=== Σταματήστε τη καταπίεση στην Ελλάδα — Codehack – op Support greece – op Greece – Κύπρος
=== Στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στην Ελλάδα. Είμαστε οι Ανώνυμοι.
=== Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα σας είναι απαράδεκτα.
=== Μπορεί οι κυβερνώντες να επιλεχθήκατε από τον λαό σας να ενεργείτε για λογαριασμό του και για να εκφράσετε τις επιθυμίες του, αλλά έχετε αποτύχει παταγωδώς. Έχετε σκοτώσει ότο πιο ιερό στοιχείο υπήρχε στη χώρα σας και αυτό που είχατε ήταν η δημοκρατία. Η δημοκρατία που γεννήθηκε στη χώρα σας, αλλά τώρα την έχετε σκοτώσει.

=== Τι ειρωνεία!!! Ο ίδιος ο λαός σας, σας μισεί και σας παρακολουθούμε που δεν κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε αυτό. Έχετε ενταχθεί στο ΔΝΤ ενάντια της θέλησης του λαού σας. Έχετε ήδη ξεκινήσει έτσι, μια νέα δικτατορία πάνω στον σβέρκο του λαού σας και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και στους μονάρχες της ΕΕ, να τον υποδουλώσουν (τον λαό σας) οικονομικά και πολιτικά.
=== (Ολαός σας) πληρώνει τα λάθη των κυβερνήσεών του και σε μεγάλο βαθμό, προκαλείτε το μίσος προς τους ξένους ανθρώπους, για κάτι που δεν είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις σας.
  === Τι κρίμα!
!!! Η Αστυνομία αξιοποιεί το πλεονέκτημα των εξουσιών της δύναμης που της δίνετε και επιτίθεται βίαια στους ανθρώπους που θέλουν να διαδηλώσουν, προκειμένου να απαιτήσουν να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Έχει πλέον αποδειχθεί, ότι ο λαός είναι εναντίον σας αλλά δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή του. Με τη δύναμη της εξουσίας σας, τους στερήσατε το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και το δικαίωμά τους να ζουν. Οι αυθαίρετες ενέργειές σας πρέπει να τιμωρηθούν.Με την υπογραφή του νομοσχεδίου ACTA πρόκειται να στερήσετε από τον λαό σας, ακόμα περισσότερο την ελευθερία του και συνεχώς κάνετε νέα βήματα προς την καταπίεση. Μπορείτε να αγνόησετε τις προειδοποιήσεις μας, αλλά ήδη ξέρετ ότι σας έχουμε στη ΧΡΕΩΣΗ!!!!

=== Είμαστε οι Ανώνυμοι
!!!
=== Είμαστε Λεγεώνες
!!!
=== Δεν συγχωρούμε
!!!
===Δεν ξεχνάμε
!!!
Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη αυτά που σας λέμε
!!!!
Οι λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις τους.  —  Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να είναι αυτές που θα φοβούνται τους λαούς τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι ANONYMOUS χάκερς χτύπησαν την ιστοσελίδα του ψευδεπίγραφου υπουργείου δικαιοσύνης – ΚΛΙΚ στον τίτλο για το βίντεο

Το είδα στη matia.gr

Απάντηση