=== Σιγά μη μπει στον κόπο να δώσει εξηγήσεις ο υπερπαχύδερμος αντισυνταγματολόγος, για το τι σόϊ “ειδικές συμβουλές” θα του δίνει ο δασκαλάκος, τον οποίο απέσπασε στο πολιτικό του γραφείο, με κοινή απόφαση του, μετά της παρθένου Διαμαντοπούλου….

 === Ο δασκαλάκος, που κάτι μου λέει ότι έχει μεγάλο ερευνητικό ενδιαφέρον, με άρωμα ….Πεταλωτή.

 === Ο δασκαλάκος Γκαντής Κανσταντίνος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, κατά 99% εκτιμώ ότι είναι κανακάρης, του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ  Κομοτηνής, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΚΑΝΤΗ.

 === Ο πολιτευτής ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΑΝΤΗΣ, στον προηγούμενο Καλλικράτη, ήταν πράσινος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγείρου Κομοτηνής και στον τελευταίο “Καλλικράτη” είναι πράσινος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με πολλές προεκτάσεις.

 === Σαν μέλος αρκετών πολιτιστικών συλλόγων, ΜΚΟ και Δημοτικών Επιχειρήσεων, είναι ένας από τους “πράσινους παράγοντες¨με σημαντική επιρροή στη Κομοτηνή και στη Ροδόπη γενικότερα. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ παιδιά, να ψάξει τις χρηματοδοτήσεις συλλόγων, οργανώσεων Αιγείρου και Κομοτηνής, γιατί πολύ γλέντι με χοντρές μάσες και πολύ εκδρομή σε εποχή λιτότητας βλέπω και θα στεναχωρηθεί ο Πάγκαλος με την ….ευμάρεια, αυτών που φορολογούνται αλλά δεν πάνε εκδρομή και μόνιμα νηστεύουν.

  === Τώρα, αν επανέλθουμε στην εικονιζόμενη απόφαση του φασίστα αντισυνταγματολόγου υπουργού της χούντας των τραπεζών, εύκολα θα διαπιστώσουμε, ότι ο δασκαλάκος …ειδικός σύμβουλος του παχυδερμικού υπουργού της χούντας, την είχε κοπανίσει από το σχολείο της Κριτσάς, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ 11-11-2011, αλλά αν έχεις μπάρμπα ή πατέρα στη φασιστική κορώνη, όλα τακτοποιούνται αντισυνταγματικά προφορικά και καλύπτονται παχυδερμικώ τω τρόπω αργότερα, σχεδόν μετά δίμηνο (μετά 49 μέρες για την ακρίβεια στις 29-12-2011).

 === Έτσι, με τις ευλογίες πάσας πουτάνας τρόϊκας, κατά ΜΠΕΝιζέλο, πιάνουν τόπο οι θυσίες του κορόϊδου λαού, αρκεί να κατέχει την εξουσία για να κάνει μη σύννομα ρουσφέτια.

 === ΟΥΣΤ ΡΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…….. –αμώ την αναξιοκρατία και τη μαυρίλα σας απατεώνες…. Κι’ όποιος μαλάκας σκεφθεί φωναχτά “τι φταίει το παιδί” ευθέως θα του απαντήσω από τώρα… “και ποιος φταίει ρε μαλάκα…. το δικό μου άνεργο παιδί???”

2 Comments

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

    Και αφού δεν είσαι ο συγκεκριμένος Γκάντης, τι ζόρια τραβάς??? Η Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) δεν είναι GOOGLE, είναι απόδειξη ρουσφετιού.

  • Ο/Η ΓΚΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ λέει:

    ΟΥΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ….ΕΙΜΑΙ Ο ΓΚΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΚΑΝΤΗ…ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE…ΕΚΘΕΤΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ…ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ…

Απάντηση