρχή που αντί να προστατεύει τα συμφέροντα των πολιτών καταπολεμώντας τα καρτέλ που ληστεύουν καθημερινά τον κόσμο συντηρώντας το κόστος ζωής σε δυσθεώρητα ύψη και μάλιστα ενώ καταρρέουν τα λαϊκά εισοδήματα, λειτουργεί σαν ανάχωμα προστασίας των συμφερόντων των τραπεζιτών, των μεγαλοβιομήχανων και των μεγαλέμπορων, βυθίζοντας τους πολίτες στη φτώχεια….
ΠΗΓΗ: stopcartel

Απάντηση