Comodo:

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ: ΤΟ ΓΕΥΜΑ (ΣΥΜΦΑΓΩΜΑ) ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (και του απατεώνα)
Αν και έστειλα την ομάδα “DEKA-10” των καλύτερων βατραχανθρώπων και ανθρώπων-κοριών των Tsoutsouneros, δεν μπορέσαμε ακόμα να μάθουμε λεπτομέρειες για το τι καταβρόχθησαν στη θαλασσινή “Ταβέρνα του Καρχαρία”. Άκρα του τάφου μασονική σιωπή και τους εύχομαι και στον δικό τους τάχιστα.
Το μόνο που κατάφερα να αλιεύσω, ήταν η πληροφορία, ότι οι τρεις καρχαρίες έπαιξαν με τις ώρες “ΠΑΡΤΑ-ΟΛΑ” και στο τέλος κέρδισαν και οι τρεις!!!!! Μυστήριο ξεμυστήριο, αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιον αρέσει. Ναι κέρδισαν και οι τρεις. Όχι σαν κάτι κουρελόχαρτα της ΕΕ, που παριστάνουν τα ντοκουμέντα και παντού βλέπουν κλεμμένα και ελλείμματα, αλλά πουθενά και ποτέ τους παρανόμως πλεονασματούχους. Παγκόσμιο καβείριο μυστήριο, συνδεδεμένο με τη θεωρία της ασχετικότητας το Ελληνικό έλλειμμα. Είναι αυθύπαρκτο και συνάμα εξαφανίζεται και ξανά αναγεννιέται από τις στάχτες του χρηματιστηρίου Αθηνών της απάτης. Δεν τσιμπάει τη φόλα ο κοσμάκης για νέο εγκλωβισμό και οι κλεπτοκράτες γεννούν νέες ιδέες αποεπένδυσης με ομαδικές εκτελέσεις και ομαδικούς τάφους….
Ο Πάγκαλος με τον Βενιζέλο ως φάλαινες, δεν παρακάθησαν στο ίδιο τραπέζι του νέου συμφαγώματος και μπήκαν αντίβαρο σε υποβρύχιο που γέρνει, των αμέσως προηγούμενων ιδιωτικών τους συμφαγωμάτων, για να παίξουν τα 6 έως 10 ναυτικά μίλια….
Του Σαμαρά του είπε μια χαρτορίχτρα, ότι πρέπει να κυνηγά τη Ντόρα για να απελευθερώσει τον Κυριάκο, μη του τον πάρει ο Καρατζαφέρ. Πάνω στο κυνηγητό, οι δικοί του σκοντάφτουν πάνω σε ξεχασμένες μίζες της Ζίμενς και σε υπεράκτιες αγοραπωλησίες ακινήτων, του νόμιμου γκάγκστερ Εφραίμ….
Ο Αλαβάνος συνεχίζει να τρώει γιαούρτι Δορκάδος και συγχρόνως προγραμματίζει την επόμενη επιδρομή του στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ φιλομετρά τους τραμπούκους που του περίσσεψαν….
Η Παπαρήγα, ξαναφόρεσε έναν τεράστιο σταυρό που γράφει “να θυμηθώ κάποτε να νηστέψω” και απέφυγε τη πρόσκληση σε γεύμα των καρχαριών, αλλά λόγω μαλάκυνσης, πάντα ξεχνά “το πότε” και “το πρέπει” να παραιτηθεί και να πάει στα τσακίδια, η αθώα…..
Ο Άλεξ κατελήφθη εκ νέου από νεανική κατάθλιψη, αλλά για να μη καταχραστεί τη καλοσύνη των εντευκτηρίων λαθρομεταναστών Αγίου Κωνσταντίνου, Σταθμού Λαρίσης, Ομόνοιας, Αγίου Παντελεήμονα, παραμένει εσώκλειστος, ασχολούμενος με χειροπρακτική αυτοθεραπεία και πεντόβολα….
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Άντα, εκτός του ότι αρνήθηκε να το παίξει Κάρλα, μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει καμιά προκήρυξη, με την οποία να αναλαμβάνει την ευθύνη μαγειρέματος του συμφαγώματος και όλες οι υποψίες πέφτουν ξανά, στον ταμία Παμπούκη!!!…
Έκαστος και εκάστη, πλέκει κάλτσες και επενδύτες με τις ΚΕΝΟφανείς ιδέες του και συνθέτει τη δικιά του κάτοψη, για το με ποιους θα συμφάγει για να μη περιέλθει σε οικονομική κρίση.
Τον αστυνομικό
Δημήτρη Ανδρεάκο, που απολύθηκε επειδή αρνήθηκε για θρησκευτικούς λόγους να παραλάβει τη ΚΑΡΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, και την οικογένειά του, κανένας αρχηγός δεν θεώρησε σκόπιμο να τον αναστατώσει με το ενδιαφέρον του…. Μόνο ο Καρατζαφέρ (στα αποκρυφά) ρώτησε τον Πλεύρη, πόσες μέρες αντέχει νηστικός (ο αστυνομικός) και μετά διέταξε τον Βελόπουλο να κάνει επιτροπή έρευνας της αγοράς με τον Άδωνι και να πάρουν 3 προσφορές από γραφείο κηδειών, ώστε αν χρειαστεί, το ΛΑ.Ο.Σ. να επέμβει άμεσα σε περίπτωση που τα τινάξει…..
….ΚΑΙ στο κάτω-κάτω, τι σημασία έχει ακόμα ένα συμφάγωμα των καρχαριών???? Αφού ξέρουν και το παίζουν μεταξύ τους “ΠΑΡΤΑ-ΟΛΑ” και πάντα είναι όλοι τους με τους κερδισμένους????…. Κι αν ακόμα κουραστούν, συνεννοούνται με εμπιστοσύνη και αλλαξοκωλιάζονται με κατανόηση στη τράπεζα του συμφαγώματος και ένας-ένας ξαποσταίνει, ώστε να επανέλθει με όρεξη καινουργή!!!…
Τι κάθεσαι και στεναχωριέσαι αφού δεν κουνάς το δαχτυλάκι σου???? Θέλεις κάποτε να σε φωνάζουν “Μπόμπολα” ή “Βαρδινογιάννη” ή “Παπανδρέου”???….
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ:

Πέρασέ τους τη θηλιά στον λαιμό, γιατί είναι κρίμα να μας πνιγούν από τα πολλά συμφαγωμένα τους…. Όλους μαζί, να τους στείλουμε για πάντα στον αγύριστο!!!!…

Απάντηση