Πάλλεται από ενθουσιασμό το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ

27 Φεβρουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

 === COMODO
=== Ρίγη συγκινήσεως προκάλεσε, σε ότι ονομάζουμε “υπόλοιπον ΠΑΣΟΚ και τα ρέστα του κηπουρού της Μαργαρίτας” — Αιτία η γενναία απόφαση του Παπουτσή και του πλέον αγαπητικού κηπουρού της οικογένειας να παραιτηθεί του φασιστικού υπουργικού του αξιώματος καταδυνάστευσης και βασανισμού του Έλληνα καταργημένου πολίτη, για να βάλει υποψηφιότητα νέου Αρχηγκαγκά στο κόμμα των τραπεζιτών.

 === Το φασιστοειδές υποκείμενο του λόγου μου, έχει τη παγκόσμια πρωτοτυπία να έχει καταχωρήσει στην ιστοσελίδα του δύο διαφορετικά βιογραφικά: ένα για το υπόλοιπον ζόμπι ΠΑΣΟΚ των γκαγκάδων και ένα για τους ….Αμερικάνους. Δεν κάνω πλάκα: Στα Ελληνικά έχει το ψευδοαριστερό προφίλ και στα Αμερικάνικα έχει γραμμένο το φασιστικό του που εκ γενετής είναι και το πραγματικό. Κάπου στο τσάααακ και στη μέση, τον έχω γραμμένο εγώ, αλλά σταματήστε να με ρωτάτε, για το πότε σταμάτησε να ποτίζει γλάστρες στο Καστρί…. Δεν ξέρω…

 === Ο αλλόφρων πράσινος λαός των λαχανίδων, μόλις άκουσε το νέο από τον ραδιοφωνικό σταθημό των Δολιανών, δια στόματος του σύγγαμπρου Καρχιμάκη και δια στόματος του γέρικου βρέφους Λαλιώτη, παρουσία και των δύο συννυφάδων αδελφών, ξαδελφάδων του Λαλιώτη (όπως τα γράφω να τα εμπεδώσετε), ξεχύθηκε στους δρόμους ως καϊφές με ολίγη ξεχειλισμένος εκ του μπρικίου του σοφού ρουφιανούλη των θυμάτων του Πολυτεχνείου.
=== (ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ: Ο ρουφιανούλης ο Λαλιώτης, υπεραγαπούσε μεταπολιτευτικά τον Παπουτσή και τον Καρχιμάκη, τόσον, που δεν το πήγαινε η μαύρη καρδιά του να τους δει γεροντοπαλίκαρα. Ο ίδιος, γνωστός Λαλιώτης διέθετε σε ράφι πρώτης προβολής και δύο ξαδέλφες από σπίτι -που μεταξύ τους ήσαν αδελφές- τις οποίες χάρισε στους αγαπημένους του να νοικοκυρευτούν. Έκτοτε όλοι μαζί, κάνουν διακοπές στα Δολιανά).

 === Το γραφείο τύπου του συνταξιούχου Λαλιώτη, διένειμε και τη φωτογραφία, που τραβήχτηκε πριν από μια ώρα, έξω από το χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ. Περιττό να σας πω ότι μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότης, το χρηματιστήριο άρχισε να κάνει σούζες.

Απάντηση