=== Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times η Κύπρος παραχώρησε άδεια για τη χρησιμοποίηση αεροπορικής βάσης στο Ισραήλ.

  === Η εφημερίδα επικαλείται συνεργάτες του Ισραηλινού πρωθυπουργού Β.Νετανιάχου και γράφει ότι η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στην επίσκεψή του την εβδομάδα που πέρασε στη Κύπρο.

  === Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτού του είδους η στρατιωτική συνεργασία δεν συνδέεται στο ρεπορτάζ με την υπόθεση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ανατολική Μεσόγειο,αλλά με το πιθανό χτύπημα στο Ιράν.

  === Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η χρήση αεροδρομίων της Κύπρου θα είναι πολύ κρίσιμη αν το Ισραήλ δεχόταν πυραυλική επίθεση από το Ιράν.

  === Αναφέρε επίσης ότι το Ισραήλ έχει λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στις πρεσβείες της χώρας και σε άλλους Εβραϊκούς οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο έπειτα από προειδοποιήσεις ότι οι πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις στην Μπανγκόκ, Δελχί και Τυφλίδα είναι η αρχή μιας μακράς τρομοκρατικής εκστρατείας από το Ιράν. === ΠΗΓΗ: OnAlert.gr

 === Αναρτήθηκε από Διηνέκης – Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως

1 Comment

  • Ο/Η Oὐτις λέει:

    Oι Ισραηλινοἰ ἐχουν δημιουργἠσει τα τελευταἰα χρὀνια αποικιστικἠ εστἰα στην Λἀρνακα με δυο χιλιἀδες εποἰκους. Ἐκτισαν συναγωγἠ και κοινοτικὀ κἐντρο. Διαθἐτουν νεκροταφεἰο , πωλουν μἀλιστα και τἀφους σε Ισραηλἰτες ὀλου του κὀσμου. Ο κἰνδυνος εἰναι μεγἀλος, διὀτι το σχἐδιο προβλἐπει την εγκατἀσταση πολλὠν χιλιἀδων Εβραἰων κυρἰως απὀ Ισραἠλ και πρὠην κομμουνιστικἀ κρἀτη.

Απάντηση