=== Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενημερώνουν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για τη δραστηριότητα του ομότιμου καθηγητή κ. Καμενίδη:

  === «Διάθεση πατάτας Νευροκοπίου και Βροντούς σε τιμή παραγωγού (25 λεπτά το κιλό)»

  === Ο κ. Χρίστος Θ. Καμενίδης, ομότιμος καθηγητής του Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του, δραστηριοποιούνται στη διάθεση της ονομαστής πατάτας του Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και της Άνω Βροντούς Σερρών, χωρίς καμία απολύτως αμοιβή, για να είναι η τιμή καταναλωτή ακριβώς ίδια με την τιμή παραγωγού, δηλαδή, 25 λεπτά το χιλιόγραμμο ή 5 ευρώ τα 20χλγρ. σε έτοιμες συσκευασίες.

  === Η δραστηριότητα αυτή έχει τον εξής τριπλό σκοπό:
  1.— Οι παραγωγοί να πουλήσουν το προϊόν τους σε υψηλότερη τιμή και να αποκτήσουν μεγαλύτερο εισόδημα για να έχουν κίνητρο να συνεχίσουν να παράγουν.
  2.— Οι καταναλωτές να αγοράσουν το προϊόν σε χαμηλότερη τιμή και να ξοδέψουν μικρότερο εισόδημα, για να μπορέσουν να αγοράσουν και άλλα αγαθά που χρειάζονται.
  3.— Οι φοιτητές να εφαρμόσουν στην πράξη τις επιστημονικές γνώσεις που αποκτούν κατά τις σπουδές τους.

  === Η διάθεση της πατάτας θα γίνει στον προαύλιο χώρο του κτηρίου Διοίκησης του ΑΠΘ την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 και τις ώρες 12:00-15:00.

  === Όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί πατάτες θα πρέπει να το δηλώσει μέχρι αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου και μέχρι ώρα 15:00 (δίνοντας ονοματεπώνυμο και ποσότητα)  στο τηλέφωνο 2310 998823 για να γίνει αμέσως μετά η παραγγελία της συνολικής ποσότητας που θα έχει ζητηθεί.

Απάντηση