Προσωπική απάντηση στα “τζάμπα γεύματα” του κυρ-Τυχαίου

15 Φεβρουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Έλαβα τυχαίο γράμμα από τον κυρ-ΤΥΧΑΙΟ, με τον οποίο πουθενά δεν συμφωνώ και μάλλον εξοργίσθηκα με τη διάσταση απόψεων. Την απάντηση εγώ θα τη πω δημόσια εδώ, στο γήπεδο ταυρομαχιών μου:

  === Ψιτ…. Κύριε… κυρ… κυρ… ΤΥΧΑΙΕ,
Οι ασφαλιστικές σου και οι ασφαλιστικές μου εισφορές, ήσαν ανταποδοτικές και πολλαπλάσιες των όσων καταβάλλονται από τους εργαζόμενους σε Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, αφού η μεθοδολογία διεθνώς είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΑ, θα πρέπει να μου εξηγήσεις, το πως γίνεται να πληρώνω (και να πληρώνεις) τα διεθνώς περισσότερα και όταν έλθει η ώρα να απομαχήσουμε, να λαμβάνουμε σαν σύνταξη τα διεθνώς λιγότερα, κοινώς από τα τρία το χειρότερο.
Κύριε… κύριε… κύριε… ΤΥΧΑΙΕ,
Ένας υγιής οικονομικός οργανισμός, είτε στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, όταν βαράει κανόνι, ή ο διαχειριστής (ή η διαχειριστική ομάδα) είναι ανίκανη ή (οι ίδιοι πάλι διαχειριστές) έχουν ακριβά γούστα (γυναίκες πολυτελείας) ή σπάταλα βίτσια (καζίνο,χαρτοπαιξία κλπ).
Κύριε, δούλεψα σκληρά 36,5 χρόνια, και στο σύνολο των αποδοχών μου, οι ασφαλιστικές εισφορές, ήσαν πάντα στο 44% και όχι στο 10% όπως πάτε να σερβίρετε. Τώρα με αναπηρία 82%, πτυχιούχος, η σύνταξή μου 1.250 € κινδυνεύει να εξαφανιστεί από τους ίδιους ανίκανους και σπάταλους και κλέφτες διαχειριστές του κρατικού ταμείου.
Κύριε… κύριε… κύριε… ΤΥΧΑΙΕ,
Διαμαρτύρομαι, διότι δεν λαμβάνετε σοβαρά υπόψη, ότι εγώ και εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι, με κανόνες αναγκαστικού δικαίου, όλα αυτά τα χρόνια, αποκλειστήκαμε από τη διαχείριση των ασφαλιστικών χρημάτων μας, που μας τα κρατούσαν δήθεν για να μας εξασφαλίσουν άνετα γηρατειά, και αυτοί οι πούστηδες, τα έπαιξαν μπαρμπούτι, τα έκαναν μερτσέντες για τα μπασταρδάκια τους, τα έκαναν βίλες για τις επίσημες και ανεπίσημες γκόμενες και τα εξώγαμά τους.
Κύριε, κύριε ….κύριε …ΤΥΧΑΙΕ,
Αν μου επιτρέπεις βέβαια, μήπως έχεις ακουστά ποτέ σου τη λέξη “ΜΙΖΑ” ή “ΛΑΔΩΜΑ” ή “ΦΑΚΕΛΑΚΙ”??? Μήπως παρεπιμπτόντως μάθατε ποτέ, σε τι ποσό ανέρχονται ετησίως??? Μήπως έχεις υπόψη σου, για το ποιοι ευθύνονται γι’ αυτά??? Εκτός αν είσαι τόσο μαλάκας και τα χρεώνεις στους συνταξιούχους και στους κοινωνικοοικονομικά αδύναμους, που ποτέ τους δεν άσκησαν διαχείριση δημόσιου χρήματος.
Κύριε… κύριε… κύριε… ΤΥΧΑΙΕ,
