=== Της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ήλιε ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ! Νέο χτύπημα

  === “Ποινικά αδικήματα που επισύρουν ποινές μέχρι ενός χρόνου φυλάκιση, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ”.
  === Το θύμα περίμενε  6 χρόνια για να δικασθεί ο τραμπούκος ιδιοκτήτης  της πολυκατοικίας, που του είχε  επιτεθεί φραστικά και σωματικά , και γενικά του είχε κάνει,  και συνέχιζε, την ζωή κόλαση.
  === Δεν φτάνει που η ημέρα της εκδίκασης συνέπεσε 3 φορές με απεργία – αποχή των “υπηρετών της Δικαιοσύνης, ο θύτης κατάφερε να πάρει 4 (τέσσερις) φορές αναβολή, με τις πιο γελοίες δικαιολογίες  που έχει ακούσει άνθρωπος με κοινή λογική.
  === Την πέμπτη φορά όμως, για την ακρίβεια  πριν μερικές μέρες, το αδέκαστο Δικαστικό σύστημα της χώρας μας, τον αποτέλειωσε (και ψυχικά).
  === Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ενημέρωσε τον δικαστή,  ότι μόλις χθες τέθηκε (με συνοπτικές διαδικασίες) σε ισχύ εγκύκλιος του Υπουργείου , σύμφωνα με την οποία “Ποινικά αδικήματα που επισύρουν ποινές μέχρι ενός χρόνου φυλάκιση, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ”.
 === H “ενέργεια”  είναι  φυσικά για την αποσυμφόρηση των Δικαστηρίων.
 === Η παρενέργεια όμως μήπως είναι, οι πολίτες να αρχίσουν να παίρνουν το Νόμο στα Χέρια τους?…

 === Αναρτήθηκε από V.K. – adena

2 Comments

  • Ο/Η marianaonice λέει:

    ο Ν. 4043/14-2-2011 αν δεν κάνω λάθος…

  • Ο/Η marianaonice λέει:

    Δεν είναι εγκύκλιος του Υπουργείου δυστυχώς αλλά νόμος του κράτους που μόλις ψηφίστηκε με σχεδιαστή τον κ. Παπαϊωάννου. Αν ήταν εγκύκλιος θα υπήρχε ελπίδα να μην εφαρμοστεί από τους δικαστές. Όμως είναι νόμος!!! Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ!

Απάντηση