=== Βολευτής ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ της ΝουΔού: «Με καζίνο και μπορδέλα, θα φαρδίνω τη ροδέλα μ»…..  Μήπως έχει πειραματιστεί οικογενειακώς και θέλει επενδύσεις ανοικτής τρύπας??? Γιατί με τόσο οικογενειοκρατία που μας πλάκωσε, άλλοι στη προσφορά κι’ άλλοι στη ζήτηση καταλίγουν…. Γιατί με το 15% που δίνει στους οπισθοκινητικούς, το μισό του σόϊ τουλάχιστον, ποσοστό αναπηρίας λόγω σεξουαλικών διαστροφών θα ζητήσει. Ας βγουν σε μια πλατέα να επηδηχτούν δημοσίως να κατανοήσουμε τι λεν’ και τι εννοούν.

  === Η ξεφτίλα των μαυρογιαλούρων δεν έχει τέλος, ούτε όριο. Ο βολευτής της ΝΔ Καραγκούνης πρότεινε εντός του εθνικού κυνοβολείου να αναλάβει η χώρα την διοργάνωση φεστιβάλ , τύπου gay ή lοve parade για να βγούμε από την οικονομική κρίση.
=== Για να έρθουν πολλοί τουρίστες λέει ο μαυρογιαλούρος, και να εισπράξουμε πολύ χρήμα . Δηλαδή να μπουμε κι εμείς στον παγκόσμιο χάρτη του σεξοτουρισμού, να πάρουμε κομμάτι της πίττας που μοιράζονται η Ταϋλάνδη, το Μπαλί, η Καμπότζη, το Βιετνάμ….
=== Να γίνουμε, δηλαδή, «Δουρήδες» που θα βγάζουμε τα αγόρια και τα κορίτσια μας στο κλαρί γαι 20 ευρω, όπως κάνουν οι νιγηριανοί σωματέμποροι της Ομόνοιας…
=== Είπε, επί λέξει και χωρίς τσίπα, ο βολευτής του κόμματος που κάποτε τραγουδούσε «για τη σημαία και το Σταυρό αν χρειαστεί και στο βουνό…» : «πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε τουρίστες …; Στην Γερμανία μαζεύονται 20 εκατ. άτομα σε ένα Σαββατοκύριακο …; Το love parade θα βοηθήσει οικονομικά την χώρα μας. Είμαστε μια ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομοφυλοφίλων, αλλά το κρύβουμε».
  === Θα του προτείνουμε όμως από εδώ από την ταπεινή αρκουδοπαράγκα , μια προσφορότερη λύση. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα η βιομηχανία διαδικτυακού πορνό αποδίδει ετησιως 120 δις δολλάρια, περισσότερο από κάθε άλλη διαδικτυακή επιχείρηση.
=== Γιατί λοιπόν δε σκέφτεται ο κ.Βολευτής και οι συνάδελφοι του να συνεισφέρουν οικονομικά στην διάσωση της χώρας, συμμετέχοντας οι ίδιοι, οι γυναίκες και τα παιδιά τους σε «επιμορφωτικές ταινίες» που θα φέρουν λεφτά στη χώρα ; Ξέρετε πόσα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι διάφοροι βιτσιόζοι για να δουν πολιτικάντηδες μιας υπο κατοχή χώρας να «θυσιάζονται» σε παρά φύσιν συμπλέγματα για το «κοινό καλό» ;
  === Λοιπόν , κ.Βολευτά θα στο πω στη γλώσσα του parade που μάλλον καταλαβαίνεις καλύτερα: «Άι σιχτίρ» και σύ και η φάρα σου!!!

Αναρτήθηκε από

Απάντηση