=== Ήξερα μέχρι τώρα, για τη μαλακία του Δημήτριου Αντωνίου, που ίδρυσε κόμμα με μοναδική ιδεολογία μια μηνυτήρια αναφορά κατά των βουλευτών του Ελληνικού κυνοβουλίου. Ήταν ο ίδιος Αντωνίου, που είχε βάλει υποψηφιότητα για ….αρχηγός της ΝουΔού, ενώ δεν είχε δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα. Ο Αντωνίου από τις Λιβανάτες που εκ μεταγραφής έγινε κάτοικος της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της …άτυχης Χαλκίδας.
=== Πριν από 2 ώρες και κάτι, μου ήρθε φρέσκια κατραπακιά, πάλι από Χαλκίδα ρε γαμώτο. Έφυγα και διαλύθηκε το σύμπαν εκεί κάτω.
=== Το νέο καμμένο βούρλο είναι γένους θηλυκού και αυτή τη φορά (αν και κάτι αντίστοιχο μου θυμίζει σαν επανάληψη επίσκεψης σε καμπινέ) μας γνωστοποιεί επισήμως, ότι αυτή, η πανσοφία της μούρλας της και το γενικό σύνολο 3 οικογενειών (που δεν αποκλείεται να είναι μία), προσέφυγαν στο διεθνές ποινικό δικαστήριο
(ICC) για θέμα γενοκτονίας, με (?????) δύο κείμενα που μεταξύ τους δεν υπάρχει αντιστοίχηση, ή το ένα (εγγλέζικο) υποτίθεται ότι το κατέθεσε (με άγνωστα στοιχεία πιστοποίησης εγγράφου κατάθεσης) στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC), το δε έτερον (Ελληνικό κείμενο) κάνει ΜΠΑΜ ότι μας το προορίζει για την ημετέραν εσωτερική κατανάλωση και βρώση.
=== Με το εις την Ελληνική διάλεκτον κείμενο, η θηλυκιά μηνύτρια τύπου “αντωνίου” προσπαθεί να μας πείσει, ότι στρέφεται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, κατά Παπούλια, Παπανδρέου, Παπαδήμου, Βενιζέλου και Πάγκαλου και άϊντε κατά παντός άλλου υπευθύνου, “ΓΙΑ γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τα οποία τελέστηκαν στην Ελλάδα, από 05-10-2009 και έπειτα”….
=== …Για πριν??? Χέστα κι’ άστα Χριστίνα Σαλεμή. Τι κι’ αν σύσσωμη η Ευρώπη αποκαλούσε ληστοσυμμορίτες τη κυβέρνηση Καραμανλή…. Εσύ στην αμνησία σου. Εδώ παθαίνεις αμνησία στο τώρα σου, στη φρέσκια σαπίλα 2011-2012, στον πριν την
05-10-2009 βόθρο θα κολλήσεις????
=== Η ίδια κυρία Σαλεμή, σωσίας του Δημήτρη Αντωνίου στη σκέψη και στη σάχλα πρακτική των αγωγών – μηνύσεων, φροντίζει και για τη διασπορά της μαλακίας της. Μόλις δει ότι κάποιο μπλογκ ανεβάζει την παπαριά της, την …ξαναξεπατικώνει και τη κάνει σπαμ-διανομή. Εμένα μου την έστειλε, σαν αντίγραφο του “Λόγιου Ερμή”, με την ανάρτηση

Στη Χάγη η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων κατά : Παπούλια, Παπαδήμου , Παπανδρέου, Πάγκαλου , Βενιζέλου…

Εκεί της κοτσάρισα στο δεξιό της μάτι το παρακάτω σχόλιο:  “Μήπως ξέχασες κανέναν Σαμαρά-Μπενάκη??? Κανέναν Αβραμόπουλο???? Κανέναν Δήμα??? Κανέναν Αρβανιτόπουλο??? Κανέναν ΚαρατζαφεροΒορίδη??? Άδωνι μήπως??? Οι σαράντα κλέφτες του Κωστάκη Καραμανλοαλήτη συγχωρέθηκαν???
Τόσο κατεβατό, μόνο για Παπαδήμο???
Και τι μπορεί να περιμένει κανείς από το συγκεκριμένο Εβραιοκρατούμενο διεθνές δικαστήριο??? Ότι θα δικάσει και θα καταδικάσει τους συγκεκριμένους Εβραίους????
ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σπίτι μου απείχε απ’ του Σαλεμή (Λιανή Άμμο), περίπου 300 μέτρα. Είναι ανάγκη όλες οι μαλακίες να προέρχονται από την ιδιαίτερη πατρίδα μου ρε γαμώτο???? Μόνο και μόνο από ελπίδα να γίνει ευρύτερα γνωστός ο μαλάκας ή η μαλακισμένη??? ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το πλέον εξοργιστικό όμως είναι, ότι πολλά ιστολόγια, χωρίς να διαβάσουν και χωρίς να κάνουν αντιπαραβολή δυο κείμενα που θα έπρεπε να είναι ίδια σε πιστή μετάφραση, ΧΩΡΙΣ να έχουν κάτι χειροπιαστό, ότι τηρήθηκαν τα τυπικά που προβλέπονται για τας περιστάσεις, αλλά ΚΥΡΙΩΣ χωρίς να τους ενδιαφέρει αν έχει αντίκρισμα μια τέτοια χοντρομαλακία, την ανεβάζουν χρησιμοποιώντας εκφράσεις υπερθετικού βαθμού, που εδώ δεν τις βάζω, επειδή με διαβάζουν και μικρά παιδιά.

ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΡΕεεεεεεεεεεεεεε ……. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΑΝΙΑ ΜΟΥ….

Απάντηση