=== ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ:  Γνωστοποιήθηκαν μέσω των έμμισθων πολυθεσιτών κοντυλοφόρων, τα νέα φορομπηχτικά μέτρα των πρακτόρων της τρόϊκα και των σιωνιστών τραπεζιτών.
=== Ο πανταχώθεν στραπατζαρισμένος ανδρισμός του Σαμαρά-Μπενάκη, διέρρευσε τον κάλπικο τσαμπουκά, για να σκεπάσει όπως σκεπάζει η γάτα το σκατό της, την απόλυτη σύγκλισή μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., στα παρακάτω θεματάκια:
 === Για να εφαρμοστούν νέου τύπου αντικειμενικά κριτήρια για τους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως αυτά καθορίζονται με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο.
 === Για να φακελωθούν ηλεκτρονικά οι πάντες με πρόφαση το “πόθεν έσχες”, δια της καταγραφής της ακίνητης και της κινητής περιουσίας των πολιτών, (καταθέσεις, χρεόγραφα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και πάσης φύσεως επενδυτικά χαρτοφυλάκια. Σκοπός των συνεταίρων είναι, να επιβάλουν την ηλεκτρονική υποβολή αναλυτικής δήλωσης πόθεν έσχες, για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των πάσης φύσεως κεφαλαίων που διακινούν οι πολίτες, είτε τα δαπανούν για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, είτε τα διαθέτουν για τις καθημερινές καταναλωτικές τους δαπάνες, είτε αποταμιεύουν.
  === Για την ενοποίηση των φόρων ακίνητης περιουσίας, ώστε να καθιερωθεί ένας ενιαίος φόρος ή ενιαίο τέλος που θα περιλαμβάνει τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) και το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών. Αυτός ο φόρος θα αποσυνδεθεί από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
=== Για την αλλαγή του τρόπου είσπραξης και απόδοσης του ΦΠΑ, με νταβατζήδες τις τράπεζες, με δήθεν στόχο, να εισπράττεται ο φόρος και αποδίδεται στο Δημόσιο στον …πραγματικό χρόνο. Συγκεκριμένα, συμφωνούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στην απευθείας είσπραξη του ΦΠΑ μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, ούτως ώστε σε κάθε εμπορική συναλλαγή με πλαστικό χρήμα ο ΦΠΑ να παρακρατείται από τις τράπεζες, η οποίες (θεωρητικά) θα τον αποδίδουν αυτόματα στο ελληνικό Δημόσιο.

Πέραν αυτών, η ΝουΔού του Σαμαρά – Μπενάκη, διαδίδει ότι προτείνει έξτρα:
=== Να μειωθεί ο βασικός συντελεστή ΦΠΑ από το 23% στο 19%, ο μεσαίος από το 13% στο 9% και ο χαμηλού συντελεστή στο 5%,(Το ΠΑΣΟΚ, λένε, προτείνει έναν ενιαίο συντελεστή).
=== Να θεσπιστεί ενιαίο φορολογικός συντελεστή 15% (flat tax) για όλες τις επιχειρήσεις.

=== Τέλος η ΝΔ “προτείνει”, να λειτουργεί παράλληλα και ο λογιστικός προσδιορισμός των εισοδημάτων, ώστε να δίδεται η δυνατότητα στις ελεγχόμενες επιχειρήσεις, να το ….αμφισβητούν, επειδή (λέει), θεωρεί τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου γενικές και αόριστες….

Οι χρεοκόποι του Υπουργείου Οικονομικών δεν απορρίπτουν καμία πρόταση, αναζητώντας τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση για τα προσεχή χαράτσια, με στόχο να πετύχει πλεόνασμα στον  προϋπολογισμό, ώστε να μειώσει το έλλειμμα.
Για τον Καρατζαφέρη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι χύμα “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ”, αρκεί να του διοργανώνουν μια σύσκεψη εβδομαδιαίως, να λέει καμιά μαλακία για τις ανάγκες τηλεθέασης. Όποτε υπάρχει καθυστέρηση, τον πιάνει νευρικότητα και θέλει να φύγει χωρίς να ξέρει που να πάει.

Ταύτιση ΠΑΣΟΚ, ΝουΔού και ΛΑ.Ο.Σ. με το ΔΝΤ.
Όπως σας εξήγησα στο προηγούμενο ….τεύχος, η όπως θα μάθατε μόνοι σας, οι φωστήρες της συγκυβέρνησης κατεβάζουν ιδέες εξ αντιγραφής, από το δεκασέλιδο έγγραφο-οδηγία που έδωσε η τρόϊκα στον Παπαδήμο και αυτός το χάρισε τιμής ένεκεν στους 3 αρχηγούς της ανωμαλίας, για να τα ….κάνουν προτάσεις, όπως περίπου τα κάνουν σκατά στους καμπινέδες τους. Έτσι, ώ της εκπλήξεως, οι προτάσεις των πολιτικών αρχιδίων, γίνονται στο “πι και φι” και όλως συμπτωματικώς ταυτίζονται μεταξύ τους και φυσικά με τις προτάσεις του ….ΔΝΤ.
Ά, ρε…. ΝΑΙ, ρε…. Μιλάμε για πολύ τσαμπουκά του Σαμαρά…. Μόνο ξύλο δεν έχει παίξει ακόμα, στο κρεβάτι της αμαρτίας του. Έτσι εν τέλει, στο περίπου θα συμφωνήσουν:

=== Να μειωθεί ή να καταργηθεί η έκπτωση των τόκων των στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, από το εισόδημα των φορολογούμενων.

