=== Γιατρέ μου ντροπή σ’

 === Συνελήφθη, χθες (29-02-2012), το πρωί στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας 52χρονος γιατρός – αγγειοχειρουργός του «ΛΑΪΚΟΥ» Νοσοκομείου, ο οποίος απαίτησε «φακελάκι» από συγγενείς ηλικιωμένου ασθενούς που είχε υποβληθεί από τον ίδιο, σε χειρουργική επέμβαση.
=== Συγκεκριμένα, τα παιδιά του (γιος και κόρη) του 82χρονου ασθενούς κατήγγειλαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ότι αγγειοχειρουργός του «ΛΑΪΚΟΥ» Νοσοκομείου απαίτησε από αυτούς χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου δεν προσδιόρισε αρχικά, για τις παρασχεθείσες στον πατέρα τους ιατρικές υπηρεσίες, ενώ έκανε «εικονική» εισαγωγή στον ασθενή πέντε μέρες πριν την κανονική.
=== Ειδικότερα, ο γιατρός απαίτησε, πέρα από το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ που του είχε αρχικά δοθεί, ως «φακελάκι» από τα παιδιά του ηλικιωμένου ασθενούς, αντίστοιχο ποσό, το οποίο θα παραλάμβανε μετά την κοπή των ραμμάτων του 82χρονου.
=== Σήμερα, σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του αγγειοχειρουργού στο «ΛΑΪΚΟ» Νοσοκομείο, οι συγγενείς του ασθενούς παρέδωσαν στο γιατρό το ποσό των (300) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν αναπτυχθεί στους χώρους του Νοσοκομείου βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και ο γιατρός συνελήφθη.
=== Ο 52χρονος ιατρός οδηγήθηκε χθες (29.02.2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
=== Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, αφορούν την παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση.
Δημοσιεύθηκε από ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ
=====================

Τ.Ν.: — Σιγά καλέ….  Σιγά τ’ αυγά…. ΜΗΝ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ…..
Στο ΛΑΪΚΟ δεν ακουμπάνε ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ….
ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΥΛΙΚΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΛΑΪΚΟ”
ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΛΑΙΚΟ”
ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ.
Τίποτε δεν θα πάθει ο φακελάκιας….. Άλλωστε είναι Πανεπιστημιακός. Έχει … “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΣ….

Απάντηση