=== Έψαξα πολλές ώρες το περίεργο έως ύποπτο θέμα των anonymous, κυρίως εδώ  Anonymous (group)  και εδώ  4chan και στα συνιστώμενά τους, πριν κάνω την ανάρτηση  Ξαναχτύπησαν οι «ANONYMOUS», αλλά στη συμπερίληψη του κορυφαίου συμβόλου των ILLUMINATI, τι ….συμβολισμό δίνουν???

 === Δεν υπάρχει σε μένα καμιά αμφιβολία, ότι το αναρχοναζιστικό – μασονικό 4chan είναι το φυτώτιο εκκόλαψης των anonymous.

 === Αμέσως μετά, κάποιος φίλος Νίκος Anonimos μου έστειλε τη διεύθυνση http://www.facebook.com/pages/The-Zeitgeist-Skeptic-Photo-Archive/112806562137601  όπου διαπιστώνουμε από το άλμπουμ των 183 φωτογραφιών, τις περισσότερες των οποίων χρησιμοποίησαν οι ίδιοι οι anonymous, εγώ διαπιστώνω, ότι οι εν λόγω χάκερς, είναι υπερβολικά γιακοβίνοι και μασόνοι του κερατά.

  === Οι 183 φωτογραφίες πραγματικά ξεβρακώνουν την εικόνα των anonymous και καλά θα κάνουμε να γίνουμε περισσότερο υποψιασμένοι. Άλλωστε, δεν έχουμε το παραμικρό στοιχείο, για την οφέλεια που προκάλεσαν μέχρι τώρα με τη δράση τους, σε κάποιον λαό, οποιονδήποτε λαό. Μήπως κρύβουν κάτι άλλο τα κατεβάσματα της σελίδας του υπουργείου κατάργησης της δικαιοσύνης????

  === Τώρα, το πως θα τρομοκρατηθούν οι κυβερνώντες μασόνοι, από τους «ανώνυμους» ….μασόνους, είναι κι’ αυτό κάτι, που αυτοί οι anonymous, με αυτούς τους συγκεκριμένους μασονικούς συμβολισμούς, θα πρέπει να μας εξηγήσουν, που προσωπικά πιστεύω απ’ όσα διάβασα για το ιστορικό τους, δεν θα το κάνουν ποτέ.

 === Αν παρ’ όλα αυτά, έχει κάποιος κάποια πραγματικά στοιχεία, που να ανατρέπουν την εικόνα που οι ίδιοι δείχνουν με το υλικό που χρησιμοποιούν, δια των οποίων αποδεικνύεται ότι η δράση τους έχει φέρει ευνοϊκά αποτελέσματα υπέρ του λαού (οποιουδήποτε λαού) και ότι δικαιούνται τον τίτλο του ρομπέν των δασών, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

3 Comments

Απάντηση