=== Η εταιρεία “ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ  (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΒΕ έστειλε τη παρακάτω διάψευση, σχετικά με το σκάνδαλο ορθοπεδικών προϊόντων της «Smith & Nephew Inc»

 === “κύριοι,
  === αναφορικά στο δημοσίευμα σας που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/18517 την 08.02.2012 με τον τίτλο «Παράλληλα με το σκάνδαλο μίζας ορθοπεδικών προμηθειών «DePuy», λειτουργούσαν και οι μίζες ορθοπεδικών προμηθειών «Smith & Nephew Inc», θα ήθελα να σας ενημερώσω εκ μέρους της εταιρείας Κώστας Α. Παπαέλληνας (Ελλάς) ΑΕΒΕ, ότι η εταιρεία, με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός της, διαψεύδει τα όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά αναφέρονται για αυτή και ειδικότερα προς άρση πάσης αμφιβολίας και εσφαλμένων εντυπώσεων, εξέδωσε σήμερα δια του νομίμου εκπροσώπου της και ανήρτησε ήδη στο εταιρικό της site www.costaspapaellinas.gr επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να διευκρινίσει τα εξής:

=== “Η εταιρεία Smith & Nephew δραστηριοποιείται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων:
=== Α) Στα Ορθοπεδικά εμφυτεύσιμα προϊόντα,
=== Β) Στα Ενδοσκοπικά προϊόντα και
=== Γ) Στα προϊόντα Διαχείρισης Τραύματος.
=== Καθώς γνωρίζουμε, σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθεί η εν λόγω εταιρία, η αντιπροσώπευση κάθε μίας από τις ως άνω τρεις κατηγορίες προϊόντων έχει ανατεθεί σε διαφορετικούς αντιπροσώπους.
=== Ειδικότερα, η εταιρεία Κώστας Α. Παπαέλληνας (Ελλάς) ΑΕΒΕ από το έτος 1979 και μέχρι σήμερα, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μόνο την κατηγορία Διαχείρισης Τραυμάτων του οίκου Smith & Nephew Αγγλίας και συγκεκριμένα τα επιθέματα τραυμάτων και εγκαυμάτων και ουδεμία σχέση έχει με τα Ορθοπεδικά προϊόντα στα οποία αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα.
=== Ενόψει των ανωτέρω η εταιρεία μας, νομίμως εκπροσωπουμένη:
1.      Αρνείται στο σύνολό τους τα όσα συκοφαντικά, δυσφημιστικά, αναπόδεικτα, αναληθή και ανυπόστατα αναφέρονται όλως αηθώς στο εν λόγω δημοσίευμα.
2.      Διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της στο αναφερόμενο σκάνδαλο με τις μίζες στο οποίο αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα.
3.      Καλεί τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας ή όποιον άλλο αρμόδιο όπως άρουν όλους τους συκοφαντικούς και δυσφημιστικούς για εμάς ισχυρισμούς τους, δεν τους επαναλάβουν στο μέλλον και παύσουν την σύνδεση του ονόματος της εταιρίας μας με την συγκεκριμένη υπόθεση στην οποία δεν εμπλεκόμεθα, καθώς ουδέποτε υπήρξαμε αντιπρόσωποι των εν λόγω Ορθοπεδικών Προϊόντων και ουδέποτε παρενέβημεν στην ομαλή λειτουργία της Δημόσιας Υγείας.
4.      Δηλώνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αυτών της συκοφαντικής δυσφήμισης, προσβολής προσωπικότητας κλπ, τα οποία και θα ασκήσει ενώπιον παντός αρμόδιου Ποινικού ή Αστικού Δικαστηρίου ή άλλης Αρχής”.

Κατόπιν της σημερινής ενημέρωσης σας με το παρόν και σε συνάρτηση με τη σχετική Ανακοίνωση, σας καλώ εκ μέρους της εταιρείας Κ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε. να άρετε ΑΜΕΣΑ όλους τους συκοφαντικούς και δυσφημιστικούς σας ισχυρισμούς για την εταιρεία και τη σύνδεση της με το αναφερόμενο σκάνδαλο στο οποίο αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα αναρτώντας διευκρινιστικό σχετικό άρθρο προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκριση σας.

Στη διάθεση σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Mαρία Mωραίτη
Marketing Μanager

ΚΩΣΤΑΣ A. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) A.Ε.Β.Ε.
26ο χλμ.Λεωφ. Παιανίας — Μαρκοπούλου — 194 00 Kορωπί — AΘΗΝΑ
Tηλ:   210 66 26 201-7 EΣΩΤ: 210  —  Fax:   210 66 27 081  —  κινητό: 697 4455340
e-mail: [email protected]  —  www.costaspapaellinas.gr

Απάντηση