=== Από το PIAZZA del POPOLO
 === Ο βουλευτής Έβρου και πρώην υπουργός Γιώργος Ντόλιος, ενώ περίμενε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στις Φέρες, δέχτηκε την αιφνιδιαστική επίθεση από έναν ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος άρχισε να τον χτυπά με μια πατερίτσα που χρησιμοποιούσε.
 === Τελικά αφού πρώτα του κατάφερε 3 χτυπήματα αστυνομικοί και κάτοικοι τον ακινητοποίησαν, ενώ ο πρώην υπουργός δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό, ούτε να δώσει κάποια συνέχεια.
  ======== 
  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Ο πάσχων από αμνησία Γεώργιος Ντόλιος, διετέλεσε υφυπουργός των δυνάμεων καταστολή του Γκαγκά Τζέφρι Παπανδρέου, από τον Δεκέμβριο του 2009 έως και τον Ιούνιο του 2011.
  === Το πρασινοκάθαρμα του ψευδοΠΑΣΟΚ, πριν από τις εκλογές γνώριζε τους πάντες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τόσο σαν οδοντίατρος, όσο και σαν πρώην δήμαρχος Φερών. Μόλις έφαγε την αναπηρική μαγκούρα στο κεφάλι, και αφού επενέβη προστατευτηκά το όργανο του πρώην υπουργείου του, πήγε να πει στον συνταξιούχο, ότι ….δεν τον ξέρει!!!
 === ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΑμεΑ: «Παιδιά, σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους….» !!! από 17  Φεβρουαρίου !!!

Απάντηση