Γερμανικό τελεσίγραφο για πλήρη υποταγή της Ελλάδας

28 Ιανουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

 === Πάμε για πόλεμο! Μας έστειλαν τελεσίγραφο! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  === Το τελεσίγραφο  δημοσιεύθηκε στους  Financial Times έχει ως εξής: “Λαμβάνοντας υπόψη την απογοητευτική συμμόρφωσης μέχρι στιγμής,  η Ελλάδα  θα πρέπει  να αποδεχθεί την μετατόπιση δημοσιονομικής κυριαρχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.”
 === Αθήνα θα πρέπει  επίσης να αναγκαστεί να υιοθετήσει ένα νόμο  για την μόνιμη χρήση εισοδημάτων του κράτους προς εξυπηρέτησης του χρέος της “πρώτα απ ‘όλα”.
 === Η γερμανική κυβέρνηση (!!!)   -γράφουν οι FT- ζητά όπως  η Ελλάδα παραχωρήσει την κυριαρχία της στην  φορολογία και τις δαπάνες  του προϋπολογισμού σε  έναν “Επίτροπο του προϋπολογισμού” της ευρωζώνης. Το θέτει ως προϋπόθεση για να προχωρήσει σε μια δεύτερη διάσωση με € 130 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με αντίγραφο του αιτηματος  που έχουν οι Financial Times.
 === Αυτό  ισοδυναμει με μια εξαιρετική επέκταση συνεχίζουν οι Times του έλεγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί  ενός κράτους μέλους. Ο νέος Επίτροπος θα έχει την εξουσία να ασκήσει βέτο σε δημοσιονομικές αποφάσεις που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, αν δεν ήταν σύμφωνες με τους στόχους που καθορίζονται από δανειστές. Ο νέος διαχειριστής, που  θα διορίζεται από άλλους υπουργούς οικονομικών της ευρωζώνης, θα αναλάβει την ευθύνη  και την επίβλεψη  για όλες τις  δαπάνες  της  ελληνικής κυβέρνησης.
 === Το γερμανικό σχέδιο, κυκλοφόρησε την Παρασκευή το απόγευμα  στα υπουργεία οικονομικών  υπουργείων των χωρών της ευρωζώνης που αποτελούν τη λεγόμενη «ομάδα εργασίας  του ευρώ»,και  υπογραμμίζει την βαθιά δυσπιστίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση  που είναι και δανειστές της.
Παρά το διορισμό του οικονομολόγου κ. Λουκά Παπαδήμου ως τεχνοκράτης πρωθυπουργός το Νοέμβριο, οι συμπεριφορές απέναντι στην Ελλάδα εντός της ΕΕ συνέχισαν να χειροτερεύουν Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ιδιωτικά δηλώνουν ότι έχει σημειωθεί ελάχιστη κίνηση για μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα υπό τον κ. Παπαδήμο.
Ένας ανώτερος Έλληνας αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι στην Αθήνα ότι αγνοεί το τελεσίγραφο και δεν μπορεί να σχολιάσει. Ένας Γερμανός εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει.
papaioannou
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑ – ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ

1 Comment

 • ΤΟ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΠΙΣΣΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΗΡΩΪΔΑ
  Άλλη μια καλοστημένη βρωμιά βρίσκεται σε εξέλιξη, και δυστυχώς σύσσωμο το χαχολιστάν την αναπαράγει ως κομπάρσος στο καλοστημένο παιχνίδι τους.
  Προφανώς γιατί τίποτε δε διδάχτηκαν όλοι αυτοί από την ιστορία.
  Τι να τον κάνουν τον επίτροπο βρε …αναλυτές του κώλου οι νταβατζήδες??? Το σουλτανάτο πάντα για τη βρώμικη δουλειά είχε τους γενίτσαρους. Γιατί να τροποποιήσει τώρα την τακτική του???
  Θα έκανε καλύτερη δουλειά ο επίτροπος από αυτήν που με συνέπεια θα κάνουν οι προσκυνημένοι??? Φυσικά και όχι.
  Κανένας δεν είναι αφελής να θέλει να «φυτέψει» επιτρόπους, όταν το δουλικό πολιτικό σύστημα του γενιτσαρισμού, είναι διατεθειμένο να του κάνει άψογα τη δουλειά.
  Γιατί πλάσαραν αυτή την αηδία??? Ο λόγος είναι απλός…
  Για να δώσουν την ευκαιρία στους γενίτσαρους να το παίξουν εθνικά αξιοπρεπείς και πατριώτες.
  Για να εμφανίσουν ως εθνική νίκη τους θεατρινισμούς «περηφάνιας» που παίζονται σήμερα.
  Και να εμφανιστούν την επόμενη μέρα ως τιμητές της εθνικής αξιοπρέπειας όλοι αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο, και λειτουργούς ως γενίτσαροι μέσα στην ίδια τους τη χώρα.
  Θαυμάστε μούρη εθνικά υπερήφανης πατριώτισσας και μετατρέψτε την σε ηρωϊδα αναπαράγοντας το καλοστημένο τους παραμύθι.
  ΜΑΚΑΚΑ ΛΑΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ…
  Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  ellinikoforum.blogspot.com/2012/01/blog-post_4956.html

Απάντηση