=== ΣΥΝΕΧΕΙΑ από την ανάρτηση  Έχω προσωπικούς λόγους, να αρνούμαι οποιαδήποτε στήριξη σε αιτήματα εργαζόμενων του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.
 ===================
 === Χθες, ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Σ.Υ.Ο.Ε.Κ.), ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να οικειοποιηθεί και να κλείσει την ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του Ο.Ε.Κ., είχε ακόμα μια απεργεία στον υπό κατάργηση Ο.Ε.Κ. Είχε και νέες συναντήσεις με πολιτικούς παράγοντες.
=== Τελευταία τα έχει βρει και με πολιτικούς φορείς, τους οποίους στο παρελθόν δεν ήθελε ούτε να τους μυρίσει. Αυτοί οι πολιτικοί φορείς, συνηθισμένοι σε άγρα πελατείας, έδωσαν ομπρέλα και εξάγουν σωρηδόν κροκοδείλια δάκρυα. Τεράστια προβολή για τους αδικημένους, κατά Πάγκαλο κοπρίτες. Μου έρχεται αναγούλα.

 === ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  2:
 === Στη Θεσσαλονίκη ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της πόλης, στο λιμάνι, επί της οδού Σαλαμίνας 5, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54626, Τηλ.: 2310516219, 2310554463, Φαξ: 2310514131. Ποιο το περίεργο??? Εκεί ο Οργανισμός καταβάλει χοντρό ενοίκιο, ενώ εδώ και ερκετά χρόνια έχει κατασκευάσει πανάκριβο βιοκλιματικό κτίριο.
=== Το ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ κτίριο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας Θεσσαλονίκης, είναι πενταώροφο, συνολικού εμβαδού 1.000 τ.μ., και βρίσκεται στη συμβολή των οδών
Ερυθρού Σταυρού 1 και Εθνικής Αντιστάσεως, ακριβώς απέναντι από το στρατόπεδο Νταλίπη.
 === Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2007 (πριν 5 χρόνια) και κόστισε στους Ελληνες φορολογούμενους 2.155.000,00 €. Είναι πανάκριβο, γιατί πρόκειται για ένα σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο με (υποτιθέμενη) τεχνολογία συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, διαθέτει τεράστιους υπόγειους αποθηκευτικούς χώρους. Το εσωτερικό του είναι διαμορφωμένο για χρήσεις γραφείων διοικητικών υπηρεσιών.
=== Αυτό το ακίνητο παραμένει αναξιοποίητο και κενό και μάλλον θα πουληθεί κι’ αυτό για ένα ξεροκόμματο.
=== Έτσι έχουμε τη κοπρίτικη …πρωτοτυπία, ο ιδιοκτήτης Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας επί 5 συναπτά έτη να μη το χρησιμοποιεί (ενώ κατασκκευάστηκε για να καλύψει τις στεγαστικές του ανάγκες) και να προτιμά να συνεχίζει να μένει στο νοίκι και στο λιμάνι. Λέγεται ότι καταβάλει 120.000 € ενοίκιο τον χρόνο. ενώ το κτίριο ανήκει στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, για τις ανάγκες του οποίου υποτίθεται ότι κατασκευάστηκε
!!!!
=== Είναι αισχρό
!!!! Είδατε πολλές κινητοποιήσεις για αποκατάσταση του κοινώς νοουμένου δημοσίου συμφέροντος όλων μας???? Σκατά….
 === Αλλά το πλέον αισχρό ξέρετε ποιο είναι???? Τι κινητοποίηση και κουραφέξαλα να υποθέσουμε….
Ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας Θεσσαλονίκης, δεν μεταστεγάστηκε στο ιδιόκτητο κτίριο της περιοχής Νταλίπη (που σημειωτέων είναι ακριβώς δίπλα σε στάση, από όπου διέρχονται περίπου τα μισά αστικά λεωφορεία της πόλης), διότι έτσι γουστάρουν οι γαλαζιοπράσινοι παραγοντίσκοι υπάλληλοί του
!!!! επικαλούμενοι το ότι διαμένουν στο ….κέντρο της πόλης!!!! και δεν τους βολεύει η περιοχή Νταλίπη!!!!
 === Ας πάνε τότε μια και καλή στο σπίτι τους να ησυχάσουμε εμείς, τα επί τόσα χρόνια κορόϊδα και θύματά τους. Επαναλαμβάνω, για μένα είναι κλασική υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, για το ποιοι θα απομείνουν με τη κουτάλα στο χέρι.
=== Εγώ, έβαλα τις φωτογραφίες, αλλά είναι άλλο πράγμα να περάσει κανείς επί τόπου και να δει, ότι όχι ανάμεσα στις πλάκες πεζοδρομίου φύτρωσαν χορτάρια, αλλά άρχισαν να φυτρώνουν και στα ντουβάρια. Στις ορατές μεταλλικές κατασκευές-προσθήκες, εύκολα το μάτι σας θα διακρίνει, ότι η σκουριά έχει εγκατασταθεί πλέον στο κτίριο του Ο.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης.
=== Ήμουν περί τα 25 χρόνια συνδικαλιστής, ποτέ εργατοπατέρας, με ούτε μισή μέρα συνδικαλιστικής άδειας. Αρνούμαι να υποστηρίξω τους μια ζωή κοπρίτες.–

Απάντηση