=== Να θεσπιστεί ένας ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ στο 19% ή 21%, από τα 6,5% – 13% και 23% που είναι σήμερα. Ενώ κλέβουν τους νησιώτες με υψηλί ΦΠΑ, για να τα οικονομάνε χοντρα, οι μεγαλοεπιχειρήσεις τουριστικών υπηρεσιών, τα ξενοδοχεία, τα τρόφιμα και τα φάρμακα, που τους κατατάσσει σε χαμηλό συντελεστή 9% ή 11%.

=== Να ενταχθούν οι αγρότες σε καθεστώς ΦΠΑ (τα αγροτικά προϊόντα εννοούν τα καμμένα βούρλα).

=== Να καταργήσουν τους μειωμένους συντελεστές που ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου, ώστε να δώσουν προνόμιο στους μεγαλοξενοδόχους και τις μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις (λέγε Σιφουνάκης κλπ).

=== Να μειωθεί ο φόρος μεταβίβασης ακινήτων και να αντικατασταθεί από άλλους φόρους επί των ακινήτων.

=== Να
αυξηθεί ο συντελεστής φορολογίας των Ομόρρυθμων Εταιρειών σε 25% (από τις μεθυσμένες προτάσεις, αφού αλλού προτείνουν ενιαίο συντελεστή φορολογίας 15% για όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις).
=== Να
καταργηθεί ο φόρος υπέρ τρίτων και να καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας, με εξαίρεση τα επιβατικά αυτοκίνητα (εδώ υπάρχει ένα τεράστιο ψέμα, διότι ο πολιτικός βλαξ Οικονόμου που έκανε ανακοινώσεις, αλλαχού είπε, ότι η κατάργηση του φόρου πολυτελείας γίνεται, με γνώμονα, την ….ενίσχυση της αγοράς αυτοκινήτου και των εγχώριων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούντααι στην αργυροχρυσοχοϊα, στα δέρματα, στις γούνες και στη κατασκευή μικρών σκαφών.
=== Επίσης οι κυβερνητικοί ληστές, συμφωνούν με τη τρόϊκα, για την αύξηση όλων των προστίμων και για την επιβολή προστίμου 100 ευρώ το μήνα για εκπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων.

Ο πολιτικός βλαξ Οικονόμου, είπε καμιά 15ριά ακόμα ανούσιες παπαριές για κάλυψη του ελλείμματος, που ως επί το πλείστον αφορούν μεταφορά φοροαπαλλαγών από τους φτωχούς στους έχοντες και κατέχοντες, εκ των οποίων η μνημειώδης μακακία είναι, ότι θα αντιμετωπίσει ο άθλιος, τη φοροδιαφυγή που συντελείτε στο ….Άγιο Όρος….. Ναι ο φούστης…. Κι έλεγα ‘γώ κι’ αναρωτιόμουν “γιατί είχαν τοποθετήσει διοικητή στο περιβόλι της Παναγιάς μας τον εβραιομασόνο Ψυχάρη”….

Για τις φοροκλοπές από τη λαθραία διακίνηση και πώληση καυσίμων, μη το ψάχνεις, γιατί ο Παντελής ακόμα το μελετάει και εξαφανίζει υπηρεσίες, για να μειώσει το ….λειτουργικό κόστος. Όρσε…..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είχα υποσχεθεί, ότι αυτό το συμπληρωματικό άρθρο θα το έβαζα αμέσως μετά το προηγούμενο, πριν μια εβδομάδα, αλλά το σοκ των νέων ληστρικών επιδρομών της κυβέρνησης των προδοτών, με αποκορύφωμα τις νέες κλοπές σε συντάξεις με πλαφόν τα 100 € ή 200 €, αλλά και άλλα θέματα που προέκυψαν, μετακίνησαν τις ανακοινώσεις Οικονόμου και τις διαρροές Σαμπαρά-Μπενάκη. Τώρα, ξαφνικά, το 10σέλιδο έγινε …36σέλιδο, για να τρώει η χούντα του πορνοβουλίου μισθούς και συντάξεις της φτωχολογιάς, μαζί με τους γκάγκστερς του ΣΕΒ και τους αρχιμαφιόζους τραπεζίτες.

Απάντηση