Μεγαλομέτοχος στο κόμμα “Λαϊκό Κίνημα” ο Josef Zisyadis

25 Ιανουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

 === Είχα γράψει για Τα βιογραφικά του Josef Zisyadis καταλήγουν στην κάβα της Αποκάλυψης (ή και το αντίστροφο)  ενώ επίσης είχα γράψει 

 ===Ο αλλήθωρος Πετσάλνικος με τις μαιζονέτες, κάλεσε τον βουλευτή Ελβετίας Ζησιάδη, να δουν τις καταγγελίες από …κοντά.

 ===Ο Josef Zisyadis ξέρει από 23-10-2011 που έχασε στις εκλογές, ότι η θητεία του έληξε και τυπικά χθες 4-12-2011… Γιατί «Zisyadis»???

 ===«Zisiadis» ή «Zisyadis»??? Μια σοβαρή εκδοχή, τούρκικης γραμματολογικής εξήγησης.

 === και κάπου έγραψα, ότι αφού απέτυχε να εκλεγεί ξανά βουλευτής και ήλθε να μας κάνει ντόρο χωρίς καμιά ουσιαστική αξία, πλην της τσάμπα αυτοδιαφήμισής του, σημαίνει ότι εκτός από κρασοκατασκευαστής και συνέταιρος του Βαρθολομαίου στην εξαρχεία της Πάτμου, η πολιτικολογία του σκόπευε στον σβέρκο μας. Ήρθε για να μας κάτσει, αφού ο κομμουνιστικός μεγαλοκαπιταλισμός που κυριαρχεί τη τελευταία 4ετία, του πάει γάντι.

  === Σήμερα λοιπόν μου ήρθαν φρέσκα μπρόκολα, μαρούλια και ντομάτε για τον Τουρκο-Αρμενο-Εβραίο που μάλλον είναι και Αρμένης. Πάντως Έλληνας δεν είναι με τίποτα και μας κουβαλήθηκε για να μας κάνει ότι θέλει να μας κάνει ο κάθε μη Έλληνας που έρχεται για βίζιτα. Έμαθα λοιπόν, ότι ξεκίνησε και η πολιτική σταδιοδρομία του Josef Zisyadis, αδελφού του Abraham και μας ενημερώνει περί αυτού, η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος  “ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ”:

Ο ΙΩΣΗΦ ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ    “ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ”
Δεν θελήσαμε να δημοσιεύσουμε την είδηση κατά τον χρόνο που έλαβε χώρα, για να αποδείξουμε ότι αντιστεκόμαστε στους κίβδηλους κανόνες του πολιτικού μάρκετινγκ, είναι όμως αναγκαίο για την ενημέρωση μελών και φίλων να σας ανακοινώσουμε και επίσημα ότι ο Ιωσήφ Ζησιάδης έγινε μέλος του Λαϊκού Κινήματος.
Ο Ιωσήφ Ζησιάδης είναι ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής της Ελβετίας. Μια προσωπικότητα με διεθνές κύρος που προέκυψε από την ποιότητα των ιδεών κα του αγώνα του. Ο Ιωσήφ Ζησιάδης είναι ο βουλευτής του Ελβετικού κοινοβουλίου, ο οποίος κατέθεσε την πρόταση και με πολύ αγώνα πέτυχε να υπάρχει κατ’ εξαίρεση το δια νόμου άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών υπόπτων Ελλήνων στην Ελβετία. Αναφερόμαστε βεβαίως σε βουλευτές και κεφαλαιούχους με μη νόμιμη και ύποπτη κίνηση κεφαλαίων, αφού αυτοί θα πρέπει να ανησυχούν .
Το Λαϊκό Κίνημα χαιρετίζει την εισδοχή στις τάξεις του ενός ακόμα σημαντικού Ελληνα και καταξιωμένου για την ποιότητα και το ήθος του ανθρώπου, που δυναμώνει τον κοινό αγώνα μας.
Η εισδοχή του Ιωσήφ Ζησιάδη στο Λαϊκό Κίνημα άνοιξε επίσης ήδη και έναν ακόμα δίαυλο συνεργασίας με συλλογικότητες και δυνάμεις του εξωτερικού, οι οποίες έχουν κοινή συνισταμένη την αλλαγή του υπάρχοντος καννιβαλιστικού παγκόσμιου συστήματος, την απαλλαγή της ανθρωπότητας από την βαρβαρότητα και την εγκαθίδρυση πραγματικών ανθρωποκεντρικών δημοκρατιών σε όλο τον πλανήτη.
Ως υποσημείωση: Αναφέρουμε και καταγγέλλουμε την αδικαιολόγητη και αν μη τι άλλο καθυστέρηση που επέδειξε και επιδεικνύει το ελληνικό κράτος και οι ελληνικές αρχές στο άνοιγμα των λογαριασμών. Είναι σαφές και αυτονόητο για εμάς ότι στο ζήτημα υπάρχει διαπλοκή και παράνομη παράβαση καθήκοντος από σειρά αρμοδίων. Ο σκοπός τους είναι κατάδηλος : να προλάβουν οι ύποπτοι (πολλές φορές ύποπτοι και «αρμόδιοι» είναι τα ίδια πρόσωπα) να αποσύρουν τις καταθέσεις τους ή να τις εμφανίσουν ως καταθέσεις offshore εταιρειών με έδρα άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως π.χ. στο Λιχτενστάϊν….
Αναρτήθηκε από ΛΑΙΚΟ KINHMA
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Θά’λεγα “χέστηκα κι’ η βάρκα γέρνει” αλλά είμαι δυσκοίλιος σήμερα. Όσο φταίει η διεφθαρμένη κυβέρνηση (για τα κλεμμένα που ξεκουράζονται στην Ελβετία του Josef), επί το δεκαπλάσιο φταίει η Αρμένης Josef Zisyadis, που μας άνοιξε μια τρύπα στο νερό, μόνο για να αποκτήσει δωρεών διαφήμιση ο …Ελβετός κομμουνιστής.
Μην υποτιμάτε τη κίνησή του Josef. Να θυμάστε ότι ο Ψωμιάδης κι’ ο Μπέος, αναλάμβαναν ομάδες από τη Δ’ Εθνική και τις ανέβαζαν μέχρι την Α’
Για τα υπόλοιπα, θα τα ξαναπούμε εντός ολίγου.

Απάντηση