..…Θα εξεταστούν δε άπαντες και επί των 17 μνημονίων που έχει συνυπογράψει έκαστος εξ αυτών μέχρι σήμερον.

 ==== Ίσως αυτός και να είναι ο λόγος που πολλοί μνημουνομνηστήρες άρχισαν να παθαίνουν αμνησία και αρχηγική κατάπτωση οργάνου.

 === Κουτσομπολικά παρασκήνια διοχετεύουν τη φήμη, ότι η επιστράτευση της Dr Merkel, ήταν ακόμα μία επιτυχής εξυπνάδα του ευφυούς γκαγκά και Τζέφρι, για να ξεφορτωθεί τον ανθυγιεινό εσωκομματικό ανταγωνισμό, ώστε να πάει με αυτόν τον ίδιο κατά διαόλου το ψευδοΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές.

 === Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, η Dr Merkel ισχυρίστηκε, ότι θα κάνει ότι περνάει από την εξεταστική της κλίνη, πιστή στα μέχρι τώρα βίτσια της, προκειμένου να σώσει το €υρώ. Διευκρίνισε δε, ότι κρατάει τη φόρμα της, κάνοντας εντατική προπόνηση με μια μνημειώδη και θηριώδη πατάτα Νευροκοπίου, σε πλήρη έξαρση και έξαψη.

 === Ειδικά για το περίπτωση του λίαν ατίθασου εσχάτων Χρυσοχοϊδη, έχει φέρει αλυσίδες από το Νταχάου και σφυροδρέπανα από το πρώην κομμουνιστικό κόμμα ανατολικής Γερμανίας, που τα έχει ενθύμια και ότι ήθελε προκύψει στα ειδικά σοδομαζοχιστικά προγράμματα, από τότε που μέχρι τα 30 της ήταν ακόμα, σφόδρα ερωτευμένη με τον Μαρξ.

 === Έεεεεε, ρεεε γλέντιαααα….

Απάντηση