Επειδή πιστεύω ότι είσαι καλός άνθρωπος και λιγότερο μαλάκας, μπορείς να κλείσεις για λίγο τα μάτια σου και να αναλογιστείς, που θα ήταν (κι’ αν θα ήταν) το βασανιστικό δημόσιο χρέος όλων των δεινών μας, αν δεν υπήρχε η μίζα, το λάδωμα, οι καταχρήσεις, οι κομπίνες με συγγενείς πολιτικών, οι φοροκλοπή των μαγαλοκαρχαριών, τραπεζιτών, εκδοτών, εργολάβων κλπ (φίλων των πολιτικών αλητών).
Κύριε… κύριε… κύριε… ΤΥΧΑΙΕ,
Ξέχασα να σας πω, ότι προ του εμφράγματος κάπνιζα, αλλά ποτέ δεν υπήρξα τρακαδόρος και το κολατσιό μου το έκοβα στη μέση αν έβλεπα συνάδελφο της πείνας, που η τράπεζα δεν του επέτρεπε να έχει λίγο τυρόψωμο για να μη κολλήσει το έντερο από λιγούρα. Επίσης, ποτέ δεν αγόρασα βερεσέ, όσο για “τσάμπα γεύμα”, ούτε λόγος να γίνεται.
Κύριε… κύριε… κύριε… ΤΥΧΑΙΕ,
Μη ξεχάσω να σου θυμίσω, ότι ήδη οι ιδιωτικές τράπεζες, έχουν εισπράξει περισσότερα από 54 δις €, ζεστό κρατικό χρήμα, που θα μεταφραστεί σε προνομιούχες μετοχές άνευ δικαιώματος ψήφου…. Ξέρεις ΤΥΧΑΙΕ μου, τι είναι οι προνομιούχες μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου??? Κάτι σαν τις πορδές του κοπρίτης του Πάγκαλου και χειρότερα…. Τώρα, σίγουρα ξέρεις για τη γυναίκα του και τη κοράκλα του, να μη σε συγχύζω με επαναλήψεις…. Φυσικά και ξέρεις  για Τσουκάτο, για Κόκκαλη, για Χριστοφοράκο, για τεθωρακισμένα, για οπλικά συστήματα, για Κατάρ, για CDOs, κλπ, κλπ, κλπ… Ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί πιθανόν να μισείς τους αριθμούς, όταν αυτοί αναφέρονται στη δημιουργία του κόσμου του Ελλείμματος και του Δημόσιου χρέους.
Κύριε… κύριε… κύριε… κύριε… ΤΥΧΑΙΕ,
Περιττό να σου πω, ότι εύκολα θα μπορούσα να γράψω επί ώρες και μέρες και να γίνω κι’ εγώ συγγραφεύς βιβλίου, αλλά φευ, για μια αξιοπρεπή ανάρτηση μου φτάνουν προς το παρόν τα παραπάνω και με το παραπάνω. Τώρα, μια και γνωριστήκαμε περισσότερο, θα σου πω και ένα μυστικό, που ήδη το ξέρει ο κόσμος όλος. Άκου να δεις: Όταν ένα χρέος 160.000.000.000 κουρεύεται κατά 50%, γίνεται 80.000.000.000, δηλαδή το μισό…. Μέχρι τώρα, κανένας δεν το λέει στον Βενιζέλο και στον Οικονόμου, ούτε καν στον Σαχινίδη και όπως θα διδάχθηκες από το μεσοπρόθεσμο σχέδιο καταλήστευσής μας, στο 2015 θα εισέλθουμε αισίως αλλά ημιθανείς, με ένα δημόσιο χρέος 540.000.000.000 € και βλέπουμε….. Και μη κουράζεις το έξυπνό σου…. Κάποιοι τσάμπα μάγκες αρχηγοί, μαζί με τους διεθνείς τραπεζίτες, ΤΣΑΜΠΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
Τέλος, μη με βλέπεις που είμαι για λίγο στις καλές μου. Κατά βάθος, είμαι πολύ κακός άνθρωπος και θα το διαπιστώσεις δια ζώσης, αν τολμήσεις να μπεις στο δικό μου γήπεδο και από θέση οφσάϊτ να μου βάλεις συγκυβερνητικό τρίποντο υπέρ του Παπαδήμιου και των συμμοριτών του.–

Απάντηση