Λοιπόοοοονννννμμμμ…. Με πηγή την ίδια τη βλαμένη…. Εντάξει???? Γιατί πιστεύει το βούρλο, ότι τη βοηθάω στο ανύπαρκτο έργο της και εγώ, συνενοχές δεν γουστάρω!!!!….
Σήμερα λοιπόν, κλείνει ξενοδοχείο λουξ (χωρίς να ξέρει αν θα μείνει) καβαλάει το αερόπλανο και προσγειώνεται στο μπακάλικο (κοινωνικό παντοπωλείο) που έφτιαξαν ο Δήμαρχος και οι καρχαρίες Ηρακλείου, για να το παίξουν προεκλογικά, προκλητικά κοινωνικοί χορηγοί της ξεφτίλας των Κρητικών Ηρακλείου…..
Εν τω μεταξύ ο Νομάρχης, έχει φτιάξει τη δικιά του αλυσίδα “παρακοινωνικών” μπακάλικων παντοπωλείων, για να συντηρούν τους Ηρακλειώτες, επειδή δεν προλαβαίνουν να τους καταπιούν με τη μια, όλους μαζί, οι καρχαρίες.
Στα στενά περιθώρια του εγκεφαλικού επεισοδίου μου, αναγεννώνται 2 βαρυσήμαντες απορίες συσσιτίου:
ΠΡΩΤΟΝΕ:

Με ποια ιδιότητα και αρμοδιότητα πήγε εκεί χάμω η πολιτική γαϊδούρα???? Ακόμα δουλειά δε βρίσκει στο Εργασίας???? Μήπως το παίζει και Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και εκλογώνε λόγω του Εβραίου και ξαδέρφου σαΡαγκούσσι???? Τα περιττά της έξοδα, σε ποιανού υπουργείο χρεώνονται και με ποια αιτιολογία????.
ΔΕΥΤΕΡΟΝΕ

Τους ψευτοΠΑΣΟΚους κυβερνητικούς “αρπαχτώνε”, όποτε τους βολεύει, μας τα πρήζουν για τα Ευρωπαϊκά κλεπτοκεκτημένα, και εκτός από τους “μη μου τους κύκλους τάραττε”, εικόνισμα πολυθρησκευτικότητας μας έφτιαξαν τη γνωστή πόρνη “ανταγωνιστικότητα” με τη ξαδέλφη της (επίσης πόρνη-αγοραίου έρωτος) “ακροφιλελεύθερη αγορά”……. Ωραίαααα???????
Λοιπόν ρε κλεπτοκαθίκια της κατάμαυρης εξουσίας σας, πως και σας επιτρέπει η πουτάνα η ΕΟΚ, η σκύλα Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το ομοφυλόφιλο ΔΝΤ, να παίξετε τους “κοινωνικούς” μπακάληδες??? Αυτά τα ψηφοθηρικά παραμάγαζα, δεν ανήκουν στη σάπια κρατική πρωτοβουλία σας???? Κι αφού λέτε ρε καριόληδες, ότι πουλάτε στο κόστος και κάτω  απ’ αυτό, δεν παραβιάζετε τις ντιρεκτίβες ανταγωνισμού και ελεύθερης αγοράς, της χυδαίας και κλεπτομανούς Ευρωπαϊκής Ένωσης των Εβραίων ληστοσυμμοριτών?????? Επέτρεψαν τέτοιες παρεκτροπές τα αφεντικά σας, οι υπάλληλοι των Βρυξελλών????…
…Και δεν έφταναν οι “σπατάλες” του Νομάρχιδος, έπρεπε να αφήκετε να μας καταχρεωκοπήσει ο αισχρός σας δημαρχίδης????
…… Τι λέω….. Είδες δικέ μου, που παρασύρομαι κι εγώ ο εγκρατημένος και ξεχνάω ότι απευθύνομαι σε Εβραίους ληστές???…

Απάντηση