=== Ο Καζάκης, χρησιμοποιεί τους πολιτικούς βραχίωνες της CIA (GoRetition)  και του διεθνούς σιωνισμού (Human Rights), για να φακελώσει κόσμο και να τον εμφανίσει σαν μάζα επιρροής του, μέσα από μια ανούσια “ψηφοφορία” – αποστολή επιστολής προς τους δυνάστες μας.

 === Ο κάθε συμμετέχων στη δράση αυτή του Καζάκη, πρέπει να ξέρει ότι παραδίδει σε μη ελεγχόμενους οργανισμούς, τόσο τα βασικά προσωπικά του δεδομένα, όσο και το ηλεκτρονικό στίγμα, δια του οποίου οι παραπάνω παρακρατικοί μηχανισμοί, εντοπίζουν την ακριβή διεύθυνση από την οποία έγινε η κάθε καταχώρηση.

  === Επίσης, ο κάθε συμμετέχων, πρέπει να ξέρει εκ προοιμίου, ότι “εκών-άκων” θα μεταβληθεί από τον Καζάκη, σε κομματικό ΕΠΑΜεινώντα του και υποτακτικό χειροκροτητή κάθε μακακίας του.

 === Όπως λέει και ο φίλος “ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ”, “Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί κανείς να γράψει στον/στην κάθε βουλευτή και να τον στολίσει κατάλληλα. Ακόμα καλύτερα, μπορεί να τον/την επισκεφθεί στο γραφείο του/της και να του εξηγήσει ….εμπράκτως (και χειρονακτικώς προσθέτω εγώ), το πως ακριβώς αισθάνεται. Αλλά CIAνιστική “GoPetition”  και Σιωνιστική “Human Rights”, για να στραφείς κατά της εσχάτης προδοσίας και ….για άρση της εκπροσώπησης”,  των πρακτόρων του σιωνιστικού διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου???

 === Και μη χειρότερα…. Καλά, χαζζζζάκης είσαι????

Απάντηση