=== …. “Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η διαπραγμάτευση για….. …. ….”  Έτσι ξεκινά τα τελευταία του ψεύδη ο δειλός υπουργός του ψευδοΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος.

=== ….Τον κακό σου τον καιρό κοπρίτη και πολιτικό κάθαρμα.
=== Ξεχνάς τη θλιβερή προϊστορία σου και τα συνδικαλιστικά ανομήματά σου, όταν θήτευσες, δοτός-κομματικός πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.
=== Ξεχνάς τη μακροχρόνια σύμπλευσή σου, με ότι πιο αναχρονιστικό διέθετε και διαθέτει το ψευδοΠΑΣΟΚ.
=== Ξεχνάς ακόμα, ότι σε αυτή την τρισάθλια και προδοτική κυβέρνηση, από 7 Σεπτεμβρίου 2010 ανέλαβες υφυπουργός κατάργησης της Αγροτικής Ανάπτυξης και ότι η τοποθέτησή σου στο Υφυπουργείο εργασίας, από τον Ιούνιο του 2011, απλά ήταν για μας μια οδυνηρή συνέχεια της αθλιότητάς σου.
=== Ξεχνάς αμετανόητε κοπρίτη, ότι η δήθεν διεθνής συγκυρία, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το αποτέλεσμα των ληστρικών διακυβερνήσεων της χώρας από πολιτικά λαμόγια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και είτε σαν διορισμένος από το κόμμα σου συνδικαλιστής, είτε σαν βουλευτής, είτε σαν υπουργός, υπηρέτησες μακροχρόνια τη πολιτικοοικονομική διαπλοκή.
=== Ξεχνάς ακόμα, τη συμμετοχή των κομματικών και κυβερνητικών συναδέλφων και συντρόφων σου και του προδότη αρχηγού σου, στα παιχνίδια των χρηματιστηριακών αγορών που αόριστα εσύ επικαλήσαι.
=== Ξεχνάς τρισάθλιε, το πως αντιμετώπιζαν οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί σου τον Καραμανλή, πριν από τον καραγκιόζη αρχηγό σου τον Παπανδρέου, και απλά τώρα γλείφεις γλοιωδώς τον επόμενο πιθανότερο αφέντη σου στο κόμμα.
=== Ξεχνάς πολιτικά αλητήριε, ότι δεν είναι μια απλή λήψη μέτρων, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Ξεχνάς τα πολιτικοοικονομικά εγκλήματα και της συμμορίας του φίλου σου του Σημίτη.

Ξεχνάς κοπρίτη Κουτσούκε, ότι με τη στάση σου, είτε σαν διορισμένος από το κόμμα σου εργατοπατέρας, είτε σαν βουλευτής κυβερνητικού κόμματος, είτε σαν υπουργός της κυβέρνησης των προδοτών, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ, στις άγριες πολιτικές διώξεις δημοσίων υπαλλήλων, των οποίων το μοναδικό “έγκλημα” ήταν, ότι αντιστάθηκαν στη σαπίλα του κόμματός σου.

ΤΩΡΑ, βλέποντας ρε αρουραίε την εξαφάνιση του κόμματός σου σε επικείμενες εκλογές, τρέχεις να κρυφτείς, για να ξεχάσει ο κόσμος που σε ψήφισε, όλες τις συμμετοχές σου στις αποφάσεις για την εξόντωσή μας υπέρ των χορηγών των κομμάτων εξουσίας.
Στον αγύριστο να πας κοπρίτη ρουσφετολάγνε. Μόνο σε λόγους προσωπικού συμφέροντος θα αποδοθεί η υπουργική παραίτησή σου. Έχασες λένε, πολλούς οργανισμούς μικρέ Γιαννάκη Κουτσούκε.

Απάντηση